Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Hát most h mondod ténleg, a nightcrawlereket azért használtam a commandos ellen mert korábban azzal sikerül 1 revegelt változatot megölnöm.
Assasin meg még nincs u3-on.
Meg mikor a windhuntereket hozta azok ellen bexartam és azé hívtam asassint csak nem mindig azt támadta sajna ilyen bajaim az irányítással vannak.Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?Akkor ezentúl azoakt hívok majd ellene csak, csak ilyenkor eléggé zűrzavar támad meg elizgulom

Gondoltam hátha előnyt csikarok azért húztam kutat meg h közelebb viszem a frontot hozzá és forsakenekkel elintézem a hangyáit.
amikor orbot húzott már teljesen elvesztem főleg mikor lehívta a vigilt

így utólag harvi kellet volna.Hát a kutakat még msot sem ismerem sajna eléggé....
így azokkal vagyok a leginkább nem megbarátkozva.Bevallom azt próbáltam elérni h sok helyen legen kutam így több helyről tudjak madj támadni.
Annó a fórumon olvastam h a mapcontrollra érdemes törekedni,meghát azt tapasztaltam h a booster az ha 1-el kevesebb kutad van pótolja ha egyenlő akkor meg kb előny de általába ha arra koncentrálok többhelyre is szoktam de abban a szakaszba már nem volt rá szükség.a badnit meccs is érdekes volt az elején már azt hitem vége aztán visszajött a remény csak utánna lett probléma.
a pure shadow ellen élveztem e leginkább, főleg az uccsó amikor a meccs feléig paliba voltunk.
megnéztem az volt a kuclsmomentum h ő nem húzott orbot, pontosabban a 3. orbját azután próbálta felhúzni mikor már középen leromboltam, a végére már ő teljesen kifogyott a charge-ból.ui:
a grigorit meg úgy az összes ls egység árnyaira meg kell tiltani h varázsolhassanak, max offering vagy iylen de ne lehessen mást rányomni akkor megoldódnak és enm is kéne gyengíteni a lényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest