Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1653) Hydra SR válasza werttzui (#1652) üzenetére


Hydra SR
addikt

Tartósságára érted? Közelebbről talán valamelyik MediaMarktban, esetleg magában az ED-ben lehet megnézni. De mivel ezek annyira nem divatcuccok, elég masszívra szokták őket csinálni, én is nézegettem párat amikor ilyesmit kerestem és az volt a tapasztalat, hogy csak méretben és árban térnek el egymástól jelentősen. Ugyanazok az anyagok, ugyanolyan dupla-tripla varrással, ugyanazok a színek, tépőzárak, zipp-zárak.
Egyébként szvsz ez feleslegesen nagy egy bridge-nek és cuccainak, viszont egyéb dolgokat is tudsz mellé pakolni. Olyan, mint ha lenne egy sima hátizsákod amiben stabilan és jól elkülönítve elfér a géped. Meg az uzsonnád, a walkmaned, stb:) Azt érdemes megfontolni, hogy tényleg a hátadon akarod-e hordani, vagy jó a válltáskás megoldás amihez nem kell levenned a táskát, hogy elővegyél belőle valamit a géphez, vagy magát a gépet. Hosszabb túrára viszont az elég kényelmetlen, ha az oldaladon fityeg.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.