Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért egy bloodhornt ne is lehessen lehívni annyiért. A blood a statjával megeszi reggelire a juggert.
Az hogy s egységet hívsz annyiért pure fire ellen éppen előny, az egyetlen egységem, ami S–re sebez 100 power t2-n.
Gondolom még nem mentél pure fire paklival.
Lavat nem lövöldözünk vaktába (mint ahogy semmilyen támadó spellt), már csak ezért is mert 120 power a lehívása. ( és nem pusztítja instant a wellt.) Mellé egy dancer 70 ért + egy banner 50 ért és máris 240 power-nél járunk. És ekkor még csak 1! egység van a területen. Ha jön mellé még egy enforcer 60 ért az már 300 power (egy harvi ára).
Lavat csak akkor éri meg belőni, ha min. 2 mage van a célterületen. A nature meg nem tudom hogy jön a mages példához. A 60 powert nem a nature egységekkel vetettem össze. Egyébként az egységed amennyivel, drágább annyival jobb a statja.
Mage 50 power s és m knockal. 2 lövéssel leszedi bármely egységem, amit én 60 ill. 70 ért hívok le. Ha 1:1 arányban lövöldözzük ki egymás egységeit azzal a shadow fél 10-20 powert nyer körönként. Egy rosszul időzitett lava esetén kifullad a rush power hiány miatt. És ekkor egyből jön az ellentámadás egy harvival.
Mentem már pure nature paklival. ( igaz pure fire ellen nem, mivel upok és chargek hiányában nem kísérleteztem sokat vele) Parasitevel gond nélkül vetem át az irányítást agressorok, drakek felett.
Drakre visszatérve. Drake lehívása 100 power, míg a parasite 100 + 50 a képesség. Ha sikeres volt az átvétel ő elveszti az egységét 100 ért, te 100 ért a parasitát, viszont 50ért kapsz egy draket.
Másként ő hiv 100 ért egy draket, te meg 150 ért egy parasitát+draket, amiből a végén csak a te draked marad életben. Ezért írtam, hogy egy átvételen 50 powert nyersz, de ez valójában sokkal több, mivel a teljes 150 power megy a voidba(még mielőtt valaki belekötne, most kerek számokat hozok példának, mindegyik oldalon van energia veszteség a visszatérítésnél), tehát az átvett egységben nem áll power. Az hogy meddig marad életben már más kérdés. SoM-al meg vissza lehet gyorsan pörgetni azt a powert.
Ismerem a draket hidd el. Harvi egy ütéssel leszedi, vagy kis sérülés és eruption egyből leöli még ravage ellenére is, frost meg csak benyom egy gravity 60ért. Nature van a legrosszabb helyzetben, de neki sem lehetetlen végezni vele.
Viszont ha sérült draket veszel át, akkor is min egy eruptionba kerül a firesnek hogy végezzen vele. Ebben az esetben neked 150 neki 175 power-be került az akció.
Te mindenképp jól jársz az átvétellel. Nem hiába öli le szinte mindenki az egységeit, ha jön a parasite swarm, akkor, ha nem tudja megakadályozni az átvételt.
Az átvételt meg jól kell időzíteni. 2v2 ben mentem pure nature társsal, és ő vett át ravagelt meg illetve, ice shieldel rendelkező draket is parasitevel.
Ha a drake leszedését ilyen nehéznek tartod, akkor mit csinálsz egy windhunter-el vagy war eaglevel? Azokat már gondolkodás nélkül átveszed?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 7
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- iPhone topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest