- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
ZakRob
senior tag
Nálam a ccc-ből eltűnt az overclock fül (néha visszajön újraindítás után), volt már valakinek ilyen problémája?
-
ZakRob
senior tag
Tegnap felraktam a 4850-esre a vf700-ast, idle-ben 20 fokot csökkent a hőmérséklet a 30%-on járatott gyárihoz képest. A furmarkot is kipróbáltam a kíváncsiság kedvéért, itt olvastam róla először, azt nem igazán bírta, de gondolom egy játék sem tudja majd megizzasztani annyira a kártyát , mint ez. Remélem a ramsünik és a VRM-re rakott bordák nem fognak leesni.
-
ZakRob
senior tag
Mi az ami a kártya végén van és erre is rányúlik a gyári hűtőborda (4850-nél), létezik rá passzoló borda, amit lehet boltban kapni, ugyanis cserélném a gyárit?
-
ZakRob
senior tag
Ha a venti szabályozást beállítom manualra egy profillal, utána hogyan tudom visszaállítani automatikusra?
-
ZakRob
senior tag
Ma meglett a sapphire fullos 4850-em (még pendrive-ot is kaptam
).
Szóval kíváncsiságból futtattam egy 3dmark05-öt és 10E feletti pontot kapok kicsivel.
Ennyire sokat számít milyen gép van alatta és, h csak 1.0-ás a pci-e foglalatom? -
ZakRob
senior tag
Catalystból honnan lehet letölteni internationalt ?
-
ZakRob
senior tag
Értem, akkor érdemes lesz lecserélnem, mivel a házam is jól szellőzik és nekem Cu-m van. A rambordákat is feltetted, nincsenek túl közel a GPU-hoz a memória chipek, nem érnek össze a hűtőventi bordájával?
-
ZakRob
senior tag
Ma vagy holnap meglesz a sapphire 4850-em, a mostani kártyámon van egy vf700-as és azt hiszem rá fogom tenni az újra. Szerintetek származik előnyöm belőle?
Még ha ugyanúgy hűt is, de halkabb, mint a gyári, abban az esetben is csserlném. -
ZakRob
senior tag
Nyugassatok meg, el fog indulni a lapomban egy 4850-es?
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged