Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) V.Stryker válasza Oracle (#1200) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Igen igen!!! Kis szűrőbe tegyek köménymagot, forrázzátok le, kicsit álljon még a vízben, ha kihűlt, akkor adjatok neki. Cukor nélkül persze! Jót tesz a pocijára! Mi az első hetekben csak ezt adtuk neki teaként.

Meg ugye, anyuka figyeljen a táplálkozásra, hogy miket eszik,mert az mind kihat a kicsire. Ebből a szempontból én nem bántam,hogy táposok vagyunk.

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1202) Oracle


Oracle
senior tag

Délután 4-től javult a helyzet, végre aludt 3órát egyhuzamban majd cicizett, és újra alszik mint a bunda. :) Viszont most gondban vagyunk emiatt a fürdetéssel, mert este 7körül szoktunk fürdeni, de ez a sok sírás és ébrenlét kicsit felborította a napirendet. Nincs szívünk felkelteni mikor végre normálisan tud pihenni, de fürdeni meg kéne :F

(#1203) föccer válasza Oracle (#1202) üzenetére


föccer
nagyúr

Nem gond, ha kimarad 1x

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1204) ladybug válasza Oracle (#1202) üzenetére


ladybug
őstag

Nem kell fürdeni. A baba nem mocskos, nem izzad. A napirendnek pedig rugalmasnak kell lennie. :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1205) V.Stryker válasza Oracle (#1202) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Azért ezt a mindennap fürdetni kell a gyereket dolgot szerintem át kell gondolni mindenkinek józan paraszti ésszel. :) Kétnaponta is bőven elég, ha nem sok az is. :U Bár erről mindenhol megoszlanak a vélemények.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1206) mefistofeles

Oracle!
Gratula a kis jövevényhez!
Vigyázzatok rá de ne aggódjatok minden apróságon (tudom ez csak duma, mi is ilyenek voltunk) a szülőkben legtöbbször nagyobb a para mint a pici valós problémája!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1207) mefistofeles

Majd akkor aggódj ha akkora kis gengszter lesz már mint az én két gézengúzom.... :D

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1208) kraftxld válasza V.Stryker (#1143) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Mi most mentünk elég sokat repülővel, elég jól bírta a gyerek, ő most lett 14 hónapos.

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1209) ladybug válasza mefistofeles (#1207) üzenetére


ladybug
őstag

Aranyosak. Igazi vadócoknak tűnnek.

A leírtakhoz pedig csak csatlakozni tudok.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1210) Dany007 válasza V.Stryker (#1205) üzenetére


Dany007
veterán

Van benne valami. Bár én szerettem fürdetni, de elég sok macera volt.
A fürdőben nálunk nincs akkora hely, hogy elférjen a kiskád. Ezért a hálóban volt felállítva. Úgyhogy párszor volt szép kis locspocs. :D Gyorsan áttértünk a nagykádas fürdetésre.
Aztán most már együtt is szoktunk fürdeni... (persze úgy, hogy én előtte lezuhanyzok :D nehogymár az én mocskomban fürödjön a gyerek).
Na de a lényeg, hogy a nagyszülők nagyon a mindennapos fürdetés pártján voltak mi meg hallgattunk rájuk.
De amúgy tényleg amíg a kisbaba kb csak az egy helyben fekvésre képes csak és minden nap ugye tiszta ruhát kap... pelus rendszeresen cserélve, kaki neves törlővel tisztítve / fertőtlenítve... na addig tényleg elég lehet csak 2 naponta fürdetni...

Más.

Egyébként a nagyszülőkkel hogy álltok? Így a többség. Mert engem már néha kezdenek idegesíteni. :D
Főként azért, mert ők "mindenkinél mindent jobban tudnak gyerekügyben". Csak azért mert felneveltek 1-2 gyereket az életben. És mindezt sokszor szép kioktató stílusban tudják előadni. És ez sokszor igen csak bosszantó. Nem számít mit mondanak az ismerősök, a doki, a védőnő. Csak az a tuti amit ők mondanak. :U

Tudom, hogy csak segítőkészség de akkoris érzek benne egy kis felsőbbrendűségi arroganciát.
Egyébként persze egy szavam se lehet, mert mindenki nagyon segítőkész, rendes és tényleg sokat segítenek nekünk anyagilag is meg mindenféleképpen. Csak azért mégis ba....sza a csőröm ez kioktatás dolog, főleg mikor utólag kiderül, hogy mégiscsak nekem volt igazam. (mert nekem mindig igazam van, egyre többen tanulják ezt meg az évek alatt... de nekik nehezen megy ;] )

Egyébként a két nagyszülő(k) eléggé ellentétek. :) Az egyik nagyszülők hetente többször is jönnek látogatni és rendszeresen viszik a gyereket ide-oda. Játszótérre, strandra stb...
Ami tényleg tök jó. Csak amikor 39 fok van kint kora délután. És megkérem, hogy amíg el leszünk ne vigyék a gyereket sehova a hőségbe... akkor minek kell csak azért is elvinni egy tűzforró játszótérre a 39 fokba...

Na mindegy, a másik nagyszülők pont az ellentéte. Ők még az életbe nem vitték el a gyereket egyedül sehová. És látogatni is maximum 3 havonta egyszer jönnek. Nekünk kell menni ha találkozni akarunk (ráadásul nem is a városban laknak). De ők is rengeteget segítettek nekünk.

Szóval na, komoly panaszra tényleg nincs okom. Ezek is leginkább kisebb bosszúságok. Egyedül ez az "okoskodás" ami irritál. A többi nem érdekes.
Mindig mindent jobban tudnak mindenkinél a saját gyerekemről. Másnál is van hasonló vagy ez csak nálunk lenne ilyen egyedi? :)

(#1211) ladybug válasza Dany007 (#1210) üzenetére


ladybug
őstag

A problémád nem egyedi. Akármennyire is segítség sokszor, olyannyira bosszantó is a jelenlétük.
Az egészséges szerintem mindenki számára a havi pár alkalom vagy heti max 1.

Nagyon kevés az elfogadó, a gyerekeit kibontakozni és saját életére/hibájára egyedül rájönni hagyó nagyszülő. A határozott ellenfellépés segít, más nem. Ha olyanok a nagyszülők, mint ahogy írtad, sértődés lesz, sokszor nem is akármilyen, de gondolj arra, hogy a gyereked nevelése a te szíved joga, ők már megtették a magukét veled.

Nekünk 900 km messze "kellett" ahhoz utaznunk, hogy a nagyszülők miatt nyugodt életünk legyen. Mert a folytonos segíteni akarás egy idő után akkora teher volt, hogy nem bírtuk elviselni. És a nagylányomon (12 éves lesz) is többször sokallta az életünkben való részvételüket.
Így most jó. Néha hiányoznak, de ez nagyon kevés alkalom. Az az évi két-három alkalom, amikor hazajövünk, elég mindannyiunknak.

Kint élünk Németországban, és egy teljesen más felfogással találkoztunk kint e téren (is). Ott a tényleges önálllóságra nevelik a gyerekeket, arra az életre, amit a saját lábukon állva kell megtapasztalniuk a gyerekeknek. És ez nem azt jelenti, hogy magára hagyják, hanem hogy segítik, hogy minél előbb önálló életet tudjon kezdeni, külön a szülői háztól

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1212) mpierre válasza ladybug (#1211) üzenetére


mpierre
veterán

Ezt a problémát egy huszárvágással oldottam meg. Egyszerre voltak jelen a nagymamák, amikor megkérdeztem tőlük egy "észosztás" után, hogy akkor ők a szülei a gyereknek, vagy sem? Mivel nemleges választ kellett adniuk, így annyit fűztem hozzá, hogy akkor én és a Párom neveli, ők meg megpróbálhatják elrontani a gyereket. Ennyiben maradtunk. Azóta nincs "észosztás", nincs vitatkozás. Bármelyik nagyihoz lepasszolható a gyerek, nincs küzdelem.

Ehhez hozzájön, hogy az egyik 62, míg a másik 72 éves. És elég messze - értsd - 50km távolságon túl laknak.

Na majd, ha nagyfater leszek, nekem is erre kell figyelnem. Kellő távolságban legyek, de ha kell, akkor tudjak menni.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#1213) V.Stryker válasza Dany007 (#1210) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Nálunk nincs ezzel gond. Az én szüleim laza 800 km-re vannak, így egy évben párszor látják csak egyenlőre.
A párom szülei viszont pár utcára laknak csak, így ők gyakrabban pesztrálják, de nincs gond velük. Bármit mondjunk azt igyekeznek úgy csinálni. Megkérdezik mikor vihetik el, stb. Szóval ilyen téren én nem tudok panaszkodni. Bár lehet,hogy mivel ismernek tizenéve, így tudják,hogy ha én valamit elmondtam,hogy hogy lesz, akkor az úgy lesz, bárki bármennyit feszül meg az ellenkezőjéért. :DDD

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1214) AMD Power


AMD Power
titán

Megvolt a cukor terheléses vizsgálat is. Hála Istennek az is jó lett. :R

Remélem örökli majd a pici az Apuka , utazás mániáját.... :) Sok helyre el szeretnénk majd vinni.

mefistofeles: Igazi kis gengszterek!! :)) :R

Dany007: 101% fel kell lépni ellenük és meg kell mondani ,hogy a Ti gyereketek és nem az övek. Köszi a segítséget meg a jóindulatot de majd Ti tudjátok mi merre hány m. Nálunk is ez lesz már előre látom.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1215) kraftxld válasza Dany007 (#1210) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Most ez a 9 hét nagyszülőkkel töltött idő bőven elég volt, amúgy skype-on mondják, hogy szerintük mit kéne, persze ez azonnal ignorálva van miután a hívást befejeztük :)
Egyébként hasznos ez a 18000 km-es távolság :DDD

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1216) ladybug válasza kraftxld (#1215) üzenetére


ladybug
őstag

Apropó skype...A szüleim megmondják mikor és mennyit kellene beszélnem velük ahhoz, hogy nekik jó legyen. Az más kérdés, hogy van-e mondanivalóm vagy történt-e velünk valami, a lényeg, hoy felhívjam őket, és akár sűrű hümmogés és mélyreható hallgatás mellett is, de meglegyen a skype-os telefonálás.
Nálatok hogy van ez?

Amd: Remélem továbbra is jól halad majd a pocakosság. Én spec utáltam a cukorterheléses tesztet, mert szédüléses és ájulásos voltam, ha nem ettem reggel.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1217) kraftxld válasza ladybug (#1216) üzenetére


kraftxld
nagyúr

Az időeltolódás meg a munka miatt általában hetente egyszer beszélünk (nekünk vasárnap reggel, nekik szombat este ugyanez az időpont), de a beszélgetés kifulladása vagy a túl sok okoskodás után elég gyorsan rövidre szoktam zárni a dolgot.
Általában 1 max 2 órába mindig belefér a dolog. A fontosabb dolgokról úgyis csinálok képeket meg feltöltöm a Picasa-ra, ott meg tudják nézegetni.

[ Szerkesztve ]

| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

(#1218) Dany007 válasza ladybug (#1211) üzenetére


Dany007
veterán

Köszönöm, jó látni, hogy nem csak mi küzdünk ezzel! :)
Persze én alapvetően örülök neki ha feljönnek, hiszen végre egy kicsit más is pesztrálja a gyereket és ilyenkor tudunk egy kicsit szusszanni.

Csak néha az a lekezelő magaslóról beszéd zavar. Németből azért ez az egész könnyebb az biztos! :D

Egyébként én hiába osztom nekik az észt, hiába magyarázom, semmit nem ér. Túl bunkó meg nem akarok lenni, mert abból sértődés van... És igazából nem érdemlik meg, hogy megsértsem őket, csak amolyan túlbuzgók. És igazából jót akarnak, csak nem látják bennünk hol a határ.

Tegnap pl anyóssal vitáztam egy kicsit, mikor a gyerek elesett és beverte a fejét az ajtó sarkába. Lett szép hupli... Én meg ugye kicsit mérgesen megjegyeztem, hogy tanítsuk már meg sétálni! :D Mert szinte nem látni mást, csakhogy futkározik. Tegnap meg már fáradt is volt, azért esett el. Én meg nem szeretem amikor esik. Illetve azt amikor beveri a fejét. A kezét felőlem el is törheti, de a fejét ne verje be ha egy mód van rá.

Erre anyósom persze egyből elkezdte a magas lóról, hogy a másik unokája aki már 13 éves, ő is agyba-főbe esett és össze-vissza törte magát picikorában... Hogy hányszor voltak vele a balesetin meg hogy egyszer úgy beverte a fejét, hogy felszakadt a szemöldöke és azóta kétfele nő neki... meg ilyenek...
És akkor mondom ez most jó? Tényleg hagyni kell, hogy a gyerek szarrá törje magát? Annyira, hogy ketté nőjön a szemöldöke? Nem fogja zavarni felnőtt korában? Nem fogja megkérdezni a szüleitől hogy mért nem vigyáztatok rám kicsit jobban? Komolyan az a normális ha törzskártyát kapunk a balesetin?
Mért fáj annyira hogy ha egy mód van rá el akarom kerülni a fejsérüléseket? :) Tudom, hogy sokat esnek a gyerekek, esett már az enyém is sokat. De ha nem muszáj akkor ne törje be a fejét...

(#1219) ladybug


ladybug
őstag

Nem nyárra ugyan, de nagyon jó ötlet a pólyázás.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1220) Oracle


Oracle
senior tag

Srácok kezdek kilenni idegileg, a gyerek napközben alig alszik és csak sír sír sír ha kézben van akkor abba hagyja, de hát nem lehet folyamatosan babusgatni :( Éjszakákat szépen végig alussza csak enni kellünk fel 3-4 óránként de napközben katasztrófa. :(

[ Szerkesztve ]

(#1221) Dany007 válasza Oracle (#1220) üzenetére


Dany007
veterán

Nálunk pont fordítva volt... Esténként volt műsor, nappal meg aludt. :D
Hát én azt mondom, ez ilyen. :) Ilyen a gyerek.
Ha nagyon aggódtok érdemes lehet felhívnia védőnőt / gyerekorvost. Azon ne múljon. Mi is zargattuk párszor. Ez a dóga. :D
Kitartást! Nekünk 5 hétig volt ilyen.... gyakorlatilag 2-3 órát aludtunk naponta, azt is több részletben.

(#1222) mpierre válasza Oracle (#1220) üzenetére


mpierre
veterán

Lehet hülye kérdés: :B Van az ágya fölött ilyen forgós vacak, ami leköti a kis figyelmét?

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#1223) Oracle válasza mpierre (#1222) üzenetére


Oracle
senior tag

Nincs. :N Kéne, mert akkor máris veszek ha attól csöndben lesz :D

(#1224) Dany007 válasza Oracle (#1223) üzenetére


Dany007
veterán

A fene tudja. Nem 100%. Azért a társaság kell neki amíg fent van...
Nekünk azt mondta a doki, hogy első körben csekkoljuk a szokásosokat. Pelenka, nem-e éhes stb... Gond szerinte csak akkor van ha órákon keresztül megnyugtathatatlanul (létezik ilyenszó?) sír és nem akarja abbahagyni. Akkor meg kell néznie egy orvosnak, nincs-e baja.

De mondom, ha nagyon aggódtok (ami nem gond, természetes) nem kerül semmibe felhívni a védőnőt vagy a dokit. Elmondjátok mi volt hogy volt és ő (jobb esetben) kompetensebb választ tud majd adni, mint mi.

(#1225) Oracle válasza Dany007 (#1224) üzenetére


Oracle
senior tag

A védőnő nem veszi fel a telefont és nem is hív vissza.... a gyerekorvosunk meg szabadságon. :N szerintem baja(betegség) nincsen, csak nem tudjuk miért sír, ha kézben van és ringatjuk sétálgatunk vele akkor elhallgat, de egész nap nem lehet ölben tartani.

(#1226) mpierre válasza Oracle (#1223) üzenetére


mpierre
veterán

Egy - szerintem ne zenéljen örült hangosan - pörgös puha, fogdosható vmi sokat segítene. Próbáljátok meg. Nálunk első naptól volt, így nem tudom segít-e ilyen esetekben, de nagyon szerette nézni és gügyögött neki, meg vigyorgott mint a tejbetök.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#1227) Padisah válasza Oracle (#1225) üzenetére


Padisah
tag

Cumija van?

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#1228) Oracle válasza Padisah (#1227) üzenetére


Oracle
senior tag

Van :K De nem lehet átverni, párperc után kiköpi :D csak a cici a jó.

(#1229) AMD Power


AMD Power
titán

4Egyre nagyobb már az asszony pocija... olyan aranyos! :B

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1230) ladybug válasza Oracle (#1228) üzenetére


ladybug
őstag

A cumis téma ismerős. Egyik lányom sem cumizott.

Sétálni, levegőzni szokott? Esetleg megoldható lenne, hogy babakocsiban vagy hordozóban aludjon? Talán még szabad levegőn is, ha nincs olyan meleg?

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1231) mefistofeles válasza Oracle (#1225) üzenetére

Úgy látom a védőnőtök ugyanolyan gyökér mint a miénk.....
Könnyen lehet, hogy a leg klasszikusabb probléma, pocakfájás kínozza a kicsit. Nekünk az első azt sem tudta mi az de a második az bizony 5-6 hónapos koráig pocakfájós volt! Akkor ő is rengeteget volt kézben, mert csak úgy tudott megnyugodni, elaludni. Ha nagyon üvölt akkor próbáljátok meg, hogy ugyanúgy tartjátok a karotokban mint egyébként de hasonfekve! A fejecskéje a karotokon a kát lába között pedig a másikkal aulról fogod! Nekünk nagyon bevált és volt, hogy csak úgy nyugodott meg őkelme!

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1232) Oracle válasza ladybug (#1230) üzenetére


Oracle
senior tag

A napokban tervezzük a sétát, most már 2hetes és 4 napos, a teraszra már kimerészkedtünk. :) Ma pl alig sírt :C szépen aludt is ahogy kell. Persze volt hiszti, de jóval kevesebb mint az elmúlt pár napban.

mefistofeles: Próbáltam úgy is tartani mikor látszik rajta, hogy kínozza a hasa. Csak szegénykém úgy be tud feszülni homorít és ordít. Ilyenkor csak ringatjuk, rázogatjuk az megnyugtatja. Majd csak rendeződnek a dolgok, a mai nap nagyon biztató volt.

[ Szerkesztve ]

(#1233) Dany007 válasza Oracle (#1232) üzenetére


Dany007
veterán

Akkor nem kell aggódni. Egy pár hét - egy hónap - és javul majd ez is. :)
A neheze majd csak utána jön! ;]

(#1234) V.Stryker válasza Dany007 (#1233) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Na, hát ezt ne is mond. Az én lányom 25-én lesz egy éves és már hetek óta vezettette magát, nagyon akart már menni és múlt hét csütörtök óta megindult magától. :C Tegnap már séta közben egyedül tolta az utcán a babakocsit, bele se nagyon akar ülni.

De a lényeg, hogy azt hittük,hogy ha megindul jobban ellesz, kevesebb lesz a gond. Hát nem. Leragasztottuk az összes szekrényajtót, fiókot, amit lehetett, de így is mindent megragad,hogy bosszantson minket. :DDD Viszont a napokban nagyon nyűgös. Talán az idő? Más is tapasztalta? :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1235) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Na, ma megyünk cipőt venni. Milyen márkákat javasoltok?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1236) ladybug válasza V.Stryker (#1235) üzenetére


ladybug
őstag

Attól függ hol használjátok.
Ha bentre, akkor ilyet javasolnék: [link]
Ha kintre, akkor ilyet: [link] [link]
Az Elefante és a Bobby Shoes cipők nagyon jók.
Ezek közül szinte akármelyik szóba jöhetne, ha nekem lenne kis gyerekem.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1237) V.Stryker válasza ladybug (#1236) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Kintre kéne, mert egy hete jár egyedül, de ujjat akarunk, viszont mivel hamar kinövi, nem túl drágát.

De épp kérdezni akartam, hogy Deichmann mehete, de ezek szerint igen. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1238) mefistofeles válasza V.Stryker (#1237) üzenetére

A Deichmann nagyon jó! Elfogadható árak vannak (sok akciót nyomatnak) és jó minőségű kiscipők. pl elefanten is jó árban!

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1239) ladybug válasza V.Stryker (#1237) üzenetére


ladybug
őstag

Én mindig a Deichmannban vásárolok, ha tehetem. Amíg a gyerek kb 10 éves - ekkortól kezdődnek az extra igények -, addig kényelmesen lehet választani a kínálatból. A nagyon olcsó cipőket nem érdemes megvenni, de szerintem ez meg mindenkinek egyértelmű.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1240) AMD Power válasza mefistofeles (#1238) üzenetére


AMD Power
titán

Parom ott volt kisfonok. Tenyleg jo kis bolt!;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1241) V.Stryker válasza ladybug (#1239) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Köszi mindkettőtöknek. :R Vettünk is két kis csukát, egy mérettel nagyobbat, mint kéne, mert azt mondták, hogy így kell. :) Mindkettő bokát tartó cucc. :C

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1242) föccer


föccer
nagyúr

Ma megvolt az első, tudatos bilibe kaki. Szólt a kiscsaj, hogy kaka. Kérdezte anyja, hogy wc, vagy bili, a lány a bilit választotta, és meg is lett az eredménye. :K

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1243) korcsi válasza föccer (#1242) üzenetére


korcsi
veterán

Gratula!

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#1244) Cadal


Cadal
őstag

Sziasztok!

Tudja esetleg valaki, hogy milyen személyautóba fér be 3 db. gyerekülés? Köszi. :R

#1245) föccer: sajna nem. A meglévő gyerekülésünk ~45-46 cm széles épp ma mértem le egy opel zafirát, az mindössze 126 cm széles volt a második dor ülésnél, ott ahol a karfa volt. Szóval nem lesz nagy választék szerintem... :O

[ Szerkesztve ]

(#1245) föccer válasza Cadal (#1244) üzenetére


föccer
nagyúr

Szerintem az összes 5 ajtós, 5 személyesbe belemegy. Csak legyen a hátsó soron 3 garnitúra biztonsági öv.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1246) ruti válasza Cadal (#1244) üzenetére


ruti
Közösségépítő

olyan egyteruekbe, ahol hatul 3 teljeserteku ules van, biztosan befer.
nekunk 3 massziv recaro young sport kenyelmesen befer a scenic III-ba
nagyobb kombikba is beferhet, nekunk elotte megane grandtour volt, szuken ugyan, de becuppant abba is

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#1247) V.Stryker válasza Cadal (#1244) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Ruti-nak igaza van. Olyat keress, amibe hátul különálló három ülés van. Itt pont valami hasonlóról van szó és van is pár példa.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1248) Cadal


Cadal
őstag

Köszönöm mindenkinek. :R Igen, a legtutibb az, ha vásárlás előtt kipróbálja az ember. Az ülés méretek is lehetnek eltérőek, stb...
Amúgy ha mást is érdekel a téma itt is ezt boncolgatják: Miben fér el három gyerekülés?

Mindez csak azért érdekes számomra, mert van egy 1 év 2 hónapos kislányunk és a feleségem ikrekkel várandós... :DDD :Y a mostani kétajtós Seat Cordobába tuti nem férünk be. Meg még kérdés, hogy ha befért a család, hova teszem az ikerbabakocsit, + a "nagyobbik" gyerkőcnek szükséges dolgokat. Szóval fel van adva a lecke minden szempontból.

[ Szerkesztve ]

(#1249) V.Stryker válasza Cadal (#1248) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

VW Sharan/Ford Galaxy simán jó lehet.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#1250) ladybug válasza Cadal (#1248) üzenetére


ladybug
őstag

Én is mindenképpen nagyobb autóra szavazok.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.