- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
poli27
veterán
Ehez mit szóltok? :[link] Szerintem végre egy értelmes hűtéssel ellátott kártya az iceq4 mellé.
-
Fricc
tag
a gainward golden sample kártyákon miért van kétféle hűtés? az egyiken 2 venti is van az egyik kicsit kissebb, a másikon meg csak a "nagyventi" üzemel? Ez valami rev1-rev2 vagymi?
-
Viperator
őstag
Sziasztok!
Vettem elfogadható áron dual slotos videokártyát. [link]
Érdemes kicserélni egy jobb hűtőre?
Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
Tigryss
csendes tag
Hogy ne legyek off!
Ha nem jön össze a garanciás csere, akkor milyen kártyát javasolnátok helyette?
Bár remélem összejön, csak hát még nem csináltam ilyet ...
Én is sokat szemeztem a HIS IceQ-val, de ha nem lehet kapni ... -
subaruwrc
félisten
kössz a semmit. 15 oldal óta egy értelmes hsz nincs. így lehet ám segítséget várni. a 28 ezerszer kibeszélt kérdésekre az offtenger az megy. gratula
-
totyax
aktív tag
válasz
nixx-21 #26006 üzenetére
Hát az hogy nincs hűtve azt nem merném állítani
Nem arra gondolsz inkább hogy nincs rajtuk borda? ;) Ezeken a nem-referencia kártyákon nem mindegyiken van borda. Végülis a cégek több év garanciával árulják a termékeiket, nem érné meg nekik ha tömegesen visszavinnék őket. A Gainwardot úgy látszik ez nem érdekli
-
yodee_
őstag
na jo most vége... már mindig csinálja. van rá esély hogy csak táphiba? mekkora tápot vegyek, hogy egy darabig elég legyen?
-
-
-
szucsinka
őstag
a ccc 8500kb-ot kajázik a memorybol az nem is sok szvsz
letöltöttem viszont a DNA 8.8-at eddig jó -
Tigryss
csendes tag
Rendben, megnyugtató "hallani"!
Köszi neked is krisz!Akkor már csak a kellemetlen procedúra marad a garanciával!
Pedig olyan szépen összeraktam a gépet, a videókártya volt az utolsó, erre tessék ...Remélem gyors és zökkenőmentes ügyintézés lesz! A remény hal meg utoljára!
Még egyszer köszi mindenkinek mindent! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MaSzKa #26049 üzenetére
azért ha majd sikerül beszerezned egy ilyent akkor pls írjál majd róla, mert kivácsi vagyok h mekkora lesz a hőmérséklete a vganak
régebben itt a PH fórumban olvastam a Gigabyte passzív 9600GTről h 100fokos volt az illető vgajaami nem is sok mert az én HD4850emenek mikor még nem volt ventiszabályozása akkor elérte a 106fokot is
igaz most már az ATTnek köszönhetően max 83fokos
yodee_ olvass vissza, sok embernek van gondja ezekkel a Gianwardokkal, mármint a GSekkel
-
yodee_
őstag
hali!
csinált ma egy olyat a kártyám, hogy szétesett a kép, ilyen fura sípoló hang jött a kártya felől és a vpu recover kiírta hogy valami gond van. mi lehet a gond? gainward 4850gs-em van köszi
-
HSM
félisten
válasz
DerStauner #26044 üzenetére
Ne csodálkozz... A 8.5 "elvileg" nem is támogatja a 4850-eket, a 8.6 is csak hotfixel... Szóval nem ártana legalább egy 8.7... (Nekem az van fönn, és minden OK....)
-
-
Tigryss
csendes tag
Na kivettem a 4850 GS-t, holnap megy garanciába!
A fejleményeket majd megosztom, ha valakit érdekel!
Én már többet nem sza*akodom!
Bár most elbizonytalanítottak, modván a tápom is lehet ...
Most őszintén, egy Corsair VX 450 nem bírja el? Alig hiszem ... -
MaSzKa
senior tag
válasz
stevewonder #26045 üzenetére
én is azt vennék de nem találok sehol
osztrákoknál van elvileg raktáron
-
noncsika
tag
sziasztok
beujitottam egy 4870re, es azt szeretnem kerdezni, hogy a driver letoltesnel eleg ha csak a drivert toltom le, vagy szuksegem lesz erre a catalyst control centerre is? vagy szedjem le az egesz Catalyst Software Suite-ot?bocsi a butanak tuno kerdest, de nvidiarol valtok
-
stevewonder
aktív tag
Sziasztok. Itthon még nem lehet kapni a giga passzív hűtős 4850-ét vagy csak én nem találom sehol?
-
DerStauner
senior tag
egyre gyakrabban kapok bluescreent
elemeztem is a dmp fájlokat, és mindig driver baja van, és legtöbbször az ntkrlnmp.exe-re hivatkozik.
namost, van-e olyan progi, amivel a driver-eket csekkolhatom le??
igazából azért ebbe a topicba írtam, mert a gépemben minden alaplapi, csak a vid kártya nem
, elképzelhető, hogy régi a catalyst rajta, és azért csinálja? (8.5)
-
Tigryss
csendes tag
válasz
Zso Ro #26037 üzenetére
Ó jajj! Az olyan mint a dzsihád: nem jó!
Szerencsére van alaplapi videókártya, de hát játszani vele ...
De hát csak kibírom, holnap beadom, aztán kiderül ...
Azé' köszi!Szerintetek az alaplapi 3200-as (780) minek felel meg a régi kártyákhoz képest?
Van ilyen teszt esetleg? -
Köszönöm a hozzászólásokat!
Maradok az Nvidiánál! -
-
Hooper
őstag
válasz
NorDezs #26028 üzenetére
Köszi!
Lehet benevezek én is egy S1-re a rev1, vagy rev2-t kell nézni erre a karira?
Süniket te raktál a ramokra? ha nem húzom akkor azokat gondolom nemfontos beszerezni...Egyébként az mitől lehet h a kártya néha visszaállitja a magot 625röl 500Mhzra?
Attben vettem észre amikor rávittem az egeret és 625/1000 helyett 500/1000et irt ki... ha a set default clockra rábökök akkoris 500ra áll -
NorDezs
senior tag
válasz
Hooper #26026 üzenetére
Igen pontosan ilyen kártyára.
Venti nélkül még nem próbáltam, amit ráerősítettem az egy 12es venti és 5Von megy. Így már nem hallani a hangját, a hőmérséklet meg idle 36-38 fok között van.
Szerelés gyakorlatilag 15perc volt mindennel együtt. A matricával kapcsolatban meg felhívtam a srácot akitől vettem, és azt mondta, hogy hajszárítóval melegítsem fel, és óvatosan vegyem le, hogy el ne szakadjon. Ha meg mégis gubanc lenne, akkor ő megoldja
Én tőle vettem a karit, korrekt srác, csak ajánlani tudom [link] -
Hooper
őstag
válasz
NorDezs #26023 üzenetére
ez jól ki lett számolva
Erre a kártyára lett ez felszerelve ugye?
Egyébként az S1 hogy teljesít venti nélkül? bár ahogy látom 1 ventit ráerősíteni nem nagy kunszt.A felszereléssel kapcsolatban - mennyire macerás? nemszedtem még szét VGA-t. Mivan ilyenkor az "ugrott a gari ha eltávolítd" matricával?
Trionin - nem hosszabb az alaplapnál, ha az nem fér e akkor házcsere
egyébként itt raktam fel képeket egy 4850röl lapba rakva... -
Trionin
tag
Hi
Mivel nincs egy big házam, ezért érdekelne hogy méretileg milyen hosszú a 4850, hogy beférne-e a házba.. Szóval akinek ilyenje van, megtudná mondani mekkora? -
Anubis_9
addikt
Hello!
Ha a Rivatuner-ben be van állítva az automata ventiszabályozás, miért nem emeli a fordulatot, amikor eléri az adott GPU hőfokot?
Vagyis: ha 76 fokos az adott pillanatban, miért 16%-on pörög a venti, amikor 42% és 52% közt kellene lennie valahol?
Köszi!
-
Tigryss
csendes tag
Rendben, a héten megpróbálom bevinni.
A táp nem lehet, másoknak simán visz 4870-et vagy bármely nagyobb étvágyú NVidia-t is.
A GPU-Z 50%-ot mutat idle-ben, úgyhogy ez sem lehet baj, valamint hallható amikor 3D-ben felpörög a ventillátor.Nekem is megy fél órát a Gears of War! (Ha szerencsém van!)
Pedig pont a föld alatt vagyok a póknál ...
-
Atla
senior tag
válasz
Tigryss #26018 üzenetére
Mindenképp irj ha sikerült gariztatni,mert nálam is ugyanez a baja,csak én megoldottam egy kis extra hütéssel,bár a Furmarkot igy sem birja 2percnél tovább!
Játékoknál viszont hibátlan mostmár!Fél óra Crisys után sem volt problem kivéve h apro
pöttyök vannak a falon,amit az órajelek lejebb álitásával sem lehet orvosolni!
De lehet h kevés a Tápunk hozzá!
Azt nézd meg h alapon mennyin pörög a Venti,mert a hibás GS-eknek 15%-ról indult,
a jóknak pedig 50%-on pörög idle! -
Hooper
őstag
Köszi a bíztatásokat..még szenvedek vele...ien könnyen azért nem adom fel, de a hangkarit lehet nemtudom beállitani alatta, akkor viszont kuka (sok dvdt, filmet, zenét hallgatok/nézek).
Horny - van róla képed?
H érted h nemfért volna fel a hátlap miatt? rajtahagytad azt a fekete "fedlapot"? -
Tigryss
csendes tag
Tényleg! Valaki tudja mennyi idő a "gariztatás" "idegenéknél"?
-
Atla
senior tag
válasz
Hooper #26014 üzenetére
Sokáig azt mondtam én is h a Vista mennyire xar,de megvettem a 4850-et,és felraktam az Win Vista Ultimate SP1 32Bit Hun OEM verziót és ezzel már tényleg nincs semmi probléma
legalábbis idáig!Egy hónapja ez van fent,de eddig minden OK!
Nekem is SB live 24bit van és müködik rendesen igaz h sztereóba,de asszem h Zenénél be lehet hozni h mind a 6 channel szóljon! -
Tigryss
csendes tag
válasz
Hooper #26014 üzenetére
Hát, azt kell hogy mondjam 2 gb memóriával lehet hogy nincs értelme, de próbáld meg.
Nekem 4 gb van, és hibátlan, nagyon korrekt cucc! Kellemes használni!
Bár lehet elfogult vagyok, mert egy kb. 5 éves gépet cseréltem le!
Lehet látni különbséget DX 10-ben, de játék alatt a legtöbb esetben nem érsz rá odafigyelni! -
South Velen
addikt
-
Hooper
őstag
válasz
South Velen #26009 üzenetére
Igen, bár eddig játszani nemsikerült vele, még mindig a "VISZTÁVAL" tökölök..
Kérdés mindenkihez, akinek ien (4850) karija van, megéri a DX10miatt vesződni vistával, vagy nincs akkora difi dx9ben XPalatt?
eddig nemnagyon tetszik ez a vista dolog.. látványosank látványos, de pl a hangkarim rendes használata máris ugrott (sb live 24bit) a zenehallgatás meg jobban vidít mint az AERO menua többi rogit, meg ieneket amiket használok még el se kezdtem felrakni.. gondolom velük is lesz bajom
-
diegho
nagyúr
gainward referenciával volt eddig valakinek valami gondja?
-
Tigryss
csendes tag
Nekem gyári hibásnak tűnik!
Érdemes lenne alap órajeleleken kipróbálnom?
Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy ha nem a játék fagy ki, akkor leáll az egész gép.
Kvázi kikapcsol. Na most úgy gondolnám, ez nem tesz jót hosszú távon a gépem egyéb alkatrészeinek sem.
Ha visszaviszem és elmondom a tüneteket, van esély a garanciás cserére?
Bevallom, szerencsére nem kellett még semmit vissza vinnem! -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
South Velen #26005 üzenetére
Pontos infókat nem tudni, de érdemes a ref. modelleket keresni a HD4800-ból.
-
Hooper
őstag
válasz
South Velen #26005 üzenetére
A GSek közül igen.. régebben aztírák, h a gyári OC-t nembírja el...
-
zolee3000
tag
Hooper, MaSzKa köszönöm a választ. Valószínűleg e két kari közül fogok választani.
Gabisan, korában írtad, hogy neked sikerült beszerezned az MSI R4850-T2D512 V151-es típusát. Azt szeretném kérdezni, van-e valami különbség ennek és a referencia V803-asnak a doboza közt, mert én nem láttam rajta semmi megkülönböztető jelet, aztán úgy gondoltam totál zsákbamacska az egész, hogy mi van a dobozban.
-
South Velen
addikt
Minden 2. Gainward hibás?
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- Háztartási gépek
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged