Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
egész jó a readyboost-hoz ez a sapphire 2gigás pendrive!
mi másra használnám, tényleg mintha gyorsabb lenne
a vistaúgyis van sony mp3 1 gigás lejátszóm ami mindíg magamnál van azon el tudok szállítani 1-2 dokumentumot ami 0,1 mega sincs

-
Mikor várható a 4870X2 megjelenése magyarországon?
-
cizoe
őstag
ATI working on a DirectX 11 card
Más: Sose próbáljátok ki a szőrösfánkot 1000x1000-ben... Felgyullad minden 3 perc után

-
.Oldman.
tag
Helló, mindenki!
Van egy zsír új Sapphire HD4870es karim, de "kicsit" melegedik..
konfig:
E8400
Asus P5KC
HD4870
ASUS TA8-as házhűtés:
2 ház venti, egy ASUS V60 a CPU-n és egy gyári a HD4870-en!A HD4870 - nem tévedés - 96 (kilencvenhat) Celsius fokra melegszik, 2-3 óra játék után.. A nyák 75 fok körül van..
Valakinek van valami hasonló tapasztalata, esetleg ötlete a hűtésre?
(A kari 3 év gariban van, gyári ventivel..) -
Skizz
addikt
Lemaradtam valamiről? Van új RivaTuner?

-
grigo
őstag
válasz
luw2win
üzenetére
Fél órát gugliztam de semmi...
Amúgy mennyit fog kóstálni az accelero? Kb milyen ársávban mozoghat? Tényleg lövetem nincs. 10-et még kiadnék a gyári hűtés lecserélésére. Ebben a 10 ezres Zalman-ban gondolkodtam eddig, az még belefér. De ha az accelero jobb akkor azt vadászom. -
luw2win
őstag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Tényleg lehet már az accelero-t kapni?
-
Aryan
senior tag
Sziasztok, ma jön meg a MSI 4870 OC karim, az lenne a kérdésem, hogy ezen a kártyán már jó a BIOS (itt gondolok az órajelekre pl. ha 2D-ben használom a kártyát akkor nem megy VGA magja 750MHz-en csak 500-an) vagy pedig tegyek fel rá egy modositott biost amit az egyik ph-s kolléga készitett. Valaki próbálta már MSI OC-s kártyán ezt a biost,mert ahogy nézem az értékek amik bevannak lőve a biosba azok a ref 750/3600ra vonatkoznak nem pedig 800/4000-re. Előre is köszi a választ.
-
hakos1987
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
minek köszönhetjük ezt a tartalmas hozzászólást?

-
grigo
őstag
EZ passzol a 4850-hez? Megér 10-et? Vagy pedig elég az accelero?
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére

-
Johnny Cage
addikt
válasz
menalcas
üzenetére
Szeretem, amikor a hülye okoskodik. A táblázat beszúrásával saját magadnak mondtál ellent és még rá se jössz. A teljes rendszer teljesítménye azt jelenti, hogy a rendszer ennyit vesz ki a konnektorból az egész pereputtyal, HDD-vel, ODD-vel, VGA-val, CPU-val együtt. Teccik e érteni?
-
grigo
őstag
-
HPC
tag
Sziasztok!
Kb 3 napja én is beléptem a klubba 1 Gigabyte HD4850-el. A bajom az ami már előttem nepszter1-nek is volt, hogy 3D-ben játékok vagy 3DMark alatt kikapcsol a monitorom és csak resetelni lehet a gépet. Melegedés nem lehet mert már beállítottam a hűtőventilátorát fix 50-re. Az előző karim 1950pro volt azzal nem csinált ilyet. Viszont néztem nepszter1 gépét és neki is Chieftec 550W GPS-550AB tápja van. Szóval aki itt a fórumon hasonló táppal rendelkezik az írjon plz, hogy neki mükődik e rendesen.
Válaszokat előre is köszönöm. -
-
juhi07
senior tag
Hy
Most jott ki nem rég a 9800gt és az lene a kérdésem hogy szerintetek melyik most a nyerö ?a hd4850 vagy a 9800gt ?
"Nem szeretnék vgát cserélni ,
csak kiváncsi vagyok" 
-
Pubszon
veterán
válasz
mrdan206
üzenetére
Auras Fridge JEC-988 + 1 120-as vagy 2 92-es venti.

-
lsc
nagyúr
Powercolor 4850 2 GB teszt , a hűtése jónak tűnik , amúgy parasztvakítás .
-
wmarci
senior tag
Na. Egyre közelebb a 4870x2 megjelenése. Ki fog beruházni egy ilyenre vagy kettőre?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
crue
őstag
válasz
wiggen123
üzenetére
Köszönöm a tanácsokat.
Ha az árat nem nézzük, akkor is a Gigabyte-ot ajánlod? Pl az itteni teszt szerint az Asus is 3 év garis. Szól valami az Asus ellen? Azért kérdezem, mert egy ilyet már megrendeltem és érdemes lenne-e a másikat választani inkább, vagy ne fárasszam magam ezzel, mert tökmindegy? -
mrdan206
tag
MSI 4850re kellene valami jobb hűtő. Valaki tudna ajánlani valami jót?
-
Huvi00
tag
Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512MB GDDR4, 256bit, 2xDVI, TV-out (PCX) Sapphire Radeon HD3870 Toxic ez megérné? vagy valami más ?
-
Huvi00
tag
de 1 baj van nem BP lakok Baján
-
Huvi00
tag
Mien VGA vegyek ? mondjatok valamit ami jolteljesit és olyan 40000FT alatt van
-
Dashes
őstag
-
syberia
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Nem semmi....

Nagyon gondolkozom egy 4850 beszerzésén, a mostani 9800pro karim
a maga idejében legalább ilyen jó volt(csak kicsit húzosabb áron![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
luw2win
őstag
ATI working on a DirectX 11 card
Vki az előző kérdésemre?
pls 1 link csak
-
crue
őstag
Üdv!
Melyik a legjobb választás az alábbi 4850-es kártyákból:
- Asus,
- Gigabyte,
- MSI?Köszi!
-
menalcas
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
"Mond az neked valamit, hogy "A teljes rendszer teljesítménye"
Én nem az írtam hogy az egész tápod megeszi
, csak azt hogy a felét, ami tény és való, merthogy neked van 1 E8xxx procid ami felét eszi az enyémnek az nem jelenti az hogy minden proci annyit fog enni ..... -
horvathkrisz
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Én meg elhiszem Neked hogy viszi a cuccodat a 300W-os ZEN.
Ennyi.
Procid egyébként húzva van?Még azt is megkockáztatnám hogy az enyémmel elboldogulna! (3.4-re húzott E6750+HD4870)
-
luw2win
őstag
Dobjatok már egy linket arról a tesztről ami %-osan elemzett nagycsomo kártyát, köztük a 48xx-et is.
Thx -
menalcas
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Te is fogozkodj meg q66om benyeli a te 300W od nak több mint a felét ,és ez még a proci számold hozzá még a vgát winyót stb stb...
Akkor hogy van az hogy az izmos konfigog nem esznek 300 nál többet,Itt ez a kiss szemléltetés :

mod : boccs az über OFF-ért

-
ZakRob
senior tag
Catalystból honnan lehet letölteni internationalt ?
-
katt777
félisten
Mit keresett C:\-n?
Persze, hogy akkor belassul neked menet közben!
Jó ez az XML-szerkesztés 1M-szor topic...
Hogy egyesek még 1 hsz-t sem olvasnak vissza... 
Macka: De rég is linkeltem...

DroneZ^: Vedd hozzá, hogy vsz. "asztalon" tesztelték, nem gépházban. De ha a gyártó szerint ez OK, mi a probléma? Bios-okban 106°C-ig vezérlik a hűtést, tehát még így is a 120°C-os elméletilet elviselhető maximum hőmérséklet alatt marad. Házhűtés persze nem árt, mert nem az összes VGA-hő távozik a gépből. Sztem- amúgy halk 2D-s üzemre tervezték a biosait, és gyorsabb felpörgésre, azért ez a kis eltérés. HIS IceQ hűtésbeállítások hasonlóak, csak persze náluk jóval hűvösebbek a karik.
-
kispéé
senior tag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Jaja,sokszor én is csak lesek,hogy mekkora tápokat ajánlanak itt a PH!-n, nálam az én konfigom 4850-nel egy 350W-os FSP táppal megy, semmi gond vele...
-
wiggen123
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Aki ennél magasabbat csinál, az kilő minden felesleges progit a háttérből. Kiheréli a windows szolgáltatásokat, maximum performance-ra állitja az ati drivert, stb, stb. Ha csak normál windows használat mellett toltad, akkor ez teljesen normális. Az igazán elvetemültek még az explorer.exe-t is kilövik maguk alól
Persze könnyű újraindítani feladatkezelőből, de a 3trémárk pontokért mindent... -
ZakRob
senior tag
Értem, akkor érdemes lesz lecserélnem, mivel a házam is jól szellőzik és nekem Cu-m van. A rambordákat is feltetted, nincsenek túl közel a GPU-hoz a memória chipek, nem érnek össze a hűtőventi bordájával?
-
ZakRob
senior tag
Ma vagy holnap meglesz a sapphire 4850-em, a mostani kártyámon van egy vf700-as és azt hiszem rá fogom tenni az újra. Szerintetek származik előnyöm belőle?
Még ha ugyanúgy hűt is, de halkabb, mint a gyári, abban az esetben is csserlném. -
grigo
őstag
Amióta a gépemben van a 4850 azóta folyamatosan jelentkezik új hardverként valami társprocesszor. Viszont semmilyen cd-n nem találok hozzá illesztőprogramot aminek örülne. Netről sem frissül.
Tudja valami mi a franc lehet ez és hol találok hozzá valami drivert? -
Johnny Cage
addikt
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Ez egy Asus 19"-os wide monitor. Csak analóg (Dsub) csatlakozója van.
Hiába kapcsolom be a vsyncet, nem segít.
Alapból az a probléma hogy 1440*900ban az 59Hz-et nem szereti és emiatt vibrál a kép elég idegesítően, sőt zvaróan!És csak DX10 alatt van ez a jelenség:
1440*900, DX10 59Hz=vibráló, rossz kép
1440*900, DX9 itt ámr 60-75Hzet is engednek állítani a játékok: tökéletes, vibrálásmentes kép mindegyiknél. -
JColee
őstag
válasz
DroneZ^
üzenetére
elolvastam a tesztet de egyet nem értek
mi az a hardveres anti aliasing?
"Stalker we set at maximum quality settings, we enable everything possible, also dynamic lighting. S.T.A.L.K.E.R. does not support hardware anti-aliasing, yet uses a software applied method which is enabled as well." -
Van egy kérdésem, érdemes cserélni a hűtőt? Azt hallottam, hogy HD4850 nagyon melegszik (pont gépvásárlás előtt vagyok és ezt néztem ki, Sapphire márkájú lesz)...... Ha érdemes, akkor melyiket ajánltok?
Előre is köszi a választ!

-
DroneZ^
őstag
Hú végignyálaztam a 4870x2 tesztet az az idle-83 load-91.. ez borzasztó
mennyit él egy ilyen? 
-
kispéé
senior tag
Igen, jól értelmezed.A te megoldásod sokkalta jobb az tény,de sokan azért nem vállalják be a BIOS módosítást,mert nem értenek hozzá,meg nem mernek belenyúlni.Őszintén én se szeretnék hozzányúlni ,addig míg a gyártó nem utasítana esetleg egy BIOS javítással,de arra várhatok,szvsz olyan soha nem lesz

Így marad a profilmódosítás,vagy előbb vagy utóbb bepróbálkozok egy másik BIOS-szal.
Aktív témák
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mi másra használnám, tényleg mintha gyorsabb lenne
a vista

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)