Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz Simid #6571 üzenetére

Nem kell azonos képességünek lenni a t3-hoz. Elég ha a térkép viszonylag nagy és az egyik passzivan játszik és védekezik. Már meg van a t3.

Én nem bánnám a 40-50 perces játékokat. Mert akkor végre nem az győzne aki hamarabb középre tud futni és egy jobb szint használ ehhez a taktikához.

A t4-t is meg lehetne oldani. Mondjuk 20 perc után a gép automatikusan dob egy-egy orbot. Máris ott a t4. Vagy pvp-ben az orbhivások lehetnének olcsóbbak. Ez szerintem inkább a kreativitáson múlik.

T5-nek is lenne értelme. Nem a meglévő mapokon, hanem természetesen új mapokon. Ahol a pálya szerkezete és a feladat már eleve úgyvan kitalálva.

Szerintem meg ebben a játékban pont az a szép, hogy a kombinációk száma szinte a végtelenségig növelhető.
    Én szivesen látnék új szint, új szineket és t5-t is.

#6575: számold ki. A gyík 60 power. Ellene kénytelen vagyok amazont hívni. Az 20 power minusz. Az első kutat hamarabb épiti. Így neki lesz kb 30-35 powere. A második kutat szintén hamarabb tudja húzni. Mivel neki csak 70 power kell. Nekem 100. Mikor megépült a második kút kapásból neki több power fog áramolni (az első kútnál is).
    Szóval így. Próbáld ki egy ismerőssel és nézd vissza a repet, ott jól látszik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés