Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Gyuri27 #6576 üzenetére

Számolom, de akkor sem értem. A sok pályán előbb jön össze a 100 power minthogy odaérnél a kúthoz. Ahol meg nagyon közel van az első well amit fel akarsz húzni, ott kezdj Dryaddal van nyilassal és máris meg van oldva, majd ha elindul feléd akkor ráérsz amazont hívni. Felhalmozódás tényleg van, de csak akkor ha nem harcoltok csak a kutakat építgetitek. Ha harc van akkor már elvész az előnye mert neki több egységet kell lehívni mint neked, szóval hiába olcsóbb akkor sem leszel hátrányban. Ráadásul harcolni sem kell, elég ha annyit csinálsz - ahogy a legtöbb nature játékos szokta - , hogy "beijesztesz". Oda mész hozzá amire kénytelen lesz lehívni még egy egységet mert amazont vagy swiftclawt nem sok egység veri meg egy az egy ellen. Szóval megvan a módja ennek is csak kicsi kreativitás kell.

Szerintem nem kell olcsóbb egység a nature-nek (ok 75 powerig levihetnék mind a hármat) és nem kell swift a frostnak (jelenleg frost T1-gyel pvpzek...)!

• Simid

senior tag

válasz Gyuri27 #6576 üzenetére

Na igen, ha gyökeresen megváltoztatnák a játékmenetet akkor már sok megoldás lehetne a T4 harcra. A bizonyos időközönként kapsz egy orbot dologra már én is gondoltam, valszeg működne, de ugye az már egy egészen más játékmenet lenne (pl a power beosztása és a jó időzítés most nagyon fontos az orbok húzásánál, ez is egy dolog amit lehet jól meg rosszul csinálni).

Egy új szín oké, de újabb orbok bevezetése, csak azért, hogy legyenek lapok amikre pénzt lehet költeni szerintem akkor is hülyeség lenne. Arról nem is beszélve, hogy csak az új pályákon lehetne használni őket amik meg nincsenek...
    Túl sokat kellene változtatni a játékon ahhoz, hogy működjön szóval úgysem fogják megcsinálni.

Új hozzászólás Aktív témák