Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az UA erősen egy op lap.
Simid-el teljes mértékben egyetértek, ahhoz nem kell tehetség hogy benyomd az ua-t sorban egymás után, még hozzá egy olyan területen ahol már nincs is saját! egységed.
cc-vel simán bevédhető, de ugye az nincs pure firebe, lava fieldből meg 2-3 kéne hogy kivigye, de annak darabja annyi mint az ua-nak. szal így esélytelen, egyiket leszedem jön a kövi.
arra én is kíváncsi vagyok hogy mivel védenéd ki az ua-t pure fire pakli esetén.
erre is mehetne annyi nerf hogy az undead army megsemmisülésekor felszabaduló életerőpontokból ne lehessen új sereget idézni.
embalmer + phoenix szintén op.
ma pl vagy 4-5x támadt fel 1szem főnix ami levitte a bázisom, ( mivel ugye irtottam a gyalogságot is spellel így volt hp )
szal várjuk azt a phoenix nerfet

ami még felettébb zavar az a grigori robbantás. illetve az hogy a grigori képessége ellen nem hat a disenchant, (amit ha aktiválnak odavonzza az egységeimet, és nem lehet őket irányítani amíg ki nem szedem a grigorit)
ma így kaptam egy aoc-t az így "bénított" juggerrre , coldnapot feloldotta a disenchant de ezt a képességet nem.robbantásra visszatérve, van egy nerf javaslatom hozzá, csak annyi kéne hogy a feltámadt alakot ne lehessen robbantani.
a wildfire meg pure lap, ami ellen csak annyit kell tenned hogy kisétálsz arról a területről ahova belőttem. mivel nincs cc-m nem állít meg semmi. well+ orb ellen meg alig sebez,
a phoenix álttal bevitt sebzés töredékét okozza csak. és ezt mindig! újra kell hívni ami mínusz powert és chargeot jelent.(#6506) BlackTiger a disenchant dobd be a paklidba, jugger mellé feltétlen kell, nélküle esélyed sincs t3-on, kapsz egy cc-t és már le is szedték.
ha jól állsz bfp-vel akkor a nature affosat vedd, az immúnissá teszi a kövi cc-kre is
nekem shadow aff-van, vészhelyzetre ( pl. bekapsz egy aoc-t a cc- mellé, mondjuk ez is jó) -
Simid
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
A wildfire szerintem egy teljesen fair lap. Vedd bele, hogy a pure firenek ez az egyetlen lap ami valamennyire használható CC-ként. Semmi más nincs neki. Vagy támad agresszíven és folyamatosan vagy ha védekezni kell akkor max egy wildfire van, amiből persze ki lehet sétálni és a wellek orbok ellen nagyon keveset sebez.
Ráadásul ezt nem tudod a pálya másik feléről nyomkodni, mint az UA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Path of Exile 2
- Mikrotik routerek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest