- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
rumkola #31510 üzenetére
az atihoz képest hangosak, és ezt a tesztelő bácsik mondják akik próbálták, legalábbis a 48XX vs GTX 2X0
ez is az oka h az atik üzemi hőmérséklete magasabb, mert halkságra mentek rásajnos nincs annyi pénzem meg kedvem h vegyek egy GTX 280ast és meghallgassam, inkább elhiszem amit a tesztelők írnak, kényelmesebb
-
katt777
félisten
válasz
rumkola #31200 üzenetére
Tényleg nem tudsz, de nem miattam. 3870 eredményeket írtam. Az nem fölényeskedés, vagy hit a tévedhetetlenségben, ha teszttel támasztom alá, amit mondok (hangsúlyozottan nagy felbontásról és magas összetettségről). Egyszerű gyakorlat. Azt mondod, nem így van, erre ott áll az általad linkelt cikkben is (minő következetlenség), hogy pedig de, abból idéztem a 3870 és 8800GT eredményeket, véletlenül sem 4870-et. Ha még ezt sem érted, tényleg nehéz lenne vitatkoznod, de ez a legkevésbé sem az én hibám. OFF-ba tenni meg így kell.
Sosem volt szokásom fölényeskedni, csupán az ostobaság láttatja fölénynek a tudást. -
katt777
félisten
válasz
rumkola #31185 üzenetére
Akkor most leírom neked 3-adszor, amit tapasztaltam (a 3870-nel már 1680x1050-ben is), és ami világosan ott van ebben a tesztben is:
1600x1200 8XAA 16XAF Performance Rating.
nVidia 8800GT: 45.9
Radeon HD4870: 54.6Nagyobb felbontásban a különbség még nagyobb az ATI javára.
Szóval nehéz komolyan venni az erősködésedet. Lesz.rom a kis felbontást és a gagyi grafikát.
Ha arra gerjednék, akkor megtartottam volna az 1950XT-t.
Sőt, még azelőtt a GF4-et.
mod: Én értem, miről van szó. Te nem olvasod el, mit írok.
-
lala42
őstag
válasz
rumkola #31177 üzenetére
Mert (valszeg,hogy náluk is jelentkezett), de sajna vagy lusták, vagy csak egyszerüen nem akarnak cserélni. Az is lehet,hogy lefuttattak egy tesztet, mely időben annyira rövid,hogy nem jelentkezett a hiba. Már volt tapasztalatom,hogy 2-3 napi folyamatos tesztelés alatt jött ki a hiba.(alaplap volt). Miután a srác nem pénzt kért vissza, nem más tipust kért, hanem ugyan olyat, akkor gondolhatnák,hogy rossz a kártya.Nem értem,hogy miért nem cserélik ki.
A fogyasztóvédelemtől meg azért félnek egyes (tisztelet a kivételnek) boltok, mert ott azért komolyabban bevizsgálják, és ha a vásárló elmerészkedik odáig ( akkor többnyire igaza is lehet) és bebizonyosodik,hogy igaza van, minden költség az eladót ill. az eladó céget terheli. -
katt777
félisten
válasz
rumkola #31131 üzenetére
Figyelj arra, amit írok. 1680, Maximum grafika. Ha teszteket megnézel, mindig ezekben közelíti meg az ATI az nV-t, amikor amúgy gyöngébb. A minőség a lényeg. Engem is meglepett, de nem bánkódtam. Saját gépemben teszteltem, minden más hardver azonos volt a VGA-n kívül.
Miért nem? Hülye kérdés (már bocs), amikor 4870 van benne. Nem kicsit veri a 3870-et (kivéve driver hibák). Anno a 8800GT-t adtam el, amit a 3870 meg is hálált, hogy meghalt. -
FÖNÖK
tag
válasz
rumkola #29911 üzenetére
az hogy a rendszer memóriából foglal le magának a kártya az jelent valamilyen hátrányt? le kell tiltani az alaplapi bioszban, vagy máshol. - ez biztos?
csak akkor foglalja le a rendszermemóriából ha szüksége is van rá vagy folyamatosan.
ez mintha mást mutatna?
[link]
AGP Aperture Size: 504mb - nincs is agp portom - nem igazán értem. -
katt777
félisten
válasz
rumkola #29825 üzenetére
Ezért fogom én szívni a fogamat még 1 hónapig (mert sok önmegtartóztatás kellett a spóroláshoz is). Viszont bármi lesz is, a gépen tökéletes, 1 évig nem érdekel semmilyen fejlesztés, de lehet, hogy még tovább. Most meg leszarom, hogy üres a zsebem (nem nálam rohad a pénz
), és élvezem a játékokat a legmagasabb minőségben. Mint a viccben: reggelire is fütyülök, ebédre is fütyülök, vacsorára is fütyülök, no meg a forint árfolyamára is fütyülök.
-
-
joshua7
veterán
-
Dubuka
csendes tag
válasz
rumkola #27934 üzenetére
Szia!
CL5-ös ramok vannak benne.
az időzítésükön nem változtattam, csak a procit, FSB-ből húztam, meg a ramokat, + a déli hidat 400-as FSB-re de mióta megvettem a gépem azóta csinálja azt, hogyha pl állítok a bioszon, akkor utánna leáll, és egy két mp mulva ujraindul, de ez szvsz megszokott, biztos akkor állítja be az uj paramétereket! köv ujraindításnál, nincsen ilyen gond, simán bekapcsol! -
grigo
őstag
-
keIdor
titán
-
Raymond
titán
válasz
rumkola #6686 üzenetére
Moge mersz allni annak amit irtal? Ha igen, akkor menj vissza az oldalra tedd a kurzort a 8800GT-re es ettol az lesz a 100%. Utana megnezheted hogy mennyi szazalekkal gyorsabb a 4850 minden tesztelt jatekban az altalad kiemelt 1600-as felbontasban. Kulonosen 4xAA-val. 8xAA-t ne is nezd, ott agyonveri a GT-t. Ird be ide az eredmenyeket es allitsd hogy meg mindig vicc. Persze elbujhatsz a " 800!!!!! shaderrel" moge, de az tovabbi rovidlatasrol lenne bizonyitek ugyanis engem peldaul nem erdekelne ha 3000 shaderrel is csinalnak meg ugyanezt ha a kartya annyiba kerul es annyit fogyaszt mint most. Egyebkent a +20 FPS rohadt sok tud lenni ha 30 vs. 50 FPS-rol van szo
-
Tommer
tag
válasz
rumkola #6690 üzenetére
Ok, hogy 800 shader, de az Radeon HD 3870 (RV670) 320 shader -e van, amelyből ugye 64 komplex és 256 darab egyszerű stream processzor! Itt a 4850/4870 -nél mi a helyzet? Hogy van ez? Eddig nem tudtam kihámozni egyik tesztből sem, vagy csak vak vagyok?
A 800 shader -ből mennyi a komplex és mennyi az egyszerű stream processzor? -
leviske
veterán
válasz
rumkola #6690 üzenetére
És a HD2900XT (320SP) vs. 8800GTX (128SP)?
Nem lehet őket a sp-k számában összehasonlítani...
(#6692) : ha 20k lesz a 88 sorozat és a 98 sorozat, akkor a 86/85/84/96 sorozatok teljesen elértéktelenednek... arról nem is beszélve, hogy ha a G92-vel letudnak 20k-ig menni, akkor az ATi is az RV770-el.
(#6694) depzoo : nem a kislánnyal van a gond... hanem a háttérrel.
Amugy az ASUS-al semmi bajom... izléses, iényes... csak mondjuk, ha valaki kiveszi pl. a 70-est a brutális dobozából... lehet, hogy meglepődik.
(#6696) ulveczkii : MOD gomb?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
rumkola #6690 üzenetére
Igen? Végülis a GT200 már fél éve piacon, akármikor jöhet a válasz.
Szerk.: Nem tudom hallottál-e róla, de az ATi-nak eddig sem a shaderteljesítmény volt a gyengéje, hanem a 16TMU, na azt megtoldották 24-gyel.
A 800 SP csak ráadás, és valószínűleg inkább a GPGPU vonalnak szól.
#6692: Ha csődbe akarnak menni nyilván annyiért fogják árolni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest