Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yodafon: :L
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Általánosságban mondtam a guardiant.
Nem így müködik az a baj. Mondok egy példát. Jön a skyfire, én hívom a swarmot. Szépen vissza fordul. Jön egy földi egységgel a skyfire mellet. Egy euruption és egy támadás a drakétól és pápá swarm.
A drake+ravege elintéz 3 spiritet is. Persze mehet az oink 2 spirit melett, de az előző kombó erősebb. Ráadásul jóval drágább is.
Szeretem a naturét. Használom is. Ezért látom a hibáit is és a hiánnyoságait is.
Jó példa erre a surge esete. Ami pve-re faja. Pvp-ben meg nem jó. Fele powerért gyógyithatna fele annyit és máris használható lap lenne.
Nyilván minden szinben vannak hiányosságok. De én azt mondom (és a ranglista is szerintem engem igazol) egy áltagos játékos (mint én is) shadow vagy fire t1-l többre jut mint nature t1-l.
Phanze: nem gyúnynak szántam. Még régen te is kezdtél nature t1-l ha jól emlékszem. Hasonlisd össze a fire t1-l és hogy melyikkel vagy sikeresebb.
Ha kezdésből amazon vagy swift jön az 80 power. A roots 45. Te hivsz egy gyíkot 60-t egy nyilast vagy wreckert és maradt 15 powered. Neked a következő egységhez kell 35 power nekem min 70.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Escape from Tarkov
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- OLED TV topic
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Napelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadiúj AMD konfig összeszerelésre vár .
- új iPhone 17 Pro 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iStyle
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest