- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Skizz
addikt
Az hányas hogy a welcome képernyő után ahogy bejön az asztal sötét kép? Winyó dolgozik, bill reagál de kép már win alatt nincs. Safe modnál kutya baja...
-
Skizz
addikt
Valami gáz van az AMD szerverével, főoldal bejön aztán megáll az élet.
-
Skizz
addikt
hagyjátok már békén egymást...
-
Skizz
addikt
válasz
Vasinger! #45321 üzenetére
hardver/túlhatjás beállításai:
itt csinálsz két profilt, fesszel órajellel amivel akarod, majd elmented mindkettőt különböző néven... aztán hardver/automata túlhajtás/automata túlhajtás bekapcs és ott kiválasztod hogy melyik profilt mikor aktiválja. az általános beállításoknál a "fejlett" fülön tudod az alsó és fölső OC korlátokat szabályozni (jól jöhet 2d profil szerkesztésnél...) -
Skizz
addikt
válasz
dangerzone #44929 üzenetére
én akkor is falra másztam tőle, amikor 2D-ben magát szabályozta. és akkor alig fordult a venti, azért volt 80-85 fokos a GPU.
-
-
Skizz
addikt
Fél éve a(z) (új) cuccaim 90%-át tőlük veszem, továbbá már haverok cuccait is visszavittem, ill. vitettem, és se a vásárlással, sem a gariztatással nem volt még gond.
pixet meg ipont nem érdemes összehasonlítani. a pixet azért kerüli mindenki, mert francia cég, nuku hazai képviselettel, tehát a gari offos (főleg ha ki kell fizetned a cucc visszaszállításának a díját), egyébként meg ugyanannyiba kerül a többi költség kifizetése után mintha itthon vetted volna egy kiskerből, sőt. és akkor a több hónapos várakozásról még nem is beszéltünk.
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
ez most komoly, hogy csak 57k az 1 gigás 4870?? KATT minnyá magamhoz nyúlok! mert pl. az 512-es Full 72k, szintén az iponban.
-
Skizz
addikt
Valakinek esetleg eladó 4870 (1gb), 4850 beszámolással?
-
Skizz
addikt
Mennyi különbség 1GB-os és 512-es HD4870 között? 1920*1080-ban használnám...
-
Skizz
addikt
válasz
_Toka_ #39056 üzenetére
Aki Z-5500-at akart gariztatni pixen, annak 30k volt a gari, mert vissza kellett juttatni Franciaországba a cuccost, ahol van a pixnek szervíze/képviselete. És még így is beletelik sokszor 1-2 hónapba az egész. Persze ez egy VGA-val bittos nem ennyi, a súly miatt, de a macera miatt akkor se ajánlanám...
-
Skizz
addikt
Valaki megosztana velem egy 2D-s profilt, amit a ref. HD4850-esemen tudnék alkalmazni? Eddig kipróbáltam 0,93V-on 125/200-on, becsíkozott (restart), utána 0,96 körül 300/300-on, becsíkozott... most meg már nincs kedvem kísérletezni, mert nem tudom hogy a fesszel van -e baj, vagy az órajelekkel... márpedig nekem 2D-ben ne zabáljon fölöslegesen.
-
Skizz
addikt
Sáláláláááá, én voltam a hülye. Tényleg a 4 műanyag biszbasz volt útban és nem érintkezett a GPU-val a talp rendesen! Mostmár legalább azt tudom, hogy mind3 szenzorr a GPU-ban mér. Ja meg kéne paszta, mert 1 gramm se volt itthon... addig meg nem vetném össze az S1-el, mert azalatt meg mx2 volt..
-
Skizz
addikt
válasz
_Toka_ #38573 üzenetére
Lesarkazásvédőt? Nem tudok róla. Viszont visszatettem az S1-et a 900rpm-es ventijével, a ram bordákat fent hagytam és a hőmérsékletek szőrös fánk alatt:
56 fokos GPU, 57 fokos DispIO és 73 fokos MemIO
Úgyhogy kenhetem a hajamra a 10 ezer forintos Tr hűtőt, mivel egyrészt az 5k-s S1 kenterbe veri, másrészt még a gyári hűtő szintjét sem hozza. Ennyit erről. Nem szeretnék többet foglalkozni vele, remélem az eladó visszaveszi, ha nem akkor eladom. -
Skizz
addikt
Segítsééééééég!
Felraktam a T-Rad2 hűtőmet a ref. 4850-re. A gyári süniket tettem a ramokra (mindegyik fentvan), a vrm-eken pedig egy bazinagy, csavarozott borda figyel. Magát a hűtőt pattanásig tekertem, stabilabb már nem is lehetne. A két 92-es ventit pedig 12V-on járatom rajta. Oké, gép indít, minden normális, idle hőmérsékletek:
Core: 41°C
DispIO: 42°C
MemIO: 58°CEz utóbbit kicsit soknak tartottam, de ez már S1-nél is ennyi volt. Oké, szőrös fánk izzít, 600x600 8xAA, nézem a hőmérsékleteket... szívbaj! A core még okés (bár az sem tetszik), kb. 10 másodperc alatt egészen 86 fokig ugrott fel (nagyon gyorsan), de a DispIO az egészen 116-ig, a MemIO meg 120-ig ugrott fel, aztán pár másodperc múlva már kapcsolt is le a védelem... egyszerűen nem értem mi lehet, a ramokon egész nyáron ilyen sünik voltak, sőt még kisebbek és levegőt se kaptak ennyit, mint most. A vrm-eken kis baszomnyi sünik voltak, ehhez képest szinte hűtés nélkül mentek, a T-Rad-on meg akkora a talp hogy a q6600-ra is nyugodt szívvel tenném, ráadásul a 6 hípájp se semmi, erre még annyira se tud hűteni mint a gyári hűtő gyári szabályozással????? MI FOLYIK ITT????
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
válasz
DerStauner #30010 üzenetére
Hát elég gyászos.
-
Skizz
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy az S1 gyártását abba akarják hagyni. Kb. ugyanúgy hűt, mint egy S1 és ugyanannyiba kerül. Szerintem az AC muszájból dobta ki ezt a hűtőt, mert már az Auras és a Coolink hűtői is sufni nélkül aktívak, az S1 ilyen szempontból egy kissé elavult feelinget kelt az újoncok közt.
Mindenesetre tetszetős hűtő. Ha 2*8mm helyett 1*12 lenne rajt', akkor még el is gondolkoznék a felár nélküli cserén. -
Skizz
addikt
válasz
Forrest Gump #24219 üzenetére
-
-
Skizz
addikt
válasz
Bluegene #23889 üzenetére
ez ilyen felesleges kötözködés nem? jó legyen igazad nekem mind1
Neked egyáltalán nem mindegy, ha a másiknak van igaza, ergo ezt a mondatot nem azért írtad, mert inkább hagyod a kis hülyét, had főljön a levében, hanem azért, mert tudod, hogy hülyeséget írtál és nem tudsz a dologhoz érdemben hozzászólni. Ezért jobb eljátszani a nagyobb és bölcsebb szerepét, hogy a másik fél - jelen esetben én - kinevettesse magát azzal, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. Na off vége, nem játszom tovább a pszichológust, bár nem kell pszichológusnak lenni ahhoz, hogy ezt a berögzült viselkedési formát fel lehessen ismerni.
-
Skizz
addikt
válasz
Bluegene #23887 üzenetére
Annyira sík vagy, hogy az már fájdalmas olykor.
Pár hsz-al ezelőtt még arról próbáltalak meggyőzni, hogy Pentium alapú processzor nem létezik. Most linkkelsz két google találatot, ahol láthatunk jó sok pentium alapú gépet, tehát nem processzort, hanem számítógépet. Kevered a szezont a fazonnal, ember.
-
Skizz
addikt
-
Skizz
addikt
válasz
Bluegene #23878 üzenetére
Kisebb felbontáson jön ki hamarabb a procilimit. Pentium alapú processzor egyébként nem is létezik, csak felvilágosításképpen. Akkor kettőnk közül ki a hülye?
Tudom jól, hogy Core arhiktúrára épül, de attól hogy nyögvenyelősen felrágantod 3,2Ghz-re, még nem lesz elég. Csak érdekesség képpen; 1280*1024-ben a Quadomat kb. 3-3,2Ghz-ig kell felhúzni, hogy ne álljon be az fps.
De persze ez mind hülyeség, hisz ha te nem így gondolod, akkor csak hülyeség lehet.
-
Skizz
addikt
válasz
DerStauner #23521 üzenetére
1. élszűrés és anizotropikus szűrés. Az előbbi a "recéket" tünteti el, a másik szűrő pedig egy pixelen belűli texelek színeit átlagolja, és így születik meg a pixel színe.
2. Legtöbbször van a játékban AA-ra lehetőség, ha nincs, akkor lehet szívás van. Lehet driverből is erőltetni, de ez nem mindig működik.
3. CF=CrossFire, vagy inkább CrossFireX = mikor két ATi kártyát párba kötsz, MultiGPU.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23216 üzenetére
Gyári paszta van/volt rajta, minden csavart tökig húztam. A pasztát nem akarom lecserélni, mert már sokszor cirkuszt csináltak belőle... Van olyan bolt, ami arra van kihegyezve hogy minden apró részletre figyeljenek. De van olyan is ami simán beveszi még akkor is ha letörtél valamit a hűtőből... nem akarom megszívni, ha esetleg gariztatni kéne.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23213 üzenetére
Nálam nyitott házban, az asztal tetején 50%-on 100+ fokos volt a mag fánk alatt. Ezért is cseréltem le, feltett oldallappal iszonyatosan befűtött volna.
-
Skizz
addikt
válasz
elfelejtette #23203 üzenetére
Ez nagyon viszonylagos, mondom. Én olyan szinten allergiás vagyok a zajra, hogy a gyári szabályzás is hangos volt nekem.
-
Skizz
addikt
válasz
DerStauner #23195 üzenetére
Hát... kinek mi számít zajnak. Nálam már a gyári szabályzás is erős szélzajnak számított. .xml átírogatással 40-re feltoltam és már majd meg süketültem. Persze tudni kell, hogy még 4db jó minőségű venti pörög a gépben...
-
Skizz
addikt
válasz
DerStauner #23134 üzenetére
ATT bétával tudod szabályozni korrektül.
-
Skizz
addikt
válasz
$p@rr0w #23110 üzenetére
Már vót... Egyrészt szánalmas. Hogy miért, azt már a 8600GT turbonál kitárgyaltuk. Másrészt viszont öröm látni, hogy mennyi fantáziát látnak a kártáykban, meg mekkora biznisz ez a kiadónak. Tuti lesz aki ilyet vesz, ez pedig csak szorosabbá teszi a kiadók és az ATi közti kapcsolatot... örüljünk.
-
Skizz
addikt
Ahham. Szóval pasztától függ? A GPU szélére nagyon nem merek lemenni, az ezüst miatt. Már így is elég korrektül tapicskol a fél nyák ebben a zsírban. De sünikkel az a hőm. akkoris 45 körül volt idle. Most 65. Lehet, hogy nem a ramhűtő szól bele a dolgokba, hanem valami nem frankó a pasztával a szerelés miatt?
-
Skizz
addikt
Huzamosabb fánkos terhelés alatt, ha 97 fokos a memória, az mennyire gáz? Home made hűtés... Tegyem vissza inkább az öntapadós süniket? Most ilyen: katt
Vagy akkor úgy kérdezem, hogy S1 tulajok. Nektek hány fokosak a memóriák a sündisznókkal?
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Energiaital topic
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- És milyen illatú legyen a készülék?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest