- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
dangerzone
addikt
-
katt777
félisten
válasz
.Oldman. #44797 üzenetére
Azért az a kihajtás persze felbontásfüggő, de max összetettséggel HD4870 alá elég 3.3GHz, de csak egy E8xxx-tól! E6-osok prociknál kb. 10%-kal magasabb órajel kell.
Haart: Párszor volt szó róla, hogy a 4870-ek hűtésének neuralgikus pontja a VRM. Egy ilyen termetes réz-borda, mint a Glaciator-omon van, már nagyon jó, csak persze nem fér be semmilyen alternatív hűtés alá. Viszont az ASUS G. hűtését csak ajánlani tudom mindenkinek, meg lehet spórolni vele az extra hűtés árát.
butcher eu: A honlapomon is megtalálod, sok más hasznos link társaságában.
Ráadásul ott kék a link.
-
-
finest
addikt
válasz
.Oldman. #44732 üzenetére
Jaj!
Te hoztad fel a témát, jó, h kíváncsi vagyok, ha már előjöttél vele. A külföldi hardver vásárlásról mindig az volt a véleményem, h egy-egy alkatrésznél nincs annyi megtakarítás, amiért az ember átvállalná a pk-t, meg a szívást, ha gariztatni kell. Erre jössz Te, h milyen húdenagyon jó a gariztatás ebben a titokzatos boltban...
Attól, h ideírod, h www.compuland.de ,ahonnan pl. én rendeltem, amikor kinn voltam Németországban, nem dől össze a világ, nem is reklám, csak egy cím.
-
-
tibz03
őstag
válasz
.Oldman. #21089 üzenetére
Úgy bírom az ilyet, mikor valaki nyilvánvalóan hülyeséget beszél, és ahelyett, hogy belátná, köti az ebet a karóhoz (lásd: tegnapi Crytek barátunk). Nem gond az, ha valaki téved, előfordul velem is, mindenkivel, de könyörgöm: gondolkozzatok már, mikor 5-en beszélnek ellened, egyébként teljesen logikus és egyértelmű érveket felhozva, akkor miért nem vagy képes beismerni, hogy nincs igazad? Olyan égőnek tartod, vagy mi? Szerintem az az égő, ha a hülyeséged mellett állsz ki minden áron, mint Crytek. Ne legyél már te is ő.
-
HIJ
őstag
válasz
.Oldman. #21072 üzenetére
Ezekkel nincs gond, én csak arra lennék kíváncsi hogy mi a menete ha most frissíteni szeretném. Letöltöm az ati oldaláról a legfrissebbet, elindítom a telepítőt és kész?
Meg az ati oldalán sem egyértelmű számomra, hogy ha magyar control panelt szeretnék,akkor letöltöm a ccc -t és azzal a driver is frissül vagy külön a drivert is le kell töltsem és telepítenem? Mert ugye egyben csak angolul van.
Lehet hogy hülye kérdés és eddig azthittem hogy értem is, de ezek szerint mégsem, mert valószínűleg csak ez szívatott meg. -
Aryan
senior tag
válasz
.Oldman. #17713 üzenetére
Nekem volt SAPPHIRE 4870-en Coolink GX Chilla hűtő kb 1 hetet, nagyon sokat nem játszottam vele, de ahogy olvastam egyik "nem gyári" hűtő sem jó a kártyákra, meghalnak egy idő után, mert a nyák felső része ami nem hűtöt túlmelegszik meg a VRM-eknek sem lehet normális hűtést adni. Lehet hogy belövöm fixre a ventit mondjuk 30%-ra. Alternatív hűtésre mé.g várni kell. Én egyébként GTX 260-at szerettem volna a gépembe de nem fér be az GIGABYTE AURORA-ba, 4870-es is elég paszentos. NVIDIA-nál faszán megvolt csinálva a hűtés. Volt nekem GTS 320MB és 640MB-os karim (EVGA/MSI), mindkettő 2d-ben filmnézés közben kussban volt, játékok alatt jött meg a hangjuk, mondjuk azok is melegedtek.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Tesla topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest