- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
slayer006
üzenetére
Miert, en mit mondtam? Es mit linkeltem? Ha online rendeli nem biztos, hogy rev 3.3-ast kap. Es ha megy is bele a Q9 szeria, a tuning nem garantalt, a ramokat pedig valoszinu leosztja. (strap valtas miatt)
CF-hez meg annyi koze lehet, hogy van rajta ket hosszu PCI-E slot.Mielott ujra leoltanal, mar boritekolom is elore az igazad. Barmirol is legyen szo, ebben a topicban vegul a Möbius szalagnak is ket oldala lesz ...
Udv
-
Skizz
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Azért, mert az emberek többsége nem nézi jó szemmel, ha egy retardált hülye anyázik és elküld mindenkit a pi...ba. Én is gondolkoztam rajta, hogy hagyom a fenébe, de miután jó párszor megkaptam ezt-azt, nem hagytam annyiben a dolgot. Van még bennem annyi büszkeség, hogy nem hagyom, hogy ok nélkül elküldjenek.
A takarítást köszönjük, ráfért a topikra.
-
Chalez
őstag
Üdv!
Beléptem a klubba, egy MSI 4870 OC-vel!
Jó kis kártya a 8800GT-m után.
Viszont pokoli meleget nyom ki a házból fuhúúú... -
Racecam
nagyúr
A topic kitakarítva.
Nem tudom, még mindig megérteni, hogy miért kell reagálni az ilyen ostoba, csak bomlasztani akaró újoncok hozzászólásaira....
Legközelebb azok is tempbant fognak kapni, akik miatt elfajult az egész, mert folyamatosan reagáltak a hozzászólásokra!! -
Cagm^c
tag
Egy kis fuad hír. Itt vannak az 1GB-os 4870-ek. [link]
-
Zebu
addikt
válasz
South Velen
üzenetére
hangkezelő?
valóban az volt.... ez meg mi?
-
kocian
csendes tag
Valakinek indul Windows 64biten a CS 1.6 Radeon 4870 el az új driver társaságában?
-
idiot
tag
Hát szerintem az Ati kártyákkal nincs nagy gond Grid alatt.
Előző karim 3870-es 1024*768 full graf.nem akadt.Most 1600xt 800*600 medium élsim nélkül nem akad.Csak a kártyának megfelelő beállítást kell használni.

-
Zebu
addikt
Na beszereltem, felraktam a 8.7-es catalystet!
megjelent egy ismeretlen eszköz az eszközkezelőben.... driver nincs hozzá....
Mi a rák az?
-
Atla
senior tag
Ez már csak nem melegszik annyira!

-
rocket
nagyúr
-
speed3456
aktív tag
Szerintetek az alaplapomba érdemes crossfire be 4850 et venni?

-
speed3456
aktív tag
válasz
Race.Driver
üzenetére
Az durva lenne ha fagyna már bocsi. (én épp azt nyomtam mielőtt kijöttem olvasgatni 3óra hosszán keresztül)
-
Cagm^c
tag
Az hogy lehet, hogy a 4870-en és az X2-őn is égy 6 és egy 8 pines tápcsati van? Vagy rosszul tudom?
Ha a 4870-re csak biztonságól tették rá, akkor a tuning szempontjából előny lehet, nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- ASUS GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 CERBERUS - Plusz tápcsatit nem igényel - Eladó!
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jó tudni. De az, hogy az egyik 6-os helyett 8-as van az X2-őn, az se túl nagy külömbség.