- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Termi16
őstag
Az Ati Overdrive mennyire megbízhatóan méri be a HD 4850 max órajeleit? Ramra elég durva tunigot engedett, nem tudom merjem-e így használni. (690/1188).
A teszt alatt max 56 fok volt, szal a hőméséklettel nincs baj.
-
Termi16
őstag
válasz
NereusLaceee #19896 üzenetére
Két darabot árul ennyiért...
-
Termi16
őstag
válasz
Laraxior #19882 üzenetére
Hát úgy látszik minket nem izgat annyira a 3dmark
Én utóljára a 7900gs-emmel csináltam olyat, hogy ami a csövön kifér egy 3dmark kedvéért.
Őszintén szólva nem is értem, hogy miért kell, hogy rengeteg ilyen-olyan eredmény legyen ezekkal a karikkal.Másik meg, hogy sokan itt még a gyári hűtéssel küzdenek, amivel emberi fordulatszámon nem lehet tuningolni 1mhz-et sem...
Na majd holnap tolok vmit, csak meg kell még kicsit húzni a cpu-t is, a mostani 3,2ghz még elég laza.
-
Termi16
őstag
válasz
Laraxior #19877 üzenetére
Ne haragudj, de mit keres nvidiás eredmény egy atis topikban? Minek ez ide?
Mit akartál ezzel bizonyítani?Rólam tudod, hogy egyáltalán nem vagyok elfogult, mindig azt veszem, amelyik épp jobb.
Az meg, hogy egy ultra mit megy dmark alatt...Neked sem kell mondani, hogy az Nvidia felé húznak ezek a progik, nem kicsit. Akkor van bármi értelme is az összehasonlításnak?
-
Termi16
őstag
Ma is tanultam vmit...
-
Termi16
őstag
válasz
Loituma69 #19707 üzenetére
Ehh, ne akarj már kioktatni kérlek. Én is a jövőre gondolva írtam, mert bizots lesznek olyan játékok, amik megizzasztják a karit.
Mégegyszer leírom, nekem teljesen mind1, hogy mit csinálsz, jóindulatból próbáltam szólni, mert ezek a procik lazán mennek sokkal jobban is, gondoltam nem baj, ha megemlítem.
Mod: írhattam volna az előzőbe is, sorry.
-
Termi16
őstag
válasz
Baluka71 #18253 üzenetére
Én AC S1-re cserélek majd, de az nagyon fontos, hogy ha leveszed a gyári hűtést, akkor a kari hátulján lőve vrm-re kell valamilyen bordát tenned, mert nagyon melegszik.
A hűtők felszerelésével nem hiszem, hogy bármi gond adódna, elég egyszerűen vannak ezek megoldva.
newgamer: A Zalmi drágább és gyengébben hűt, mint az S1.
-
Termi16
őstag
válasz
Baluka71 #18249 üzenetére
üdv!
Én is 8800gt-ről váltottam.
Nekem eddig pozitív, de menjünk sorban
1: Ez így van, az ati kártyái mindig melegebbek szoktak lenni. Kell rá egy jó hűtő.
2: 1.
3: Persze, mert az nvidia valszeg többet fizetettNe foglalkozz vele, nem ezzel játszol.
4: Itt írta valaki nemrég, hogy a catalyst A.I. kikapcsolása sok javulást hozott crysisban. Én még nem próbáltam ki, de hátha.
5: Nem hiszem, hogy lassabb lenne.
6: Ez megint a hűtő hibája lesz szvsz, de gyári hűtővel nem érdemes nagyon próbálkozni. -
Termi16
őstag
Bizonyíték, nem ígéret
Nem bírtam volna elaludni, úgyhogy végül lefuttattam.
Hdr-dof lehetőséget nem tudtam választani, csak ezt.Az értékeket úgy nézzétek, hogy még nincs fent a ház oldala, azaz mínusz 2db 12cm-es venti.
-
Termi16
őstag
válasz
TTomax #18211 üzenetére
Nézd, én azt tudom, amit ez alatt a kb 1 hét alatt tapasztaltam. Játszottam Mass Effecttel, de ennyiben kimerült a vga kínzása. Viszont azt tökéletesen vitte, és most a teszt is oké volt.
Node mind1, holnap meglátjuk mennyire melegszik fel, elteszem magam aludni.
Jóéjt mindenkinek!
-
Termi16
őstag
válasz
TTomax #18206 üzenetére
Már bocs, de Te kezdted a dolgot, én beírtam a SAJÁT eredményemet, ami alapján a vf-700 jobb a gyári hűtőnél. Ezek után te írod, hogy ez mennyire szar, és nem elég a karihoz. Márpedig elég, mert a gyári hátővel sem fog meghalni a kari, akkor egy annál jobbal...ugye?
Oké, nem egy mai hűtő, nem is erre a karira tervezték. De ettől még megbírkózhat vele.
Persze a toxicot én se ajánlom senkinek, pont azért, amit Te is leírtál. Alapból a Zalman hűtőket sem szeretem, ezt a karit használtan vettem, ez a hűtés volt rajta, hát gondoltam 1 hetet kibír.
Ezt a win futott kép nélkül dolgot nem értem
A tesztet elindítottam és előre tettem a 3d-s ablakot, nézegettem a fánkot vagy 5 percig.A 120 fokos alkatrész persze, hogy nem egészséges, de attól még az ati szerint bírnia kell, ergó addig nem halhat meg.
Az ezelőtti utolsó ati kártyám egy Sapphire 1950xt volt, ott a gyári hűtő 27%-on pörögött 97(!!!) fokig, utána kapcsolt fel magasabb fordulatra. És ez gyári beállítás volt. -
Termi16
őstag
válasz
TTomax #18201 üzenetére
Ezt az ovis stílust hanyagold kérlek, nem lesz nagyobb az e-péniszed, ha az egyik (ha nem ''A'') legjobb léghűtéseddel jobb értékeket produkálsz, mint én egy 4 éves hűtő bénább változatával.
Ezt a firkálni mersz dolgot kikérem magamnak, viccesen fogalmazol.
Nem tudom Te ilyenkor mit érzel, de ez egy fórum, ami arról szól, hogy emberek próbálnak egymásnak segíteni, nem pedig arról, hogy kinek hűt jobban a coolere.
Ettől eltekintve persze a tesztben bennevagyok, csinálj egy képet, hogy milyen beállításokkal fusson a cucc (és azt is, hogy hogy legyen beállítva a driver), aztán holnap lenyomjuk. (Ha eddig figyeltél, akkor tudod, hogy ma a gépem miatt nem tesztelgetek feleslegesen.)
mod: Mit nyerek, ha 15 perc után nem olvas el a gépem?
mod: Hol itt a baj a vga-val, mikor mindenki 90-100fokokról ír, és az ati már 3-4 vga-generáció óta 120 fokra hitelesíti a gpu-it?
-
-
Termi16
őstag
válasz
boogie84 #18178 üzenetére
Nekem zalman-vf-700ALCu van, plussz a szükséges helyeken réz bordák, így a kari egész tűrhető hőmérsékleten mozog. (terhelés nélkül 52 fok, terhelve még nem néztem...)
Őőő, ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy meg lehet oldani simán a kari hűtését, csak néhány plussz bordára lesz szükség.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest