Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7223) Möhe


Möhe
addikt

Klímahasználattal hogy álltok?

Tavaly lett beszerelve a klíma. A pici 9 hónapos, most egy picit köhög és szívni kell az orrát, de vagy még 4 gyerek ugyan így van a környezetünkben (nem tudok klímáról hogy lenne náluk). Eddig módjával használtuk,de volt rá példa,hogy este lett lehűtve a lakás,hogy tudjunk aludni,nem folyamatosan tartva egy szintet. Párom nagyon hepciás lett hogy ne használjam mert a gyerek még pici,és amúgy is ki lehet bírni. (mindenki izzad mint az állat,még a gyerek is,aludni meg nehezen tud)
A délelőtt még kibírható,de csak akkor ha van kereszthuzat, ellenkező esetben dől be a meleg,este meg még rosszabb (nyugati a szoba).
Mondtam neki hogy nem a már felmelegedett 28-30fokos szobát kell lehűteni,hanem csendes módban gyenge áramlattal használni délelőttől fogva,és akkor nem lesz nagyon hideg (érzetre). A picire meg lehet adni 1 réteg ruhát ha kell. (auto 26 fokra belőve) Amúgy sincs kinn senki ilyen dög időben,tehát nem érezni a hőingadozást.

Én vagyok beszűkülve,vagy a párom az aki nagyon aggódósra vette a dolgot?
1 hete voltunk ismerősnél, ott 22fok van belőve, 3 éves a gyerek.

Amúgy mikor volt ez a kis vitánk délben, rá 2 órára már érdekes módon be lett kapcsolva a klíma (közben én kinn a konyhában készültem kajával,mosogattam,tstb..), a picire meg egy póló lett ráadva pluszba. :W

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.