Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Murder3 #6520 üzenetére

Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?
    Így van. Csak arra kell figyelni, hogy egyből frenzyzd ha lehívod, utána néhány ütésből leszedi még akkor is ravage van rajta.
    Az assasinokkal nem csak az a baj, hogy nem M támadású és így nem fog eleget sebezni, hanem az is, hogy S mértű amit a scythe két másodperc alatt szétszed.
    A windhunter ellen talán a legjobb megoldás, ha knightot robbantasz rá amikor nincs rajta az unholy power, de ha ügyes a játékos akkor nem tudsz ellene semmit csinálni. Itt látszik mennyire kellene a deckedbe a nightguard. Bandit vagy pl pure frost ellen az alap támadó lapjukat tudod átvenni, úgy hogy nem is nagyon tud mit csinálni ellene. A többi szín ellen meg kicsit trükkösebbnek kell lenni, de ha ügyes vagy, akkor egy nature-frost játékost egy az egyben ki tudsz kapcsolni csak a nightguarddal (DO és Agressor nélkül bajba van).

A map controll tényleg fontos és szerintem jól is csináltad a Simai-n csak ott is volt olyan, hogy megvolt a közép és utána nem oda húzogattad a welleket. Ez csak egy apróság volt, nem olyan fontos.

Még annyit, hogy fire T1 ellen szerintem ne nagyon próbálj plusz kutat húzni. Az összes többi ellen meg lehet lépni, mert hátrányból is be tudod védeni magad, de fire ellen szerintem jobb ha csak "követő" stratégián vagy, mert különben nem tudod bevédeni a Sunderert. Kicsit tapasztaltabb fire játékosok büntetni fognak, ha rosszkor húzol wellt.

• Gyuri27

félisten

válasz Murder3 #6520 üzenetére

Keress meg mikor online vagyok. Játszom veled párat, hogy gyakorold a nature-frost-stonekin elleni harcot. Mert adhatunk mi itt ötleteket, de a tapasztalatot semmi nem pótolja.

Új hozzászólás Aktív témák