Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Murder3 #6503 üzenetére

az UA erősen egy op lap.

Simid-el teljes mértékben egyetértek, ahhoz nem kell tehetség hogy benyomd az ua-t sorban egymás után, még hozzá egy olyan területen ahol már nincs is saját! egységed.

cc-vel simán bevédhető, de ugye az nincs pure firebe, lava fieldből meg 2-3 kéne hogy kivigye, de annak darabja annyi mint az ua-nak. szal így esélytelen, egyiket leszedem jön a kövi.

arra én is kíváncsi vagyok hogy mivel védenéd ki az ua-t pure fire pakli esetén.

erre is mehetne annyi nerf hogy az undead army megsemmisülésekor felszabaduló életerőpontokból ne lehessen új sereget idézni.

embalmer + phoenix szintén op.

ma pl vagy 4-5x támadt fel 1szem főnix ami levitte a bázisom, ( mivel ugye irtottam a gyalogságot is spellel így volt hp )

szal várjuk azt a phoenix nerfet :K

ami még felettébb zavar az a grigori robbantás. illetve az hogy a grigori képessége ellen nem hat a disenchant, (amit ha aktiválnak odavonzza az egységeimet, és nem lehet őket irányítani amíg ki nem szedem a grigorit)
    ma így kaptam egy aoc-t az így "bénított" juggerrre , coldnapot feloldotta a disenchant de ezt a képességet nem.

robbantásra visszatérve, van egy nerf javaslatom hozzá, csak annyi kéne hogy a feltámadt alakot ne lehessen robbantani.

a wildfire meg pure lap, ami ellen csak annyit kell tenned hogy kisétálsz arról a területről ahova belőttem. mivel nincs cc-m nem állít meg semmi. well+ orb ellen meg alig sebez,
    a phoenix álttal bevitt sebzés töredékét okozza csak. és ezt mindig! újra kell hívni ami mínusz powert és chargeot jelent.

(#6506) BlackTiger a disenchant dobd be a paklidba, jugger mellé feltétlen kell, nélküle esélyed sincs t3-on, kapsz egy cc-t és már le is szedték.

ha jól állsz bfp-vel akkor a nature affosat vedd, az immúnissá teszi a kövi cc-kre is
    nekem shadow aff-van, vészhelyzetre ( pl. bekapsz egy aoc-t a cc- mellé, mondjuk ez is jó)

Új hozzászólás Aktív témák