Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) Melack válasza AMD Power (#1400) üzenetére


Melack
veterán

Nekünk valamilyen szinten a kocsi volt az előszele az egésznek. Ok, hogy a törlesztő az ketyeg, de így ha menni kell, tudunk.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1402) AMD Power válasza Melack (#1401) üzenetére


AMD Power
titán

Persze. Nálunk mondjuk az a szerencse ,hogy itt szó szerint a szánkban van Minden. De ettől függetlenül én szeretnék majd megint. De majd elválik.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1403) Melack válasza AMD Power (#1402) üzenetére


Melack
veterán

Én nem tudo, hogy nálunk a Havannán mi és hogyan, de szerintem ott is minden relatív közel van. Kivéve a család, mert az 150-250kmre.
Városban még okés is, de mondjuk babakocsival végigjárni a BKV-t, nah az kihívás.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1404) Melack


Melack
veterán

Párom ma volt a Védőnőnél, végre pozitívan nyilatkozott valamiről.

Egy kérdés viszont bennem felmerült, pénzügyi - nem tehetek róla. A GYES/GYED számítása közben ezt találom: "Pénzbeli (3%) egészségbizt. járulék alapot képező jövedelem az előző évben" Ez most a nettó vagy a bruttó bére? Sajnos számvitelben sosem voltam erős.

Nekiálltunk számolni, hogy mi miként és merre,mert jó lenne tudnunk előre legalább valamennyire.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1405) föccer válasza Melack (#1404) üzenetére


föccer
nagyúr

Járulékok mindig bruttó bérre vonatkoznak sajna :( Már csak azért is, mert eléggé macerás lenne a nettó bérre vonatkoztatni, hiszen a bruttó- járulékok=nettó :U

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1406) Melack válasza föccer (#1405) üzenetére


Melack
veterán

Ha bruttóval számolok, az nekünk jó lesz. Arra azt mondom, hogy normálisan kap támogatást. Szar ügy, hogy ezt is nézni kell, de ez van.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1407) föccer válasza Melack (#1406) üzenetére


föccer
nagyúr

Van rá plafon. GYED-re valami 96k, a GYES-re meg 26 ha jól emlékszem.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1408) Melack válasza föccer (#1407) üzenetére


Melack
veterán

Ez alapján kicsit magasabb (bruttó ~200.000 Ft-tal számolva).

A kiskönyv/füzet ezt írja: "A gyermekgondozási díj a naptári átlagkereset 70 %-a, de legfeljebb havonta a mindenkori minimálbér kétszeresének 70 %-a (132.700 Ft). " - ez a GYES/GYET.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1409) ladybug válasza Dany007 (#1398) üzenetére


ladybug
őstag

Egy bölcsődés korú gyerekkel nem lehet olyan nagy dolgokat csinálni. Az alap felvigyázás és az, hogy kicsit festenek, gyurmáznak vagy más csinálnak, az benne foglaltatik az árban. Enneél többet egy 1-2 éves gyerekkel nem kell és lehet csinálni. Azt hülyeségnek tartom, hogy külön nyelv- és zeneórákra járatják a kicsiket, mert nem nagyon értenek belőle sokat.

Itt kint is 60-70 ezer körül van egy bölcsődei hely. Itt benne van a pelenka, törlőkendő, krém, 3x kaja és a bölcsődei többi költség (ami dunsztom sincs, hogy még mit takar). A lényeg, hogy itt a helyért fizet a szülő, tehát ha a gyerek 20 napból 10-et járt, akkor is ki kell fizetnie a 20 napot.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1410) Dany007 válasza ladybug (#1409) üzenetére


Dany007
veterán

Jó, én se nyelvórákra gondoltam, persze. :D
De mittomén... próbálkozni valami közös játékot. Esetleg mesélni vagy valami hasonló.

Ha ott kint is 60-70 akkor az nagyon jó. Főleg a keresetekhez viszonyítva. Illetve inkább úgy mondanám hogy ottkint olcsó. Mert itthon sem nevezhető olyan drágának, csak kevesen vannak akik egy félhavi fizetést rátudnak erre költeni. Ott kint meg mondjuk 0,5-1 heti átlagfizetésnek felel meg kb, hasra ütve.

(#1411) mefistofeles

Nem tudom....
Én valahogy ódzkodom a gyerekek túlterhelésétől. Az a véleményem, hogy egy bölcsödés korú gyermeknek nem kellenek "különórák". Rendkívül fogékonyak és akkor is hihetetlen tempóban fejlődnek ha két értelmes, felelősségteljes szülő neveli. Nyilván lehet egy kisgyerekből nevelni "zsenit" is de én inkább nevelek két okos felnőttet akiknek van gyermekkoruk is és nem rohannak oviból különórára, onnan tornára, aztán német nyelvre.....
Láttam egy dokumentumfilmet Polgár Judittról. Hihetetlen zseni és mindent elért amit lehet de az édesapja hatévesen már egy pesti füstös sakklubba járatta és gyakorlatilag egész nap sakkozott......
Szeintem valahol el kell döntenie a szülőknek, hogy egy percre beosztott időrendel rendelkező "szuperembert" akarnak nevelni vagy egy egészséges lelki világú, igazi gyermekkorral felnövő, értelmes, felnőttet.

Dany007: Azért ha egy bölcsödében nem tudnak a gondozók pár mesét elmondani és néhány egyszerű játékot játszani akkor az (véleményem szerint) egy szar óvoda!

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1412) ladybug válasza mefistofeles (#1411) üzenetére


ladybug
őstag

Teljesen egyetértek. Sajnos az ilyen zsenigyerekeknek nincs gyerekkoruk. Illetve ők a saját gyerekkorukat tartják normálisnak, mert nem tudják, milyen lehet másképp. Legyen az színész, modell, énekes, sportoló és még sorolhatnám.

Szerintem semmi másra nincs szükség, sőt alapvetően csak ez az igénye egy bölcsődés/óvódás korú gyermeknek, hogy biztos szülői háttér legyen mögötte. Szeressék, meghallgassák, időnként foglalkozzanak vele, de szabadon is engedjék érvényesülni, etessék, egyszerűen, hogy nyugodt körülmények között nőjön fel. Ehhez kell az is, hogy a szőlőknek is meg legyen a gyerek mellett a nyugodt életük, lásd munkába mennek, de ehhez pedig az kell, hogy biztos helyre (bölcsi, ovi) tudd a gyermekedet adni.

Más:
Az intézményes nevelésre egyre inkább szüksége van a gyereknek/szülőnek. A minap vitáztunk egy cikk miatt anyukákkal, akiknek nem minden esetben adtam igazat. A 3 év otthon töltött idő csodaszép és gyönyörűséges, de akinek a férje nem keres annyit, hogy a feleség ezt meg tudja tenni, annak egy skatulya. Arról nem is beszélve, hogy aki 3 évig "hiányzik" a munkából, annak iszonyat hajtás utána visszatalálni. Különösen, ha van hová, mert lehet, hogy a 3 év alatt szembesült azzal is, hogy kirúgták.

A gyerekek is változtak, egyszerűen más igényeik vannak, mint 10-20 évvel ezelőtt. Egy gyereket sem elégít ki csak az, hogy anyucival otthon vannak 3 évig. Ez a nézet már hanyatlófélben van, és azok lobbiznak érte, akiknek tehetős anyagi hátterük van. Bár hozzátenném, ők azok, akik mihelyst lehet magánbölcsibe adják a gyereket.
Sajnálom, hogy Magyarországon nincs elég bölcsőde, hogy nincs biztosítva a szülőnek, hogy nyugodtan, bármikor vissza tudjon menni dolgozni, amikor csak akar.

Bocsi, ha elkanyarodtam a témától, de a napokban ezek jártak a fejemben.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#1413) AMD Power válasza mefistofeles (#1411) üzenetére


AMD Power
titán

egészséges lelki világú, igazi gyermekkorral felnövő, értelmes, felnőttet.

Egyre kevesebb az ilyen sajnos.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1414) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Meglett a pici, 28-an szuletett es lany lett.

2800g, 50cm es egeszseges, hala az egnek.

Anyukanak nagyon fajt az elejen, aztan kapott EDA-t es utana nem sokkal ki is jott, nem volt szenvedes mar. Nagyon jo dokink / szulesznonk volt es profi munkat vegeztek minden tekintetben.

Kedden hoztuk haza a picit, azota suruek a mindennapok, fotom van persze rengeteg, majd tolok be egyet.

Egyelore sok a siras, mi ugy latjuk, hogy nyugossegbol csinalja, ilyenkor meg is furdetjuk, hogy ne kelljen azert kulon sirnia kesobb :DDD

Rengeteg tejet "eszunk", az eddigi rekord ~100g egyszerre, pont egy hettel a szuletes utan. Korulbelul 300 grammal gyarapodott.

(#1415) Dany007 válasza ßrainiac (#1414) üzenetére


Dany007
veterán

Az szép! :) Gratulálok! Kitartás az első hetekhez!
Lesz ez még így se! ;]

"Egyelore sok a siras, mi ugy latjuk, hogy nyugossegbol csinalja, ilyenkor meg is furdetjuk, hogy ne kelljen azert kulon sirnia kesobb :DDD"

Ezt meg külön jó ötletnek tartom! :D Bár nem árt rendszert bevezetni minél korábban.

(#1416) ßrainiac válasza Dany007 (#1415) üzenetére


ßrainiac
addikt

Hehe, jah, vannak otleteim.

Amikor sir, akkor pl. rohangalok vele a lakasba es repuloset jatszunk, mert ez az egyetlen dolog - a cicin kivul :DDD - amitol abbahagyja.

Ha a hasan van az agyban es emelgeti a fejet, nyafizik akkor szabad hagyni ot kinlodni, vagy vegyuk ki es nyugtassuk meg? Nem sir nagyon csak hisztizik.

[ Szerkesztve ]

(#1417) this is life válasza ßrainiac (#1414) üzenetére


this is life
Ármester

Fogadd gratulaciomat es kivanok nagyon sok kitartast az elso hetekre. Kb 2 honap utan mar lazabb lesz minden, megszokjatok egymast es az uj eletritmust is. Megegyszer gratulalok !!!

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1418) ßrainiac


ßrainiac
addikt

Koszonjuk szepen a gratulaciokat mindenkinek :C

Par kep:

Az utolsonak a felesegem a kovetkezo nevet adta: "Az ero velem van!" :DD

[ Szerkesztve ]

(#1419) this is life válasza ßrainiac (#1418) üzenetére


this is life
Ármester

Aranyos kis csoppseg ! Es milyen szep nagy szemei vannak :)
Csak nem Luke lett a neve :DDD hisznaz ero vele volt :DDD .
Nem jottetek ra miert nyafog annyit ? Mert elvileg ebben a korukban csak akkor sirnak ha ehesek,szomjasak, pisi vagy kaki van, faj a pocijuk,ha a szel,jarja oket , es neha a beszorult kaja kkzbeni levego miatt is (nem volt bufi), na meg azert is sirnak ha faradtak...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1420) ßrainiac válasza this is life (#1419) üzenetére


ßrainiac
addikt

Hat igen, korulbelul ezek a lehetosegek ^^

Nem tudjuk meg. Amikor kap tejet, abbahagyja. Altalaban a cumizas is segit, de igyekszunk minel kevesebbet alkalmazni azt.

(#1421) this is life válasza ßrainiac (#1420) üzenetére


this is life
Ármester

A mienk nem volt sose siros, hala a teremtonek, kb 3 hetig nem nagyon kapott cumit, mert kiokositottak hogy 6 hetig ne adjuk mert leszokik a cicirol, de 3 hetnel tovabb nem birtuk a kis nyugiket, kapott cumit es mintha elvagtak volna a dolgot, nyugisan aludt , onnantol csak , ebredes tisztaba tetel, kaja,bufi es alvas volt...

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#1422) mefistofeles válasza ßrainiac (#1418) üzenetére

Gratula a gyönyörű babához! :C

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1423) ßrainiac válasza mefistofeles (#1422) üzenetére


ßrainiac
addikt

Koszonjuk! :C

Egyre jobban szall el az agyam vele kapcsolatban, mert mindenki azt mondja ra egybol, hogy hat ez a baba gyonyoru :DDD

De tenyleg, kivetel nelkul mindenki racsodalkozik, hogy milyen szep. Bizom benne, hogy ez igy is marad, de azert a fiukat ne vonzza maga utan nagyon.. ;]

(#1424) AMD Power válasza ßrainiac (#1418) üzenetére


AMD Power
titán

Nagyon szép ez a pici, gratulálok hozzá! Isten áldja!!! :R :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1425) korcsi válasza ßrainiac (#1418) üzenetére


korcsi
veterán

Gratula!

referencia 5700(XT) plexi ARGB-s blokk eladó!

(#1426) mefistofeles válasza ßrainiac (#1423) üzenetére

Ne aggódj ez természetes. Mindenkinek "elszáll" az agya a saját kis csemetéje láttán. :D
...de ő tényleg nagyon szép......

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#1427) mpierre válasza ßrainiac (#1423) üzenetére


mpierre
veterán

Nos igen. Javaslok egy dupla csövű puskát durrantani a későbbiekre. Én is ezen agyaltam, míg ki nem derült, hogy fiam lesz. Akkor fordult a hozzáállás. :DDD

És bezony, szép kis baba.

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#1428) Melack


Melack
veterán

Pénteken megvolt az ultrahang, a "papa" kifejezést még szoknom kell nah :) 6.23cm "nagy" az ülőmagassága, fejkörméret jó, nyaki redők rendbene, egyik kezén láttuk is az 5 ujját. Jólnevelet gyerek, azt csinálta, amit a doki kért.

Nagyszülőknek elmondtuk a jóhírt, még szokják az új "megnevezést", de örülnek neki. A dédszülők is :D

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1429) korcsillio


korcsillio
őstag

Üdv.
Hol érdemes cipőt vagy inkább bakancsot esetleg csizmát venni 1éves kisfiúnak.Télre kellen valami normális lábbeli de emberi áron,elég szűkös most a keret :(

(#1430) föccer válasza korcsillio (#1429) üzenetére


föccer
nagyúr

Vatera, apród.

Szaré-hugyé meg lehet venni. Jah és nyugodtan vegyél kettőt. Egy mai most jó rá, és egy, ami egy számmal nagyobb.

ßrainiac: Gratula, nagyon szép, formás csöppség.

Melac: Grat neked is, akkor várjuk a fejleményeket.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1431) korcsillio válasza föccer (#1430) üzenetére


korcsillio
őstag

Köszi az ötletet,de valmi boltra gondoltam mert újat szeretnénk.

(#1432) föccer válasza korcsillio (#1431) üzenetére


föccer
nagyúr

Ha szőkös a keret, akkor ne menj boltba újat venni. Semmi baja nem lesz tőle, hogy ha 2-3 hetet már hordta valami gyermek. Újonnan 10k, amit használtan megveszel 2k-ért.

üdv, föccer

[ Szerkesztve ]

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1433) Melack válasza föccer (#1432) üzenetére


Melack
veterán

Mi is ezek miatt gondolkodunk ilyen "csomagokban" - ha azt nézem, hogy mondjuk 5e Ft-ért megveszek egy zsákot, amiben 3-4 hónapre elég cucc van, akkor azzal már jól jártunk, mert töredék áron lett meg.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1434) korcsillio válasza föccer (#1432) üzenetére


korcsillio
őstag

Értem,köszi!

(#1435) AMD Power


AMD Power
titán

Mi meg ma elkezdetük a lakásfelújitást..:) A pici ágyaánál lesz két sólampa is , ami hangulatos, egészséges és kellemes fényt ad, ha éjszaka kell majd ügyködni nála.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1436) ßrainiac válasza AMD Power (#1435) üzenetére


ßrainiac
addikt

Mi is solampa mellett altatjuk a kicsit, de az agyunk mellett a bolcsoben, pedig hyper szuper szobat festettunk ki / rendeztunk be neki, de egyelore jobbnak erezzuk ha kozel van. Egyszer fulladozott a pici es szerencsere epp ott voltam mellette, felkaptam gyorsan es kiraztam belole a cuccost..:S

Edesanyam festett neki fat a falra es felhoket a mennyezetre, ugyhogy nagyon jo kis birodalmat csinaltunk neki abbol a kis lyukbol ami az egyeduli plusz szoba. Dobok majd kepet.

Mas: koszi minden gratulaciot utolag is :C

(#1437) AMD Power válasza ßrainiac (#1436) üzenetére


AMD Power
titán

Mi egy szobában leszünk a picivel. Egy ideig még biztos.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1438) Melack


Melack
veterán

Azért a marketingnek is van hatása: ha hintaszéket keresek, 5-10e Ft között találok. Ha kismama hintaszéket keresek, akkor egyből 25e Ft-tól indul a licit....

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1439) föccer válasza Melack (#1438) üzenetére


föccer
nagyúr

Üdvözöllek a gyerekiparban. Majd amikor a gyerekruhákat kezded el nézni, akkor írd le a tapasztalataidat, had röhögjünk :D

Gyerekruha: asszony most jött barátnőjétől, ahol 1 évvel idősebb a lány. Hozott "néhány" ruhácskát. kb 25 cipőt 23-24 méretben, 16 sapka és legalább tucatnyi minden féle ruhából (fajtánként tucatnyi) Asszem a következő évben sem kell sokat boltba járnunk. :)

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1440) Melack válasza föccer (#1439) üzenetére


Melack
veterán

Már nézzük :D

Ugye a nemét még nem tudjuk, de azt már most látom, hogy ami szerintem jó, az párom szerint nem lesz az. És akkor még nagy/dédszülőkkel nem is számoltunk.

Ha fiú lesz, akkor nincs nagy gond, van (illetve jövőre lesz) egy 3 éves unokatestvére páromnak, tőle lehet majd ruhákat kérni. Ha lány lesz, akkor lehet volt páromat keressük meg, ott is 3 év körüli a csöppség. Érdekes körök lesznek ezek azt hiszem....

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1441) ßrainiac válasza korcsillio (#1429) üzenetére


ßrainiac
addikt

Liliputi.hu

Puhatalpu borcipok meg minden ami labbeli a kicsiknek.

Felesegem "szakmabeli" es ez megy nagyon, az itthoni celebek is innen vasarolnak :DDD

(#1442) Melack válasza ßrainiac (#1441) üzenetére


Melack
veterán

Ez a Mei-Tai egész jó,ha már belinkelted az oldalt.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1443) AMD Power válasza föccer (#1439) üzenetére


AMD Power
titán

Én is ebben bízok ,hogy a mi ismerőseink között is egy páran 2-3 évvel előrébb járnak ,fiú ruhákban. ;] :K

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1444) föccer válasza AMD Power (#1443) üzenetére


föccer
nagyúr

Máshogy nem lehetne kibírni anyagilag. Hacsak nem 7 számjegyű az ember fizetése.

üdv, föccer

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#1445) Melack válasza föccer (#1444) üzenetére


Melack
veterán

Tescoban néztem ruhákat. 5 babaruha, egy csomagban, nem az olcsó 3.000 Ft. Kiscipők, 2db, 7.000 Ft, sapkák 2.500 Ft. És még nem is mentem annyira bele. Remélem, tényleg fiú lesz a rokonok miatt.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1446) AMD Power válasza Melack (#1445) üzenetére


AMD Power
titán

Mi egyik nap a Hádában vettünk nagyon jó kis sapkákat. :K

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#1447) Melack válasza AMD Power (#1446) üzenetére


Melack
veterán

Legutoljára mikor ott voltunk, a gyerekrész kimaradt, páromnak néztünk csak ruhákat. Kismama ruhák mondjuk nem voltak, az lesz még egy jó tétel majd így a télre.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1448) ßrainiac válasza Melack (#1445) üzenetére


ßrainiac
addikt

Ruha az okay, de cipobol ne tescosat, en azt mondom.

(#1449) Melack válasza ßrainiac (#1448) üzenetére


Melack
veterán

Mint példa hoztam fel, nem is onnan szándékozunk megvenni.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#1450) Dany007


Dany007
veterán

No, most jött el a pillanat, hogy gyerekorvost váltsunk. Bár szvsz ezt már korábban meg kellett volna tenni.
Picur már pénteken lebetegedett. Elkapott a bölcsiből valami megfázásos / torokfájásos / köhögős vírust. Mondták is, hogy most ilyen vírus terjeng a bölcsiben. Oké. Annyira nem volt rosszul, gondoltuk megvárjuk a hétvégét...
Hétvégén már felszökött a láza, egyre rosszabbul lett. Enni egyáltalán nem evett semmit, inni még ivott.

Na akkor hétfőn go az orvoshoz, mert ez nem fog meggyógyulni magától. Közben vettünk neki valamit a köhögésre. Az segített is, a köhögés javult. De tiszta takony és még mindig lázas.
Hiába adunk neki kúpot vagy bármit, pár órára lehúzza a lázát aztán újra visszajön.
Szóval elmentünk a dokihoz, mondtuk hogy több napja nem eszik a gyerek, lázas 38 fölötti, visszatérő láz stb... A doki megnézte, persze ez se volt könnyű mert a gyerek ha meglátja a dokit már nekiáll sírni és ellenkezni. Azokat az oltásokat nem felejti el ezek szerint...

Na a doki meg adott valamit köhögésre és ennyi. Ráadásul az is valami homeopátiás szar. :U Majd megírta a papírját, hogy jövő hétfőn mehet bölcsibe mert gyógyult. Kérdeztük direkt, hogy vissza kell-e jönni, azt mondta nem, megírja most a papírt. És ennyi.
A gyerek azóta is lázas, azóta is belázasodott újra, adtunk neki kúpot meg minden... De igazából az ég világon semmi változás se javulás mostmár 5 napja. És legalább 3 napja nem eszik semmit. Szó szerint. Egy kis pudingot megeszik nagy nehezen egy nap és kész.
Úgyhogy ma délután szépen elvisszük az ügyeletre, hátha ott írnak fel neki valami gyógyszert is, ami rendbe hozza, mert láthatóan magától nem fog helyrejönni. Mert más ötletem már nincs.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.