Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#28037) Synthwave


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ma Urushihara Satoshi (うるし原智志) mester munkássága lesz terítéken.

Az egyikük rögtön a

Plastic Little

(Shounen, Action, Sci-fi, Comedy, Ecchi, Nudity)

Ezt már '98 óta akarom látni, pedig csak egy borítókép volt az ominózus Animania magazin VHS-hirdetései között. 2-3 éve már vinyón is van, de valahogy csak most került rá sor. Gondoltam, megvárom, míg lesz TV-m és igazán beérik a dolog. Vagy valami ilyesmi.

Tekintve, hogy csupán egyetlen OVA, a történetről nem volna célszerű túl sokat írni. Inkább olyan feeling-je van, mintha egy többrészes valamiből lenne egyetlen epizód vagy csupán a felvezetés egy része. Ami nem baj, mert ahhoz képest viszont elég kerek. A lényeg, hogy egy titkos fegyverkísérletet meghiúsítása után, egy tragikus szökést követően szökevényünket Tita megmenti, minek következtében halász-vadász-whatever legénységének meggyűlik majd a baja a hadsereggel.

A cucc az OVA-k aranykorából származik és ilyen téren hozza is az elvárhatót. Igen kellemes grafikai megvalósítás, a már az első sorban megemlített Urushihara Satoshi jellegzetes és awesome karakterdesign-jával (emellett ez az egyik original work-je).

Tita <333

Az akció pergős, a pusztulás - jó '90-es évek bevett szokása szerint - látványos. Az ecchi meg ECCHI. IGEN. Na, ilyen nincs ma már. Ja és MONDTAM MÁR, HOGY ECCHI? FUCKA-CSAN, SZEGGYED.

Nekem az anime-takeover verzió van meg és kora (valamint a régi DVD-kiadás és SD volta) ellenére igen szép összképet mutat. Igényes kis rip, azt kell mondjam.

Egy nézést mindenképp megér, ha meg kedveled a korszakot, alap.

----------------------------------------------------------------------------------

A másik a

Legend of Lemnear: Kyokuguro no Tsubasa Valkisas,

(Seinen, Action, Dark Fantasy, High Fantasy, Ecchi, Nudity, Swordplay, Violence, Sexual Abuse)

ami szintén Urushihara Satoshi original és karakterdesign, a '80-as évek legvégéről. MONDTAM MÁR, HOGY IMÁDOM A CSÁVÓT? Nem? Akkor most mondom.

Megintcsak egyetlen OVA, minek a története dióhéjban annyi, hogy jövé az lenge öltözetű, igen guszta Kiválasztott, s lőn megmenté az világot. Igazából egy sorozatnyi cucc van belesűrítve - de ehhez képest megintcsak egész jó. Persze világmegváltást, karakterfejlődést, komoly jellemábrázolást és több szálon futó cselekményt senki se várjon. De nem is ez a cél.

A grafika finom. Mmm...

Az akció véres, brutális, amikor valami pusztul, akkor az pusztul. A korszak ismerői tudják, hogy mire számíthatnak ilyen téren.

És igen, az ecchi az ecchi. Itt is. A nudity fajtából. És akad belőle rendesen. JÓ. FUCKA-CSAN, SZEGGYED.

Kellemes kis este volt a tegnapi. Ismét megerősítést nyert, hogy miért azt a korszakot szeretem, amelyiket.

----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------

Végezetül még néhány illusztráció Urushihara Satoshi-tól. Remélem mondanom sem kell, hogy MENNYIRE türtőztetni kellett magamat, hogy ne a NSFW szekcióból is bemazsolázgassak párat ide. Csak mert olyan GUSZTA képek is akadnak, hogy huhú.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.