- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
fdisk
őstag
Az attól függ.
Ha indításnál felvillan,akkor nincs baj.
De ha folyamatosan világít üzem közben,akkor vmi gebasz van.(Vki vmikor linkelte itt egyszer,h melyik led mit jelent.)ahh.meg is van:ledek jelentései
-
fdisk
őstag
Srácok,azért ne menjetek "ölre" a kérdésem miatt.
-
fdisk
őstag
Köszi _Toka_ és joshua7.
Más.Bocs h ide teszem fel a kérdést de a számtalan pendrive topik gyakorlatilag halott,és itt úgy gondolom hamarabb kapok választ.

A vga-hoz adott 2gigás pendriveron van egy kb 300 megás cdfs fájlrendszer.(gondolom ez ismerős pár full zafír tulajnak)
Szeretném egyesíteni a két -mondjuk így-partíciót.
Hogyan,mivel tudnám törölni ezt a cdfs fájlrendszert?mod:keresgettem már a googleban is,ill más fórumokon is,de eddig semmire sem jutottam.

-
fdisk
őstag
Sokan futtatnak itt játék benchmarkokat(wrhead,fc2 ...stb).
Azt szeretném tudni,h ezek a markok önállóan is futtathatók,v kell hozzá maga a játék? -
fdisk
őstag
Unatkoztam ma,és kipróbáltam a trémárkhatot 9.2-vel.
Nem tudom mennyire számít h új winre tettem fel a 9.2-t és úgy futtattam,de magasabb órajellel futott le a dm06,mint 9.1-el.
Míg most 840/950-el lefut,viszont előtte már 825.ős magórajelnél kidobott. -
fdisk
őstag
Én új csatalisztet új winre teszek fel.(most már)
Most mikor feltetettem a 9.2-t csak simán leszedtem a 9.1-t,dc prot lefuttattam és restart,majd így fel a 9.2-t.
Írni akartam egy DVD-t és az istenért sem akart írni az íróm.Pörgette,de egy bitnyi adatot sem pörkölt a lemezre.Mondom wtf???
Nero le,majd fel ismét.De semmi változás.
Maradt a win restore.Így már ok volt a pörkölés.
Mivel egy ideje én már úgy csinálom,h a vga driver kivételével mindent szükséges programot,alaplapi drivert...stb felteszek,majd az egészről csinálok egy backupot.
Ha legközelebb kijön egy új kata,csak csinálok egy restore-t és kb 6-8 perc alatt van egy komplett winem.Erre csak felteszem az új drivert,att és kész is vok.
És így nincs driver összeakadás,mert nem lett teljesen leszedve az előző.
Igen sok problémát spórolok meg vele. -
fdisk
őstag
a könnyebb érthetőség kedvéért legközelebb inkább így írd le h pl visszateszem a gépet 3600mhz(9*400)....
Mi van ha RAM-ok nem bírják a tuningot?Adtál +feszt nekik?Úgy tudom,h a geil-ek 2.1V alatt nem hajlandók elindulni.
Próbáltad már 2*1g-val?Úgy is fagy?
A pci-e meg próbálj variálni.99,101,102
Vkinek ez segített.
Tápod elég neki? -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Nem.Sok a pénze.
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Finomhangolt.
Én ált. xg-t használok.Nem volt még idáig gondom vele.
Most szedem én is,majd tolom fel. -
fdisk
őstag
(#43368) banderasz77: nem rossz érték.Nálam70-71 fok,~1700 ford/percen.(ez kb.30%)
-
fdisk
őstag
Nekem így jó.
De vsz nem veszi le a feszt,legalább is annyira nem mint amire beállítom.
Alátámasztani az állításom nem tom,mert műszerrel nem mértem,h ténylegesen mennyi feszt kap a gpu,ez csak egy megérzés a részemről.(mondjuk annyit látok az att-vel,h nem csökken a gpu hőm.-e ha 0.6V-ot v ha 0.4V állítok be)
Ezért írtam a fentieket.
venti
De nekem ref.zafírom van,így x% venti fordulathoz más rpm érték tartozik mint a nem ref kariknál. -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Alapon,mindenféle mod nélkül hangját sem lehet hallani(3d-ben sem).Cserében viszont idle 80,load 100egynehány fok.
Engem zavart,h meleg ezért att.t kezdtem használni.
Idle 38-40,load 70-72 fok lett vele.(20-22 fokos szobában)
A hangja csak 3d-ben lett vmivel hallhatóbb,de messze nem zavaró nekem.
Hűtőcserét nem javaslok,mert ezek legalább kifújják a meleget a házból. -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Ahogy katt is írta 1.263V.
Én ha att-ben beállítok egy minimális +feszt pl:1.270V-ot már szétesik a kép.
A ventit persze feltekerem olyankor manuálisan max.-ra.
A forrasztásos mod. nálam felejtős dolog.
Nem akarom kísérteni a sorsot,azért h elhalálozzon a kari.
A memó kérdéshez megint nem tudok érdemben hozzászólni.
Sem ahhoz h milyen chipek vannak egyes karin,sem ahhoz h azok milyen feszt. bírnak még el.
Sorry.
De a puding próbája az evés!Hajrá!
De vízzel minden bizonnyal többre lenne képes a karid.(#42553) beers: att.
-
fdisk
őstag
Csináltam képeket,amit kértél.Remélem így gondoltad.
(áll.freki)
1.alapon
2.a vid felvételének pillanatában
3.kb.5 perc elteltével
4.visszavett vid után kb 2 perccel
Én azt látom,h változik a vid a fel ill levételnél.Mármint nem csak a grafikonon,hanem a valóságban is.Mert nőtt ill csökkent a hőm.-et.
Ezeken a képek pedig változtatott frekivel az értékek.
1.3d-ben
2.kb 4 perccel utána
3.2d módban kb 4 perc után
Így már viszont jóval látványosabb a hőm-et változás . -
fdisk
őstag
Azért nem kellene nagyon kiforgatni a szavaimat.
Természetesen én sem gondolom azt h egy 295 biosát rátéve egy 1950-re akkor 295-öm lesz.
De ha egy ref,tehát gyakorlatilag teljesen megegyező kártya biosát cserélem le a másikéval akkor mi van?
Vagy a ref. karik sem egyformák hw-ileg?
Ha át tudnám címkézni profin,akkor eladhatnám asusnak is nem?
Ergo az általad leírt jelenség ilyen esetben fennállhat egy zafír karival is,nem?
Vagy rosszul gondolom? -
fdisk
őstag
Az maga az út.Csak betonkockákból csinálták és nem aszfaltból .
csavarlazito: ati hotkey poller
-
fdisk
őstag
Én egy szóval sem mondtam,h asus kártyám van.Láttál te ilyen kijelentést tőlem?
Azért írtam,amit írtam, mert Te azt írtad a logoutodban,h egyes asus kártyáknál jöhet elő ez a memfreki duplázós dolog.
No egy kártya működését mi határozza meg?Nem a bios ami rajta van?
Az everest sem zafírt lát nálam,hanem asust.(bios miatt).
Márpedig ha a bios asus,akkor esetleg nálam is előfordulhatna az általad észrevett dolog nem?(persze csak ha olyan att-t használnék amelyik "hibás")(#42505):anno mikor még nem használtam az att-t,a vga hátlapján lévő lefogató akármi(az a rozsdamentes sz.r
) na az forró volt.
Most meg épp hogy langyos,v inkább kéz meleg. -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Skacok!Ebben a hónapban elmarad a csataliszt kiadása?Mert már lassan a 9.2-nek kellene jönnie.
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
katt:att-ben az ati hotkey poller mi célt szolgál?Nekem most pipa van a négyzetben.Kell az nekem?
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Ez de lol!

katt777 :Ezt nem tudtam.
És úgy is minden esetben felmegy a bios? -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Igen,
De ez csalóka egy kicsit,mert cserébe vmivel hangosabb lesz,hisz a vent.vezérlése is más.
Persze nem fog még így sem visítani,de aki érzékeny a zajra az észre fogja venni.
De ha jól tudom,csak ref. karik biosait lehet oda-vissza flashelni.És azt is csak dos alatt.
Sőt az sem mind1,h 512-es v 1G-ás.Amikor én vettem a karit,akkor még nem vtak más,nem ref. modellek.Szóval sokat nem tudtam elbaszarintani a flashel.
-
fdisk
őstag
Ja és érdeklődnék, hogy miért jó az ha a kártyán biost moddoltok? mármintz olvastam h valaki asus biost tett a zafirra ez miért jó?
Én pl. még az att előtt azért csináltam egy bios flasht,mert az asus biosában sokkal jobban meg volt oldva a venti szabályozás,ezáltal lényegesen halkabb és hűvösebb lett a karim.
Azután jött az att.A biost hagytam,mert majdnem teljesen mind1 melyik van fent att mellett.
Azért majdnem,mert az asus bios+att-vel nyertem még néhány fokot minuszba mint a zafír+att kombóval.(#41131) CHIPman :

-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Ezek borzasztóan magas hófokok.
Ez idle?
Att használsz?
Mert azzal fajinul be lehetne lőni mindent a karin.zozyk:attól függ mekkora felbontásban és milyen összetettségben szeretnél játszani,mennyi pínzt szánsz rá.
Nekem egy 512-s 70-em van,és 1600*1200 ahol lehet mindent feltolva überfullhájra
ez idáig nem akadt meg.Persze ez alatt nem a krízist és a gta4-et értem.hanem értelmesebb játékokat. 
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Nekem egy coolink 450-es tápom van.és elviszi a 70-em.Vsz elég az 50-hez a csifi 450-es.
-
fdisk
őstag
Abba a felbontásba még a 4850 is sok.
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
A lerázhatóságodra gondoltam.
Más.A z unitesóm vett egy 3850 512MB-os AGP vga karit.(mivel nem akart lapot + cpu-t is cserélni)
Kérdéseim:
1. a mostani cpu-ja (asszem pIV-es 2.8 v 3.0GHz-es) elegendő-e a vga-hoz?
2.van-e ilyenből 2 magos?(#40360) vitezlejszlo:amíg van időd szerkeszteni a legutolsó hsz-ed(kb 5 perc)akkor lehetőség szerint tedd meg.

-
fdisk
őstag
Ha van két olyan haverod akik egyenként vannak vagy 120 kilósak,akkor vidd őket is mikor viszed vissza a vasat a boltba.
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Pontosítok egy kicsit.
Az előző mem.frekivel furmarkkal szemetelt egy kicsit.Így már ok.
A feszt.még próbálgatom egy kicsit lentebb vinni.katt777 :
Nem rossz kis kari ez a 70-es.Így legalább nem zabál feleslegesen 2d-ben.
Az érdekelne,h ha kevés lesz egyszer csak a fesz,akkor mit fog csinálni a kari?
Arról tudsz nyilatkozni,h kábé mennyi Wattal lehet így kisebb a fogyasztás az eredeti órajelhez képest? -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Nem rossz,nem rossz.
De miért nem veszed lentebb a mem.órajelet?
Nekem ennyi a stabil,mert utána már szemetel a kari.
Viszont ha lentebb tudnád venni a mem.et,akkor még nyernél pár fokot és pár Watt-ot is.
Én minden esetre nyertem vele.mod.:ja és én azt tapasztaltam,h 3d-ben is túl vannak feszelve a karik,tehát pl nekem az 1.263V a gyári fesz,ezt levettem 1.203V-ra és így is stabil,cserébe 3d-ben is hűvösebb lett.
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Nem ezt és nem így akartam írni(ráadásul off-ba akartam,de vhogy kövérre sikerült
),de egyszerűen alig tudok belépni az oldalra,rohadt sok időbe telik mire bejut a hsz-em.Vártam vagy 30 mp-et,de nem ment el a kommentem.(legalább is azt hittem).
Kiléptem,de most látom,h mégis elment.
Szerkesztésre persze már nem jutott idő.
Sorry -
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 4850 / 4870 -- Archívum 1.
- (téma lezárva)
- Mesterséges intelligencia topik
- Analóg fényképezés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Star Wars rajongók
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- További aktív témák...
- MSI GTX 1070 Gaming X 8GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog STRIX RTX 2080 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest