Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Sírás? LOL megint eltévedtél. Vannak a naturéban szerintem (és más szerint is hiányosságok). Erre hivom fel a figyelmet.
Én sem bántásból mondom, de a lostal sokan magasra jutottak. Olyanok is akiket a tudásuk nem vitt volna fel oda ahol vannak. Tudod te is példálóztál vele LameLegend.
A 2v2 az csak annyiban hasonlit az 1v1-re hogy középen mindkettőnél van egy v betű.
Overserg barátommal egy hét alatt a top200-ba voltunk (pedig én nem beszélek oroszul, ő magyarul nem és mindketten szarul angolul)!!! Persze lehet, hogy ő tudott helyettem is játszani.

Lejebb linkeltem egy alkalmi párral vivott 2v2-t egy megszokott páros ellen. Azt hiszem ott sem voltam középszarnál rosszabb, de mint mondtam a 2v2 az 2v2. Az 1v1 meg 1v1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Apple MacBook
- Assetto Corsa EVO
- Ingatlanos topic!
- BMW topik
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest