Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6809) DeFranco válasza emmm (#6807) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem tudom emlékszel-e írtam erről már, mi is szívtunk vele, elég hülye spirálba lehet ezzel kerülni, ha határon van a tej, akkor még "mennyiségi" szívás is lehet belőle.

mi próbálkoztunk vele, hogy beállítsunk egy kb. 2 órás ütemet legalább, a 3-4 óra az kb. esélytelen volt, de nem is láttuk szükségesnek (más az, ha valaki tápszert kap, az elnyammog rajta 3-4 órát, anyatejeseknél ez annyira nem egyértelmű). az a baj, ha óránként etetsz, akkor kb. 30-40 percenként etetsz, mert mire végzel, már csak annyi idő telik el a következő etetésig, és ahogy írod ez nem jó sem neki sem nektek. nem tud megtermelődni a tej rendesen, nincs két fogás (laza eleje, sűrű vége) a picinek borul a napirendje. nem tragédia, de nem is ideális.

mi úgy próbálkoztunk, hogy etetés után mindenképpen tartottunk másfél órát, amikor nem kapott enni akármi volt. ennyit kibír, nem hal éhen, nem lesz neki lelki törése. közben próbáltuk lefoglalni (értelemszerűen a párom, mert 1) én nem voltam otthon 2) velem nem állt szóba) próbálkoztunk ezzel aztán azzal és így idővel észrevétlenül be is állt egy napirend. ahogy beállt a napirend, a 2-3 órás ciklusok, úgy maradt el ez a követelőző ehetnék, most is kell neki adni 2-3 óránként, de kezelhető.

a másik lehetőség, hogy növekedési ugrásban van, az meg akkor 3-4 nap és beáll. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.