Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #8944 üzenetére

"Ha már lehivott két unitot az ellenfél mi értelme az egyikre rányomni?"

ezután nem tudom van e értelme olvasni.

Nem hiszem el h nem tudsz elképzelni egy olyan szituáció amikor pont jól jön...
    pl ott van a portal nexus nem tudom h laming legend előtt komolyabban használta-e valaki hatásosan, nem hiszem előtte nem is láttam 1 repet amibe benne volt, de ő érdekes módon tudta használni jól.

ezzel az a baj h a játék elemeit rombolja.
    tény h a nature spalshek a legerősebbek, amibe a cc-k direkt olcsók még ráadásul.

motk-val csak azt szerettem volna éreztetni h a nature t1-en kap egy kulcs lapot.
    easy modot úgymond, meg még jó párat de ezt haggyuk....
    Csak azt akartam volna mondani h ez 2 oldalú.Azt nézed h mi nincs a naturéba nem azt h mi van.vannak lapok amik jók pvp-re pve-re van ami csak az eggyikre.
    de ha azt nézed h a játékosok nagy résez szintől független ugyan azt csinálja, tehát a shadow,frost,fire is szint uygan azokkal a lapokkal megy.
    ez kb olyan mint amikor a deep one még nem pure volt.
    aki nat splash volt deepet mindenki használt.
    és az ellen meg nem volt jó akármi tehát itt arról van szó h bizonyos lapok ellen nézik és te is ezek ellen nézed a lapokat, ami nagyrésszről a pvp rendszer hibája.
    és ami az ilyen közkedvelt kombók ellen nem jó az már useless kategóriába esik a játékosoknak.

Új hozzászólás Aktív témák