Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nyilván a blood erős, de 2 slotot a 20-ból nem ér meg.
A dancer is knockolja az s unitokat és a worn is. Nem kell fiendet hivni.Nem valóban nem mentem pure fire paklival.
Miért kell banner? Odamegy a dancer. Ha 2-3-t rátud nyomni a welre akkor a lava elég jól jön. Meg a lavát nem egy welre kell dobni, nyilván. Hanem mikor 2-3 magét lehiv.Ezt kell megérteni hogy hiába erős a do. Folyamatos tápolással bármit beüt. Csak addig el kell jutni. Az ellen rég bontja a kutam mikor még nekem powerre kell várnom. Ezt kell megérteni. T1-nél is ez a baj.
A mage nekem is beüt mindent. 3 meg a do-t is legyakja.
Mint mondtam nem éri meg a draket átvenni. Az agri teljesen rendben van. Egy szint után te nem látsz drake-t magában röpködni. Pure nature ellen küldenek földi egységet is.
Shadow meg le nastyza.Nem tudod életben tartani gazdaságosan a drake-t. Nincs ravege. Nem győzöm elégszer hangsúlyozni. A wareaglenél müködik, mert annak van elég élete.
A somhoz power előnybe kell kerülnöd. Az meg mondjuk shadow ellen elég nehéz mivel 60 powerért küldi a jóságot, lostról meg ne is beszéljünk. Ha áll a som az már fél siker valóban. De 100 power és meg kell épülnie, valamint fel kell töltödnie. Majd 3 perc a mutatvány.
Feljebb irtam a war és a wind más. Azt lehet tápolni (és meg is éri 80 powereket dobálni rá).
Fire ellen nehéz átvenni. Egy euruption, egy támadás a madárral és kész a swamp.
Frostnál no para. Nyomja a surgét kapja az oinkot és a madár az enyém.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Pro / 24GB / 1TB Újszerű, garanciás
- StarTech ST1000SPEX43 (TAA kompatibilis)
- Dell Latitude 5520 11. gen i5, 8 GB DDR4, 0.5 TB, világító magyar bill, érintős
- MiPlaystation 5 1TB lemezes+ 1db kontroller 2026.11.17-ig garanciás
- Dell Alienware AW2725DF Monitor - 2 év 2 hónap garancia - GARANCIÁBAN CSERÉLT (Új)
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest