Hirdetés
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
szalagcsiszolód sebességét hogy számoltad ki?
"Nem egyszerű történet a motor tengely fordulatszámát megnéztem kiszámoltam hogy mennyit forog az áttétel végén a felső kerék majd a megmértem a kerületét és beszoroztam a fordulat számmal átváltottam méterbe és kijött hogy 1 perc alatt 300-400 métert tesz meg a henger ez a papír sebessége is egyben " remélem jól magyaráztam el a dolgot már volt annak 3 éve is hogy ezt kiszámoltuk és lehet hogy rosszul emlékszem .A szalag sebessége minimum 280-320 M/pers legyen de az sem baj ha több 400/m per perc is tökéletesen megfelel .
Adott fához és szemcsemérethez kellene optimalizálni szerintem ha finom papírt akarsz használni tölgyfához akkor szálára csiszolva nem kellene 500/M perc mert beégetnéd a papírt de figyelembe kellene venni azt is hogy nagy felületen vagy milyen szintkülönbséget akarsz egyszerre eltávolítani , ha nem nagy a csiszolási idő és az eltávolítási felület akkor nincs ideje felmelegedni a papírnak és nehezebben ég bele e csiszoló por .Haver tett el tőlük prospektust de ha jól hallottam akkor felétek van a székhelye a cégnek , de majd rákérdezek a pontos címre .
1956-2010 07.22 Varga László
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest