Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Simid #6517 üzenetére

Hát most h mondod ténleg, a nightcrawlereket azért használtam a commandos ellen mert korábban azzal sikerül 1 revegelt változatot megölnöm.
    Assasin meg még nincs u3-on.
    Meg mikor a windhuntereket hozta azok ellen bexartam és azé hívtam asassint csak nem mindig azt támadta sajna ilyen bajaim az irányítással vannak.

Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?Akkor ezentúl azoakt hívok majd ellene csak, csak ilyenkor eléggé zűrzavar támad meg elizgulom :F

Gondoltam hátha előnyt csikarok azért húztam kutat meg h közelebb viszem a frontot hozzá és forsakenekkel elintézem a hangyáit.

amikor orbot húzott már teljesen elvesztem főleg mikor lehívta a vigilt:D
    így utólag harvi kellet volna.

Hát a kutakat még msot sem ismerem sajna eléggé....
    így azokkal vagyok a leginkább nem megbarátkozva.

Bevallom azt próbáltam elérni h sok helyen legen kutam így több helyről tudjak madj támadni.
    Annó a fórumon olvastam h a mapcontrollra érdemes törekedni,meghát azt tapasztaltam h a booster az ha 1-el kevesebb kutad van pótolja ha egyenlő akkor meg kb előny de általába ha arra koncentrálok többhelyre is szoktam de abban a szakaszba már nem volt rá szükség.

a badnit meccs is érdekes volt az elején már azt hitem vége aztán visszajött a remény csak utánna lett probléma.

a pure shadow ellen élveztem e leginkább, főleg az uccsó amikor a meccs feléig paliba voltunk.
    megnéztem az volt a kuclsmomentum h ő nem húzott orbot, pontosabban a 3. orbját azután próbálta felhúzni mikor már középen leromboltam, a végére már ő teljesen kifogyott a charge-ból.

ui:
    a grigorit meg úgy az összes ls egység árnyaira meg kell tiltani h varázsolhassanak, max offering vagy iylen de ne lehessen mást rányomni akkor megoldódnak és enm is kéne gyengíteni a lényt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés