Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
poc013
tag
Sziasztok!!!!
Ahogy visszáb írták páran hogy 8.11-es jobb mint a 8.12-es, ez tényleg így van???
Akkor lehet hogy néhány játékba ezért lassul be néha???
Érdemes cserélni???
Hogy tudom ugy cserélni hogy a legjobb legyen???
-
siriq
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Mondjuk ezzel a Ph! serverrel nem is nehez. Lag a kobon.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ezt tölts le és tudsz +feszt is adni neki 1.158-at is tehetsz rá.
Van Magyar menü is az install során kiválasztható.
Tunigolni is lehet benne tovább,ha van kedved tedd fel nekem létszí 770/1200-ra 1.158-al hogy azt bírja e? -
válasz
Gaboman
üzenetére
A gyári hűtővel nem mertem húzni, mert terhelve megközelítette a 100 fokot. Ezzel meg megy eddig stabilan 700/1050-en, feljebb nem tudtam mert elfogyott a csúszka a Katalisztos bizbaszban. Úgyhogy kellene egy másik progi, meg egy olyan bios ami még adagol naftát neki mert ezzel a hűtővel simán mehet magasabb feszen is.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Én a tuning eredményeidre leszek íváncsi hogy mit tud a referencia hűtéshez képest.
-
rocket
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem is 2x120mm-es venti van az S1-en, artani biztos nem art neki

En raktam bordat a FET-ekre is. -
mad1
veterán
Hi all 4870em lett.Valaki tudja miert nem indul a 3dmark06 gyari sapphire?
Uj xp,8.12es cat.
-
lala42
őstag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Egyetértek colin81-el. Én is feltettem a 8.12-t de nálam is érezhető lett a lassulás. Ez nem sikerült valami szerencsésre. Vissza is pakoltam a 8.11-et.
Minden beállítást hagytam és ( értsd. venti fordulat, frekik. stb.) és a kari kb 5-7 fokkal lett melegebb. A Cod 5-ben is érezhető lett a lassulás. Nem sikerült ez a 8.12 olyan jól.
A FurMark is kevesebbet hozott kb 10 fps-es.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
Hát igen, én mán csak ilyen vagyok

colin81: Ez most komoly?
Visszafele fejlődünk
? Esetleg egy igazoló képet is tudnál linkelni, hogy tényleg így van? 
Kötelező: Még egy azonos gondolkodású ember. Átérzem helyzeted!

-
Kötelező
senior tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ezt én is észrevettem, tényleg az ember bármit ir mindenbe találnak valamit amibe bele tudnak kötni. Ez qrvára tud engem idegesiteni. Főleg a Windows 7 topikba, na oda még ha fizetnének se irnák semmit. Két embert tudnák itt kiemelni. Már csak ezért is jobb ha az ember nem is ir semmit.
colin81: Egy próbát megér!

-
colin81
tag
Hali! A 8.11 driver jobb mint a 8.12 3dmark is jobban kedveli

-
tigipuf
senior tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
semmi gond
de ha mindjárt az elején nem ilyen stílusban kezded,esetleg tanácsot kérsz
akkor talán UTÁNA,nem kapsz ilyen reagálásokat!és természetesen oda írsz ahova akarsz,és olyan kártyát birtokolsz amilyet akarsz.végül is az a lényeg,hogy működjön a cucc,ezért volna ez a totyik is például.remélem kaptál használható tanácsot,mivel itt néhányan nagyon vágják a témát 
-
katt777
félisten
válasz
lala42
üzenetére
Én már rosszabbal is, de úgy is kezeltem.
Újoncok...
Akinek a legfrissebb Catalyst kell, itt megtalálja.

-
lala42
őstag
Bocsi mindenkitől, de amióta a PH-s tag vagyok, nem találkoztam senkinél ilyen - nem is tudom - talán hozzáállással, vagy inkább jobb kifejezés, a hangnemmel. Mit mondjak, meglepett
Talán más a mentalitásom ( és az éveim száma
) Itt a segítségkérés és a segítő válaszok eddig más hangnem ben zajlottak, még a viták is. Véleményem szerint jó lenne megmaradni a korábbiaknál.
Mégegyszer bocsi, Ezt a témát befejeztem.

-
Taifa Díaz
őstag
válasz
tigipuf
üzenetére
Nagyon kemény vagy brada
De én mindkét oldalról birtokolok kártyát, ha megengeded. Talán azt is eldönthetem egyedül, melyik "totyikban" kívánok hozzászólni, de legközelebb előbb megkérdezlek, ígérem
És elszámolok neked százig, ha legközelebb helyesen írod le azt, hogy "utánna" 
-
Végre megérkezett a hűtés (S1+2x12cm) a 4850-re, de sztem eltúloztam kicsit. KÉP1 KÉP2 Lehet nem kellett volna 2 venti. Hőmérsékletek: IDLE 30-31fok, Szőrösfánk (átnevezett exe) 45 fok. Paszta: gyárit letöröltem és az S1-en lévőt raktam rá.
Ami problémás az a FET hűtés, mivel most borda nélkül használom, és az egyik ram-on (a legalsó a pcie csati felett) is csak félig van rajt a borda a heatpipe közelsége miatt.
Mennyire biztonságos ezt így használni? -
-
nixx-21
őstag
-
tigipuf
senior tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
hát jól bekezdtél tesó!látom ilyen jedis csávó vagy.javasolnám,ha ebbe a stílusban kívánod nyomni,inkább menj át az erő sötét oldalára
!(az egy másik totyik,és ott nem ezen kártyák tulajai ténykednek,talán a zöldek
)de az is lehet,hogy csak feszült vagy,tudjuk milyen gané tud lenni egy karicsere,akkor viszont számolj el százig,és csak utánna írj 
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Végre egy azonosgondolkodású ember itt a PH-n

Corsa1: Én a helyedben, a legolcsóbbat venném 1 GB-ból, ha nem számít a tunning és a jó hűtés

-
danilla
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Csak hogy teljes legyen a kép:
-Ha igaz a drót, ez a film csúnyán kaszálni fog.
-Milyen drót?
-Az Internetes.
-Mi a faszom az az Internet?
-
nixx-21
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
ne gyűjtsd a hsz.-eket.....látom az OFF gombbal már megismerkedtél tedd meg a MOD/Szerkesztés gombbal is
(#42049) Corsa1: ITT egy teszt igaz h egy egy HIS IceQ4-et tesztelnek de benne van a sima 1gb-os és az 512 mb-os változat is legalább újdriverekkel
és ITT egy másik itt sem a 4870 afőszempont de összelehet hasonlítani és ez jan.24.-es teszt
-
Corsa1
tag
hi all!
sok a különbség az 512es és az 1G-s 4870 között? kb 6-7kval jönnék ki drágábban az 1G-sal csak nem tudom megéri e. E8400al 1920*1080ban játszanék a játékokkal.vélemény?
thx és üdv
-
_Toka_
senior tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Olvasd el újból!
Úgy kezdte, hogy "Ezek alapján ..." Előtte pedig az aláírásod szerepelt...
Az már csak hab a tortán, hogy az utsó 3 hsz-ed mehetett volna egybe...

(#42048) Taifa Díaz: Hm
Melyik szót nem érted? Mindegy, hagyjuk! -
Taifa Díaz
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
Először is, remélem, nem vágnak ki a dupla hsz-ért, frissíteni kell az oldalt egyfolytában, mert lassú, legalábbis nálam. Sorry. Aztán meg az a nagy helyzet, hogy próbaüzemben van nálam a 4870, odaadnám érte a 9800GT-t úgy, hogy 25-öt ráperkálok. Megkérdeztem volna, hogy szerintetek megéri-e a biznisz, de ezek után én erősen gondolkodóba estem...Lehet, hogy mindig kifogok egy kutyaütő kártyát, de az ATI cuccokkal én még sose tudtam zöldágra vergődni
Ezt a "zöldágat" ne értse félre senki

-
nixx-21
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
igen mert az Nv felvásárolta az Ageia PhysX-et és az Nv fejleszti tovább ez általál kizárt h ATi VGA-kon elfusson(csak Nv illetve azon belül is ha jól tudom csak CUDA támogatású karikon fut el)így a VGA helyett a CPU-ra terhelődik a számítás ezért adódik az Nv-nél 40FPS mert ott a VGA számol...az ATi-nál azért 2-3FPS mert a CPU számol fizikát

...ha nem ellöször cserélsz videókártyát és tudsz ezt azt akkor ezt is kéne tudni

-
lala42
őstag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
"de mi a faszom az az internet"
Ezek alapján szerintem (de szigoruan csak az én véleményem szerint) igen is egyenlő

-
LamaCube
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Elhiszem

-
_Toka_
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz
dangerzone
üzenetére
dangerzone
Az aláírásodba lévő képlet,nem a parciális integrálás? -
bim
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
igen mert az NV.
-
LamaCube
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Nem tudom melyik mondatból vetted ki,hogy gyökérnek tartalak,de te tudod...
Én csak írtam 1 olyan dolgot ami előfordul,ha n-vidiáról ati-ra vált az ember.Ezt segítségnek szántam mivel sokszor van úgy ,hogy azt hiszi az ember mindent letörölt,de lehet mégsem. Én mindenesetre kezdésnek újraraktam volna a rendszert biztos ami biztos, ha ezek után is fennáll a probléma ,akkor nem tudom ,mert én elég láma vagyok ezekhez és inkább nem is írok mást. -
bim
veterán
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
a fizikát ki kell kapcsolni a beállitásoknál és megjavul....
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Nem nagy sztori. Nyomnám a Mirror's Edge-t 4870-el a slotban, de sokszor lemegy 1-2 fps-re, aztán ki is dob
Persze hogy leszedtem minden nvidia meghajtót. Ismerem a módját. Mielőtt eltávolítottam a GT-t, szépen eltakarítottam mindent a Vistáról, aminek valaha is köze volt a vezérléséhez 
-
dangerzone
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Attól még elmondhatod a teljes történetet , ahelyett ,hogy duzzognál magadban.
És akkor nem is volt felesleges beírnod a topikba . ^^ -
LamaCube
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Pedig nyugodtan leírhatnád a bajodat mivel ez a fórum mint a többi általában a probléma megoldásáról szól.Előszőr nem ártana kitölteni az adatlapodat és,hogy mi is a probléma,mert a 9800Gt a 4850-el van "majdnem" egy szinten.2 dolog elsőre :- lehet gyenge hozzá a géped.(mivel adatlapodon semmi így csak 1 tipp).A másik ,hogy maradt fenn n-vidiás cucc és az kavar be.
Mondjuk néma gyereknek az anyja se érti a szavát. -
Osynho
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
User error szagot érzek a levegőben
-
Taifa Díaz
őstag
Rengeteg dolog jut eszembe, amit ide írhatnék, de az ős-, kvázi-, senior és egyéb tagok szerint mind flame, off és hasonló nyalánkság lenne...úgyhogy inkább hagyjuk. Ehelyett inkább visszarakom a 9800GT-met a 4870-es helyett, és megyek JÁTSZANI. Még szerencse, hogy nem adtam el elhamarkodottan
Nagyon bánnám 
-
dangerzone
addikt
Na, úgy látszik, nem csak a radeonok döglenek be.

-
Sziasztok!
Nagyon úgy néz ki, hogy meghalt a videókártyám, már ilyenkor is tiszta csík a képernyő, és fagyok 2-3 perc mulva.(8800gts)
Melyik 4870-est érdemes megvenni, én a Saphire toxic fullra gondoltam.
Sajnos nem olvastam át a topicot, így igazán nem tudom, jó választás lehet-e.
Előre is köszönöm! (remélem még visszatudok jönni, mielött teljesen behalna)
-
Kissjeno
tag
Sziasztok. Létezik magyar control center? És ha igen honnan lehet letölteni?
Köszi -
valakiiii
tag
válasz
butcher eu
üzenetére
Szerintem olyan 28-29.-én jön az új driver

-
Qru
MODERÁTOR
válasz
sarkany007
üzenetére
Attól is függ mennyit szánnál rá, de egy AC S1 2db 12-es ventivel sztem bőven elég.
Ha túlefeszeled egyrészt meleg lesz, de ha meg is tudod hűteni akkor is a gpu gyorsabb halálához vezet a dolog. -
sarkany007
csendes tag
Hali egy 4850 hőtőt keresek ami extrém tuningot is bír lehet víz is. ja és ha több feszt adok a karinak mint ami van a biosban pl a biosban 2,53 a max és én 2,76-ot adok neki nem fog elfüstölni???????????????? Légyszi segítsen valaki
Ha nem vok itt akkor írja meg valaki privibe -
butcher eu
senior tag
sziasztok
nincs valami hír az új driver-ről? vasárnap már febr. 1. nem lesz ebben a hónapban friss?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A 4850 mennyivel nagyobb,mint egy 8800GT?

Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És milyen OS van fent?

Robbani fog, mint a bomba ( remélem nem az én karim

És elszámolok neked százig, ha legközelebb helyesen írod le azt, hogy "utánna" 
De nekem csak E7300-asom van, P31-es alaplapban, 3 GByte RAM-mal.