- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Szépen halkan megjegyzem, hogy nVidia képminősége (GTX285) fényévekkel le van maradva a 4870-től.

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Hát, elhagytalak Titeket ATI- tagok...

-
Macka
veterán
Szerintem egybe lehet tenni, de szinte biztosan lesznek fagyások.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Szerintetek 2db 4870 kihajtásához 1680x1050 felbontáshoz hány Mhz-n kellene mennie egy E8600-nak?
-
Macka
veterán
Ez vajon grafikai bug?

Betölti a pályát, de a töltőképernyő ott marad a háttérben, és erre teszi ki a kezelőfelületet...

-
Macka
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy milyen a ref. hűtése...

-
Macka
veterán
Van már kép valahol a 4890-ről?

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Már írtam nekik email-t.

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
4870-en CF-ben kell mindkét crossfire híd? Mert a szélsőt fel tudom tenni, de a másikat csak erőszakolással tudom feltenni, úgy, hogy a CF híd megfeszül.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Feltettem a második VGA-ra a muszájsít. Fent hagytam a referencia hűtés vörös keretét, erre tettem fel a hűtést.
IDLE:
MUSASHI
GPU: 40 fok
VRM: 50 fokSTOCK COOLER 34%
GPU: 54 fok
VRM: 52 fokFURMARK LOAD:
MUSASHI
GPU: 56 fok
VRM: 92 fokSTOCK COOLER auto üzem
GPU: 86 fok
VRM: 106 fok -
Macka
veterán
Amilyen cikkeket eddig találtam, azoknál igen. De holnap (elvileg) tudok majd pontos fokokat mondani.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Nekem már befigyel a 2 db Musashi az asztal alatt, csak fel kell tolnom a kártyákra.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Szabad volt még a régi VGA-n is. Ezen én ugyan nem emeltem, többen viszont igen. Én anno 8800 GT-re forrasztottam ellenállásokat némi (
) plussz Paksért. 
-
Macka
veterán
És ha kilövöd a VPU Recovery-t?

-
Macka
veterán
Én ezt az egész GTA4 kérdéskört egy huszárvágással megoldottam: NEM JÁTSZOM VELE...

-
Macka
veterán
Igen, valóban. A VRM broda ferdít egyet a nagy bordán. Mekkora a VRM hőd, ha mindkét ventit csutkára feltolod?

mod.: Megtaláltam
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Van valakinek Musashije 4870-en?
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Nem értem a hsz.-ed. Én abszolút nem vagyok bencsmárkmen, nem ezért van CF-em. Így alakult.
-
Macka
veterán
A VGA tuningról pedig annyit, hogy szvsz egy 4870-et (bár a konkrét témában 4850-ről van szó) totál fölösleges tuningolni. 3-4 FPS-ért szenvedni vele..
Proci témáról meg annyit, hogy egy G92 GTS kihajtásához is ajánlott volt már egy 3.6 GHZ körül ketyegő C2D. És szerintem ez 1680x1050 felbontásnál is megáll.
-
Macka
veterán
Nem tudnak ezek a hírek meghatni. Elleszek én még egy darabig a 4870 CF-fel.

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Valóban nem mondtam, az én hibám volt. Viszont most már refnyákos van, és értékelem a tanácsodat!

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Szerinted a 43725 hsz.-ban lévő VGA-n hol az alapborda?

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Előtte 9800GX2-m volt, az totál szívás volt. A 4870 CF ahhoz képest áldás!
-
Macka
veterán
Nekem eddig egy játékban sem volt vele bajom...
-
Macka
veterán
Nem rossz az, csak igencsak ajánlott 2 db ugyanolyan VGA.
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Nekem eszembe sem jut tuningolni 4870-em...

-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Meghallgattam a 4870 CF-et 100% fordulaton... Mintha fel is emelkedett volna a gép...
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Formula-1
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt tény, hogy a GTX gyorsabb a 4870-nél, de hát nem is egy kategória. Ennek ellenére a 4870 az eddig látottak közül messze a legjobb VGA. (Ár/érték)

) plussz Paksért.