Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Gyuri27 #8992 üzenetére

pvpben használtál nature/frostot anno.
    virtuoso nem veri be egyből, csak akkor ha már sérült volt a camp előtte. tremorral viszont kilehet szedni barier+ soil támogatással. (a power így van 1:1 arányban)

stampede viszont leszedi ha jól van belőve de az neked is van.

dancer 70 power de mind1, s amint látom mégiscsak zavar téged az a t1-es és t2-es LR.
    egyébként tudsz ellene tenni, csak neked kell kezdeményezni a harcot és betámadni a fires bázisát. buri + cc sorozat sem jobb mint a dancer.

könnyen beszélsz a t2es L-es egységeiddel, 2 DO bever egy harvit a skeleton seregre meg elég egy oink vagy hurrikán.

a shadowos meg elég hamar össze tudja szedni a 300 powert, mint ahogy Sousuke is írta a mage knockol minden egységet ami le tudok hívni ( s és m unitok sora) a resorce boster meg pörgeti a powert a többi support épültet nem is kell említeni.
    mage 50 power nekem meg 60 + nál kezdődnek az egységek.

ha pure natureval tolod minek akarod leszedni a dradet? elég ha átváltod a parasite swarmal és nyertél 50 powert.
    spirit + envenom + cc trióval egyébként le lehet szedni. envenom nem is fontos bele.
    legutóbb én szimplán spirittel szedtem le, cc csak akkor kell ha kap ravanget a drake.

Új hozzászólás Aktív témák