- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Írtam az eanak a meg nem kapott abomination miatt, de nem a saját accommal léptem be a supportba ( mivel azzal nem engedett, nem tudott tovább lépni) hanem egy másikkal
így viszont ezt a választ kaptam:
Hi,Thank you for contacting EA Customer Support.
I have checked your key : XXXX-XXXX-XXXX-XXXX in our database and found that it is registered under the account " phanzetomox@citromail.hu". So, please log in using correct account and password to access it.
If you have any further questions or concerns please reply to this email or visit our extensive knowledge base online at http://support.ea.com.
Valaki segítsen megírni egy választ hogy mért nem a saját accomról léptem be ( ha én írom meg sose értenek semmit )
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Falchion (HU) 65%-os mechanikus billentyűzet (LUBED + TAPED + DUMPED)
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs