Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7372) tildy válasza emmm (#7117) üzenetére


tildy
nagyúr

Erre elfelejtettem reagalni, vegul az lett, hogy a mostani alberlet nappalija az ideiglenes babaszoba, ha jonne a vedono.. Esmein eppen festi az uj lakast, ott mar sajat szobaja lesz Kevinnek.Aztan, hogy vegul mar most az elejen atkerul-e, vagy marad a mostani ideiglenes mozeskosaraban velunk egy szobaban... Ez meg a jovo zeneje.

Holnaputan jonnek a padloszonyeget lerakni, utana mar koltozhetunk, remeljuk meg ezen a heten.
Kicsit surure sikerult a program, tudom.

A gyerek amugy jol bekajalt, pelujscsere is megvolt, itt alszik az olemben, mikozben gepelek:D
Szopizasnal me gmindig turelmetlen, ugy egyelore maradok a cseppenkent fejem azt ami van es kesobb odaadom metodusnal. Lassu is, meg keves is, de egyszeruen szenved a mellel a gyerek. Most probalok mindenfele praktikakat, hogy lapos vagy befele fordult mellbimbo eseten hogyan lehetne hatekonyabba tenni a dolgot.

A kovetkezo gyerekkel kapcsolatos tervunk is reszben kutba esett a csaszar miatt, ugye most egy ev piheno ( max fel evet akartunk) .|Szoval 1 evnel korabban nem eshetek teherbe, marmint nagyon nem javasoljak.
Igy viszont lehet munkahelyet is valtok, de ott meg figyelni kell , hogy 6 honapnak meg kell lennie jogviszonyban, kulonben csak minimalis penz jarna.... Meglatjuk.

A korom miatt is viszont igy kicsit mar necces lehet a tema, 36-t toltom oktoberben, harom gyerkocot szeretnenk ( es ettol ez a korhaz sem tantoritott el, mar most hianyzika terhesseg, en tenyleg annyir aelveztem ezt a 9 honapot) .

Viszont a nagy elony: soha tobbet nem indithatnak huvelyi szulessel, vagy csaszar lehet csak, vagy pedig oxi es epiduralmentes, normal , full-term szules.
Az epidural mondjuk sokat segitetettm ha nem kaptam volna, lehet nem birom ki.

--------------------
sto1911: leirtam, igaz mastol van infom, de mivel unokatestveremrol van szo( szulesz-nogyogyasz osztalyvezeto foorvos) , nem csak egy "paciens vagyok a sok kozul". Ha erted mire gondolok. Olyan infokat is megtudtam, mar akar korabban is fogamzasgatlasrol, amit azota se ajanlottak fel mas orvosok ( pl. hormonalis kivizsgalas, miert van az osszes hormonalis fogamzasgatlonak nagyon durva mellekhatasa, nem csak egy, nalam)

Teny es valo, sosem adtam halapenzt. Ha valaki halapenz nelkul slendrianul dolgozik, akkor nem is erdemli meg.
Szerencsere tudok 1 jo peldat magyar korhazrol, pont az emlitett Margiban egy masik doktorno, aki a masik belgyogyon volt , mindenfele halapenz nelkul, szimplan ramenzve azonnal felvett, hiaba nem mento vitt be. Es ez egy korhaz, kb 20 perces kulonbseggel.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.