Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz BlackTiger #6506 üzenetére

Szerintem egész jó.
    T1n kicsit sok lapod van talán. Én a makeshift towert vagy a scorched earthöt kivenném, hogy beférjen a scythe fiends. Az nagyon kellene mert vannak olyan S egységek amiket máshogy nem fogsz kinyirni (Imperials, Defenders, Commandos) és amúgy is kell egy S counter. Talán a diseenchant lehet még hasznos csak itt már kérdés, hogy mi helyére.
    Konzultálj OnSettel ő a pure fireös, de szerintem nagyjából jó a paklid.

(Ja bocs, most látom, hogy a kérdés nem az volt jó-e a paklid, hanem hogy hogyan játsz vele.)

Murder: A pure shadow teli van CC-val, ráadásul a jobb fajtákból -> Nether Warp, Kinight of chaos, Aura of Corr. Ezek közül kettő még ki is nyirja neked az ellent ha jól használod, ráadásul nem klasszikus CCk így felváltva folyamatosan használhatod őket. Egy pure nature vagy stonkin meg csak resistet lát előbb-utóbb és még az ellenfelet sem sebezte.

Sebző spell van csak kicsit az is másképp (lényegében a phoenix is olyan mintha spell lenne). Arra kiváncsi lennék, hogy az UA-t, hogy véded ki pure firerel vagy akár fire-nautrerel (az, hogy néha rádob egy oinkot az nem megoldás mert az kellhet közben másra is).

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés