Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
amii monu csak akkor durva ha solozod a mapokat.
mivel legendary rpve-ben rendesen meg lehet szívni ha vki előtted felépíti.
már megjártam párszor,volt hogy kénytelen voltam t2vel befoglalni t4et lost souls ellen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
enli ebben a módban jobban használható, de a legfrissebb patch óta felesleges, enli lehívása drága lett, a mapok meg könnyebbek. (már diff9 is simán megy 4pben)
ezért újabban enli és monu nélkül tolom a diff9et 4pben.
viszont pve-ben mind2 jól használható (elsősorban szólóban)
enli shadow/nature pakliban továbbra is erős, ezzel a felállással gyorsan vissza lehet pörgetni powert. én ezért nem érzem nagy hátrányát, korábban mivel nem volt chargem rá, az offering miatt ugyan annyiban volt a lehívása mint most, (az enli értékcsökkenése miatt most tudtam rá venni pár charget).pvp-t nem játszok jó ideje, ott nem tudom mit lehet érezni a nerf hatásából, viszont pveben elég nagy hátrány azoknak akik eddig max chargeval tolták, ők erőteljesen érzik a nerf hatását és emellett elég sok bfp-t is buktak a nerf miatt.
anno mikor kezdtem a játékot, 2800 bfp volt az enli, amii monu érkezésekor kb. felére esett az ára, most nerfkor 540 bfp! ért vettem rá charget.
azóta már feljebb kúszott vmit, de nem hinném hogy 800 fölé menne tartósan mostanában.
amii monu meg már lassan 1500ért megy, abból jó lett volna beraktározni mikor tome mellé osztogattákszerk: sikerült elérned supportot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- PC /i5-3470/8GB/
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)