Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem kell azonos képességünek lenni a t3-hoz. Elég ha a térkép viszonylag nagy és az egyik passzivan játszik és védekezik. Már meg van a t3.
Én nem bánnám a 40-50 perces játékokat. Mert akkor végre nem az győzne aki hamarabb középre tud futni és egy jobb szint használ ehhez a taktikához.
A t4-t is meg lehetne oldani. Mondjuk 20 perc után a gép automatikusan dob egy-egy orbot. Máris ott a t4. Vagy pvp-ben az orbhivások lehetnének olcsóbbak. Ez szerintem inkább a kreativitáson múlik.
T5-nek is lenne értelme. Nem a meglévő mapokon, hanem természetesen új mapokon. Ahol a pálya szerkezete és a feladat már eleve úgyvan kitalálva.
Szerintem meg ebben a játékban pont az a szép, hogy a kombinációk száma szinte a végtelenségig növelhető.
Én szivesen látnék új szint, új szineket és t5-t is.#6575: számold ki. A gyík 60 power. Ellene kénytelen vagyok amazont hívni. Az 20 power minusz. Az első kutat hamarabb épiti. Így neki lesz kb 30-35 powere. A második kutat szintén hamarabb tudja húzni. Mivel neki csak 70 power kell. Nekem 100. Mikor megépült a második kút kapásból neki több power fog áramolni (az első kútnál is).
Szóval így. Próbáld ki egy ismerőssel és nézd vissza a repet, ott jól látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest