Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz phanzetomox #10562 üzenetére

amii monu csak akkor durva ha solozod a mapokat.
    mivel legendary rpve-ben rendesen meg lehet szívni ha vki előtted felépíti. :DDD

már megjártam párszor,volt hogy kénytelen voltam t2vel befoglalni t4et lost souls ellen ;]

enli ebben a módban jobban használható, de a legfrissebb patch óta felesleges, enli lehívása drága lett, a mapok meg könnyebbek. (már diff9 is simán megy 4pben)

ezért újabban enli és monu nélkül tolom a diff9et 4pben.

viszont pve-ben mind2 jól használható (elsősorban szólóban)
    enli shadow/nature pakliban továbbra is erős, ezzel a felállással gyorsan vissza lehet pörgetni powert. én ezért nem érzem nagy hátrányát, korábban mivel nem volt chargem rá, az offering miatt ugyan annyiban volt a lehívása mint most, (az enli értékcsökkenése miatt most tudtam rá venni pár charget).

pvp-t nem játszok jó ideje, ott nem tudom mit lehet érezni a nerf hatásából, viszont pveben elég nagy hátrány azoknak akik eddig max chargeval tolták, ők erőteljesen érzik a nerf hatását és emellett elég sok bfp-t is buktak a nerf miatt.

anno mikor kezdtem a játékot, 2800 bfp volt az enli, amii monu érkezésekor kb. felére esett az ára, most nerfkor 540 bfp! ért vettem rá charget.
    azóta már feljebb kúszott vmit, de nem hinném hogy 800 fölé menne tartósan mostanában.
    amii monu meg már lassan 1500ért megy, abból jó lett volna beraktározni mikor tome mellé osztogatták

szerk: sikerült elérned supportot?

• Murder3

addikt

válasz phanzetomox #10562 üzenetére

nincs hozzá lapom+nem szoktam pvp-zni.
    de nem is arról volt szó.

persze lost spirit shipp rulz főként de a lost előtt meg a renegade előtt még nem volt késéges és egyedül állóan az enlivel lehetett csak olyan könynne megcsinálni a mapokat.

meg amúgy is elég az alap kiadást megnézni ott van a naturénak milliónyi előnye a többi színhez képest.
    nem hiába az volt a legdrágább szin.

Új hozzászólás Aktív témák