Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller
üzenetére
Azt hiszem megint nem értetted meg mit írtam. Nem emlékszem hogy említettem volna egy szóval is hogy ki a lamer és ki nem, és az se érdekel hogy fórumon kívül kivel mit beszélsz.
A téma se érdekel amin vitatkoztok mivel a fórum összes tagja elég makacs ahhoz hogy a saját véleményéből nem enged ( én is ).
Én csak annyit kértem hogy a Fórumon ne használj lamer jelzőket a saját érdekedben mert jön egy modi és kapsz egy bant . Nem hiszem hogy bármilyen rosszindulat lett volna bennem
mikor ezt mondtam neked.Azt hiszem ez a fórum összes tagjára vonatkozik (rám is ) mivel az elmúlt napokban egyetlen építő jellegű hsz-t nem írtunk csak egymást véleményét próbáltuk cáfolni.
Ha ezt nem érted meg, akkor csak sajnálni tudlak.
szerk: Kár hogy nem ismersz közelebbről, mert akkor tudnád hogy nem szoktam felkapni a vizet.Mindent ugyanolyan higgadtsággal mondok mint máskor.

2. szerk: smoke : na jó de azon kívűl

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 128/8GB Blue
- Apple Watch Ultra 2 2023, GPS + Cellular , Titanium 49mm , 3ÉV Garancia
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB 3ÉV garancia
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest