Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz OnSeT #8996 üzenetére

Nyilván a blood erős, de 2 slotot a 20-ból nem ér meg.
    A dancer is knockolja az s unitokat és a worn is. Nem kell fiendet hivni.

Nem valóban nem mentem pure fire paklival.
    Miért kell banner? Odamegy a dancer. Ha 2-3-t rátud nyomni a welre akkor a lava elég jól jön. Meg a lavát nem egy welre kell dobni, nyilván. Hanem mikor 2-3 magét lehiv.

Ezt kell megérteni hogy hiába erős a do. Folyamatos tápolással bármit beüt. Csak addig el kell jutni. Az ellen rég bontja a kutam mikor még nekem powerre kell várnom. Ezt kell megérteni. T1-nél is ez a baj.

A mage nekem is beüt mindent. 3 meg a do-t is legyakja.

Mint mondtam nem éri meg a draket átvenni. Az agri teljesen rendben van. Egy szint után te nem látsz drake-t magában röpködni. Pure nature ellen küldenek földi egységet is.
    Shadow meg le nastyza.

Nem tudod életben tartani gazdaságosan a drake-t. Nincs ravege. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni. A wareaglenél müködik, mert annak van elég élete.

A somhoz power előnybe kell kerülnöd. Az meg mondjuk shadow ellen elég nehéz mivel 60 powerért küldi a jóságot, lostról meg ne is beszéljünk. Ha áll a som az már fél siker valóban. De 100 power és meg kell épülnie, valamint fel kell töltödnie. Majd 3 perc a mutatvány.

Feljebb irtam a war és a wind más. Azt lehet tápolni (és meg is éri 80 powereket dobálni rá).
    Fire ellen nehéz átvenni. Egy euruption, egy támadás a madárral és kész a swamp.
    Frostnál no para. Nyomja a surgét kapja az oinkot és a madár az enyém.

Új hozzászólás Aktív témák