- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
Aktív témák
-
fdisk
őstag
válasz
b05styp #19795 üzenetére
Olcsóbb megoldásokat javaslok elsőre,mint egy hűtőcsere.
xml átírás,bios flash.
Próbáld meg ezeket,ha ezek nem jók Neked,akkor marad a hűtőcsere.NereusLaceee:a linkeket legközelebb próbáld meg a LINK gomb használatával beszúrni.Sokkal egyszerűbb itt mindenkinek,mert nem kell kijelölgetni és beilleszteni azt a hosszú elérési utvonalat.
-
NereusLaceee
csendes tag
Ezt pedig érdekességként vágom be, a saját kiskerem Gigabyte-os áraival.
Valamint a ténnyel, hogy Crysis...http://kepfeltoltes.hu/view/080809/test_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
De kellemes mosollyal tölt el az XFX 9800 GTX BLACK EDITION (már a neve is ultraerősbrutálállat) csúfos veresége a kisebbik 4800-astól
http://www.guru3d.com/article/xfx-geforce-9800-gtx-black-edition-review-test/
-
b05styp
tag
Sziasztok!
a 4870es karira milyen hűtést lehet rakni?
gfx chila kilőve, többet nem tudok...
accelero twin turbo mikor lesz itt? vagy hol lehet venni? -
Frenky89
addikt
válasz
NereusLaceee #19788 üzenetére
Nekem Gigabyte van, ez olyan 23-24cm hosszú és gondolom az összes ref. NYÁK-os 4850 ugyan ilyen.
Plutor: nekem csak egy normális, nem gányolt VRM miatt kellene, de még sehol nem találtam.
-
NereusLaceee
csendes tag
Sziasztok
4850 után érdeklődöm. Körbe néztem az eddig kijött teszteket és az alapján úgy szavaztam hogy be akarok ruházni egy ilyen kis csöppségre.
A kérdésem a hossz mérete lenne. Mert régi a házam, és kb olyan 22-26 centi fér be maximum.Előre is köszi
-
Frenky89
addikt
Egészen véletlenül nincs valakinek egy tech rajza egy HD4850 referencia hűtéséről?
-
Aryan
senior tag
Szia nekem is ilyen karim van
. Hőfokok ugyanolyanok mint a többi referencia 4870-nél, ventivezérlés szerintem jobb volt a Sapphire-nál,mert amíg az volt nekem akkor, csak 3d-ben indult be a venti nagyon, míg az MSI-nél már 2d-ben is és még azaz idegesitő hogy ezt összevissza csinálja, hol halk, hol hangos. Mondjuk ez meglett oldva fix ventivezérléssel. 2d-ben 29%-on pörög a venti, 3d-ben 38%-on pörög és így 70° körül van a kari, habár engemet annyira a hőmérséklet nem érdekel, de jobb lenne ha lejebb is menne, mert azért melegiti az alaplapot és prockót is. Sípolni nem sípol, ciripelni is csak Crysis alatt, de csak a játék inditásakor amíg lenyomja az INTRO-t a játék. Tunigot nem néztem. Nekem bőven elég így
.
-
west
őstag
válasz
horvathkrisz #19760 üzenetére
ez azert nem teljesen igy van szerintem.
-
válasz
X Factor #19778 üzenetére
3 perc még elmegy, leveszem rólad az átkot
Sokan negyed óra, 20 perc után jönnek sírni, hogy túlmelegszik tőle a kártya és milyen szar az új ATI...
Frenky89: Biztos, hogy nem a driver. Itt vagy a DirectX vagy maga a játék a lúdas. Rakd fel újra a játékot és egy friss Dx-et is, hátha. Nekem annak idején a Bet On Soldier volt ilyen. Ott Dx hiba volt, mert nem engedtem neki telepíteni.
-
válasz
Frenky89 #19770 üzenetére
Nem a kártya hibája. Mit ír ki hibaüzenetnek? Meddig jut? Biztos, hogy nem is a driver okozza...
X Factor: Azt írod, kevés a procid, de máris húznád a kártyát? Inkább figyelj a hőmérsékletre, hogy az jó legyen. Jaj, már megint az a gonosz szőrös fánk. Nem tudom miért ekkora divat. Stabilitás mérésére elég simán leterhelni... pl. a márkokkal. Lefut 3x egymás után = stabil
egyszerű. A többi meg úgyis használat közben derül ki.
-
X Factor
addikt
Ott nincs gond mert 1920*1200ban elégnek tűnik a 3.2 c2d, csak így többre számítottam.
Viszont 700/1100on stabil a szőrős fánkkal, úgyhogy legalább egy jó példányt fogtam ki. CCC-n kívűl jelenleg mással lehet húzni a karit? Mert néztem és még 2.09es riva nem támogatja nagy bánatomra.
-
luw2win
őstag
válasz
horvathkrisz #19760 üzenetére
Jah
Meg a 4850 ráverne a 8800GT-re 55%-ot_?! :
Jó kellett egy kis marketing... -
Frenky89
addikt
Valakinek van ötlete miért nem megy GRID-em? Se 8.7, se 8.6hotfix nem viszi.
-
X Factor
addikt
Lehet h. a procim kevés?
700/1000en ilyen pontszámot kapok
4850 -
-pooshy-
tag
válasz
banderasz77 #19762 üzenetére
Szabad ember vagy....
-
-pooshy-
tag
válasz
banderasz77 #19759 üzenetére
Nekem semmi macera nem volt vele mondjuk...beraktam...driver fel...crossfire bekapcs...és game ezerrel.
Na jó, a két képernyős beállitást még tanulgatom...nv után szokatlan...de ez nem cf -es téma.
-
Racecam
nagyúr
Itt jártam és a felesleges vitát, személyeskedést kitakarítottam. De vannak még banok is a zsákomban...
-
tzsolesz
nagyúr
Ezt látta már valaki,, mennyire lehetnek valósak az alapjai?
Az R700 valóban ennyivel jobb tud lenni a CF-től? Mert akkor nem lesz egyhamar ellenfele az X2-nek.
-
tibz03
őstag
válasz
Bluegene #19745 üzenetére
Ez nem bizonyít semmit, nem látjuk, hogyan futott le a 3DMark. Bár nem is fogod tudni bebizonyítani sehogy, mert simán variálhatnád a képet.
Én is húztam a karit, és nem gyári hűtővel, hanem Chillával (plusz gyári VRM hűtés is rajta van). Elmondanám, hogy a RAM-ok 1070 MHz-en már hibáztak Crysis alatt (színes karikák villództak be), úgyhogy most 660/1040-en van a kártya, sajnos úgy látszik, ez a vége, de azért majd még kísérletezek vele. Úgyhogy ne várd már el, hogy a te teljesen ugyanilyen kártyádról elhiggyük, hogy 1180-at megy hibázás nélkül gyári hűtővel.
(Amúgy nem rossz a gyári hűtő, ha porszívó-módban használod, akkor azzal is lehet húzni, de nem 1180-ig.)
MOD: Na, megnézem, mit csinál a 700/1180-on, ahogy Đ@n! írta. Egyszerűen nem tudom elhinni.
Đ@n!: Crysis alatt megnéznéd?
MOD2: Hmm... már a CCC se engedi addig húzni.
-
Đ@n!
tag
Hy! ma megvettem életem első gainward kártyáját
egy HD4850 szerény személyében!
Kellemes csalódás egyenlőre a cucc futattam is gyorsan 3d-markokat!
Tunningban egész jól szerepel szerintem ugyanis 700/1180-on lefutott 1más után 3* a 3dmark06 de szvsz ez nem lesz stabil játékok alatt bár örülnék nekiTehát az eredményem egy 4,4GHz-ra húzott E8200-al (Q744[8*550]) 14076 3DMarks
Mod.: És a vitába beleszólva Ezekszerint megy a ram 1173 felett is
-
Sogron
tag
Na, a 8.6-osakból egyik sem megy fel, felkiáltójeles a kari ezközkezelőben(még amit a driverlemezen adtak az sem megy fel) 8.7 simán, röccenésmentesen felmegy, de azzal meg kikapcsol a gépem randomszerűen! (Egyébként elkezdte 32 bites Vistán is, miután frissítettem a windows-t.)
-
Dashes
őstag
Úgy látszik minden szériánál eljátszák.., nem elég a napi 500db OFF( más haza ér, órákat kell olvasnia mire megtud egy értelmes infót), ezek mellett még megy egymás szidalmazása..
Akkor kell elhinni, ha a toplistán megtalálható, láttunk egy valid screent.
Sok OFFra, veszekedésre nincs szükség, csak (temp)ban/zárás lesz a vége... -
munky
őstag
Most velem van valami vagy tényleg feljebb ment a HD 4850 & 4870 ára
37K körül látok szinte csak 4850-et hol van már iponból a 30K-s GAINWARD 4850 ?
f.szom.
-
RiZool
tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy kérdésem...
Most vettem vadi új gépet , benne egy 4850-es kari...rákötöttem a TVmre de sehol se találom azt a panelt vagy bármit ahol elhetne állitgatni stb...ez hol van?/eddig NVidiám volt csak/ 8.7es driver van fennt ...vagy ez a baj ? mást kéne feltennem ? mert a játékok nagyon jol futnak igy is ... Köszi
-
slett27
addikt
Itt van egy kis finom hűtőberendezés
, csak azt nem tudom, hogy a 4870 GDDR5-ös RAM-jait lehűtik-e azok a RAM sünik, kompatibilitásra azt írják, 4870 OK. Ezekszerint, akkor jók ? Félek ebből elhalálozás is lehet, GPU-ra jó a cucc, de azok a RAM kmmm... hangyák.
Na, meg a VRM, arról nem is beszélve.
-
DeSanto
őstag
Melyik program ismeri már fel a kártyát (HD4850) amivel a ventillátort állíthatom?
-
TothMG
aktív tag
Akit esetleg érdekel 2db ASUS 4870 kártya 3 év garanciával tesztelt állapotban ( max 2 hetesek ) 90k-ért az privizzen, vagy csak egyszerűen jelezze.
-
TTomax
félisten
válasz
Loituma69 #19713 üzenetére
Igen,és ebben a szép körforgásban egyaránt 50 fokos lesz odabenn minden...egy bizonyos hömennyiség fölött elég szépet lehet ezzel is szivni...főleg a táp kapja a nagy füleseket ami legfelül van,vagy ha az 5és negyedes helyre vinyót teszel akkor még az is szépen felmelegszik...
Ja igen látom ezt azért írtad ilyen nagy hévvel mert neked 4870-ed van,most visszaolvastam.Ehhez így tényleg elég amit írsz...alul rátolja a levegőt..és szuper...a baj akkor kezdődik amikor egy 4850 van a gépedben...vagy kettő.... -
Crytek
nagyúr
Haveromnak 4870-e van.
Azt szeretné tudni hogy azt hogyan lehetne beállítani hogy a ventillátora ne engedje a VGA-t pl 75 fok fölé???? -
Termi16
őstag
válasz
Loituma69 #19707 üzenetére
Ehh, ne akarj már kioktatni kérlek. Én is a jövőre gondolva írtam, mert bizots lesznek olyan játékok, amik megizzasztják a karit.
Mégegyszer leírom, nekem teljesen mind1, hogy mit csinálsz, jóindulatból próbáltam szólni, mert ezek a procik lazán mennek sokkal jobban is, gondoltam nem baj, ha megemlítem.
Mod: írhattam volna az előzőbe is, sorry.
-
Loituma69
őstag
válasz
Termi16 #19703 üzenetére
Te nem fogtad fel, hogy nincs értelme maxon futtatni a videokártyát csak azért mert a 3dmark több pontot ad. Ez olyan mintha vennél egy ferrarit ami közel 300km/órával tud menni és te mindig ennyivel akarnál nyomulni. Majd ha lesz olyan game ami akad majd akkor feljebb húzom a procit vagy cserélem, de erre most nincs szükség!
-
oliba
őstag
válasz
Termi16 #19700 üzenetére
Igazából sokat nem vártam, max 3 percet. Úgy volt 45 fok, de folyamatosan 43-45 fok között mocorgott. Meg kell említeni, hogy most nincs olyan meleg a szobámba, mint szokott nappal. Talán olyan 23°C. Sajnálom a VRM-eket
HD 3850-essel nem volt gond passzívan szőrős fánk alatt sem. Ott stabil 62°C volt.De most mindenki menynire ki van akadva a szőrős fánkon. Most akkor ennyi erővel lehet fikázni az összes Markot, mert mi az értelme? Nem azzal játszunk. Mondjuk annak tényleg nincs értelme
-
Loituma69
őstag
válasz
boogie84 #19694 üzenetére
Tegyél a pc ház elejére 12 cm ventit ami beszívja a levegőt, a hátuljára meg még 1 12 cm ventit ami kifújja és akkor mindjárt nem lesz olyan meleg a videokártyád, jah meg minimum 3 havonta takarítsd ki portalanítsd a gépedet belül!
1700 fordulaton a 12 cm ventiknek nincs semmi hangjuk, nálam éjjel is megy folyamatosan a gép és nyugodtan tudok mellette aludni mert nincs hang. A bill és egér nyomogatása hangosabb minta gépem. -
boogie84
veterán
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Filmvilág
- Óra topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Fujifilm X
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Túraautó topik
- További aktív témák...
- AMD RX 9070 - 9070 XT kártyák 3év gar ÁFA-s számla! - Update 04.17
- 180-90 Fokos Adapterek / GPU PCIe 8pin 6pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás RTX 3060 3070 3080 3090 Ti
- Videókártya felvásárlás
- 180-90 Fokos Adapterek / GPU PCIe 8pin 6pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Egyedi ékszerdobozka
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA