Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
Azt hiszem megint nem értetted meg mit írtam. Nem emlékszem hogy említettem volna egy szóval is hogy ki a lamer és ki nem, és az se érdekel hogy fórumon kívül kivel mit beszélsz.
A téma se érdekel amin vitatkoztok mivel a fórum összes tagja elég makacs ahhoz hogy a saját véleményéből nem enged ( én is ).
Én csak annyit kértem hogy a Fórumon ne használj lamer jelzőket a saját érdekedben mert jön egy modi és kapsz egy bant . Nem hiszem hogy bármilyen rosszindulat lett volna bennem
mikor ezt mondtam neked.Azt hiszem ez a fórum összes tagjára vonatkozik (rám is ) mivel az elmúlt napokban egyetlen építő jellegű hsz-t nem írtunk csak egymást véleményét próbáltuk cáfolni.
Ha ezt nem érted meg, akkor csak sajnálni tudlak.
szerk: Kár hogy nem ismersz közelebbről, mert akkor tudnád hogy nem szoktam felkapni a vizet.Mindent ugyanolyan higgadtsággal mondok mint máskor.

2. szerk: smoke : na jó de azon kívűl

-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Nem a coldsnap az ami sebez persze. De nem tudok kisétálni. Utánna már jöhet a többi.
Szerintem a do nem lamer lap. Az a lamerság mikor arra fire vagy shadow buffot raknak. Mert nekem egy do támadás 200 power (egy do és egy heal). Ennyiből meg minden szin leüti szerintem. Viszont egy ravege+do (mondthatnám a do + pajzsot is) kombót elég nehéz beütni.
De mint mondtam a do-nak pure lapnak kellene lenni (meg lenne még pát lap ami pure nature lehetne).
Új hozzászólás Aktív témák
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest