Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz Simid #7626 üzenetére

Általánosságban mondtam a guardiant.

Nem így müködik az a baj. Mondok egy példát. Jön a skyfire, én hívom a swarmot. Szépen vissza fordul. Jön egy földi egységgel a skyfire mellet. Egy euruption és egy támadás a drakétól és pápá swarm.

A drake+ravege elintéz 3 spiritet is. Persze mehet az oink 2 spirit melett, de az előző kombó erősebb. Ráadásul jóval drágább is.

Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is.

Jó példa erre a surge esete. Ami pve-re faja. Pvp-ben meg nem jó. Fele powerért gyógyithatna fele annyit és máris használható lap lenne.

Nyilván minden szinben vannak hiányosságok. De én azt mondom (és a ranglista is szerintem engem igazol) egy áltagos játékos (mint én is) shadow vagy fire t1-l többre jut mint nature t1-l.

Phanze: nem gyúnynak szántam. Még régen te is kezdtél nature t1-l ha jól emlékszem. Hasonlisd össze a fire t1-l és hogy melyikkel vagy sikeresebb.
    Ha kezdésből amazon vagy swift jön az 80 power. A roots 45. Te hivsz egy gyíkot 60-t egy nyilast vagy wreckert és maradt 15 powered. Neked a következő egységhez kell 35 power nekem min 70.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés