Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Murder3 #6514 üzenetére

Megnéztem a replayeket.
    A három pure shadow elleni, ugye lényegében ugyan úgy zajlott. Nem vagyok túl jó shadowval de szerintem ezeknél jól játszottál, sokkal jobban mint mikor utoljára játszottunk.
    Az egyetlen amit furcsáltam, hogy van resource boostrered mégis nagyon szétszórtad a welleket, ha egybe építgetted volna őket akkor oda is mehetne booster. Itt azért még megjegyezném, hogy bár azt írtad az UA csak fire ellen jó, lényegében itt is nagy segítség volt... :)
    A fire játékos ellen nem volt nehéz dolgod, hatalmas hibákat csinált és ki is használtad.
    A bandit ellen viszont nagyot néztem. Mintha nem is ugyan az a személy játszotta volna. Ez első rohamot szépen védted, de utána csak hibák voltak. Kutat építettél amikor inkább a már meglévőt kellett volna javítani (nem voltál kút hátrányba szóval nem volt sürgős), ha van sundyja akkor valszeg mindkét kutat elveszted. Aztán T2n számomra érthetetlen volt, hogy miért próbálsz egy felbuffolt scythe fiends S egységekkel megállítani, mikor ott a nightcrawler aminél talán nincs is jobb lap erre a célra. Gondoltam csak leblokkoltál, de aztán az ellen lehívott egy commandost (S egység M-es támadással, ami gyógyul ha sebez) a scythe fiends mellé, erre hírtelen elkezdtél nightcrawlereket hívni a commandos ellen, nem nagyon értettem. Azokat a támadásokat pillanatok alatt visszaverhetted volna, meg volt minden lapod hozzá, le is hívtad őket csak épp mindent fordítva csináltál.
    Ebben nem vagyok biztos, de amikor elkezdett harmadik orbot húzni, akkor lehet inkább Harvyt kellett volna hívnod ahelyett hogy te is orbot építhetsz, engem párszor megszivattak már így, ilyenkor a legveszélyesebb a nagy behemót.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés