Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#27151) Nova96 válasza Tirexi (#27150) üzenetére


Nova96
őstag

De Naruto még mindig bénázik ahelyett, hogy minden részben elővenné a róka erejét...

Ez egy fontos elem, a későbbiekre előre mutatva. :K

(#27152) Máté94 válasza Synthwave (#27149) üzenetére


Máté94
addikt

Én felvettem az ötletet, nem kell OFF topik. :)

Legalább, akkor tt több okod lenne a pohár aljára nézni.

[ Szerkesztve ]

(#27153) Synthwave válasza Tirexi (#27150) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Szívesen.

Alapjaiban véve ANNYIRA én sem vagyok mangás, de VAN, ami rászolgál a kiolvasásra, believe me. Ez olyan. Tényleg. Annyi plusz van benne, hogy az egyszerűen nem mérhető az anime-hoz (ami már önmagában is simply best ever és übercsodálatos :>).

Nem mondanám, ha nem érezném úgy, hogy ha egy kicsit is fogékony vagy a jóra, veszítesz, ha nem olvasod. A prekoncepciókon képesnek kell lenni túltenni magad - ha ez sikerül, olyan rejtett gyémántokra lelhetsz, amit magad sem gondolnál.
Persze a tényleges megértésükhöz és élvezetükhöz szükség van egy bizonyos fokú érettségre (hiszen a célközönség a nyitott hozzáállású felnőtt korosztály), de szerintem a 2007-es reged arra enged következtetni, hogy ezzel (jó esetben) rendelkezel.

Nem akarom tovább csépelni a szót, de ha a linkelt übercsodálatos és verymélyreható cikkemet olvastad, akkor sejtheted, hogy miről próbálok most itten egy kisebb novellát összeerőltetni.

Olvastam Nabokov-ot és nem túlzok, amikor azt mondom, hogy hasonlatos magasságokban van a manga. Sokan hihetik, hogy számomra elég a lolicon fanservice, hogy valamit az égig magasztaljak, de ez nem (teljesen) igaz. Jelen esetben semmiképpen sem. Csakúgy mint a rendkívül guszta fanservice, a dráma, a humor és az elgondolkodtató felvetések (és tabu-döntögetések) mind-mind a helyükön vannak.

Ha kihagyod, csak magadat fosztod meg a színvonalas szórakoztatástól. A kulcsszó, hogy nyitottnak kell lenni. Ha az vagy, még sokszor érhet igen kellemes csalódás - és most itt nem csak a KnJ-re gondolok.

-------------------------------------------------------------

Naruto: Sorry, nem akarok offenzív lenni, de Natúrót (és itt bukott a nem-offenzív jelleg :DDD) 120. részig bírtam, azóta parkolópályán van, meghatározatlan ideig. A belekezdésre és szisztematikus haladásra is csak az bírt rá, hogy volt bennem egy halovány inger, hogy pontosan tudjam, hogy mit nem akarok. Az igaz, hogy sokkal rosszabbra számítottam és volt egy-két nem rossz pillanat, de még így is elmondhatom, hogy számomra ez nagyon kevés a felmagasztosuláshoz - vagy ahhoz, hogy ténylegesen érdekeljen. Inkább azt mondanám, hogy akkor pörgött, amikor már nagyon nem tudtam mit kezdeni magammal - ami meglehetősen ritka.

Ettől persze még lehet a kedvenced, ahány ember, annyi életvitel.

Jelenleg nem tudom, hogy mit akarok. Mindenképpen valami epic-et - és nem shounen-t. Az sem ártana, ha az art direction-től zokogva hullanék térdre. Ha egy magányos lolicon-t megdicsőítene, az már csak hab lenne a tortán - ellenben tudni vélem, hogy ezügyben már szinte mindent láttam.

Viszont ahogy közelítek a mágikus 600 felé (mint megnézett sorozat / movie / OVA), annál nehezebb olyat találnom, ami ténylegesen érdekel.

Mi lesz, ha elérem az 1000-et?

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27154) Máté94


Máté94
addikt

普通の女子校生が(I)【電車】(/I)やってみた/Locodol S01E03 : Yukari-san még mindig, vagy inkább egyre gyanúsabb. :DDD Nanyako most aztán beleadott mindent, ami tőle telt. Büszke vagyok rá, jó kis karakterfejlődés volt. :R Uogokoro-kun... :C

(#27155) alevan


alevan
őstag

Argevollen 3. rész utáni vélemények:

Nem emlékszem a nevére a csókának aki vezeti az Argevollen-t, de nem is érdemli meg a google keresést. Az első 3 rész után csak annyit kívánok: haljon meg, minnél hamarabb és a halála legyen minnél fájdalmasabb. Kevés karakternek (legyen az anime, film vagy könyv) sikerült ekkora ellenszenvet kiváltania belőlem, de ennek a csávónak tehetsége van hozzá (máshoz ahogy látom nem nagyon).

Nem mintha a többi karakter annyira kidolgozott lenne..... a mecha-kba több lélek szorult, mint az egész brigádba. Akiben van egy kis reményem, az a kis szőke tudósféleség, de szerintem ő is el lessz cseszve a sorozat végéig.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#27156) ígyvanferi válasza bandiras2 (#27147) üzenetére


ígyvanferi
addikt

FMP megvan DVD kiadásban. :)

Inkább ez a Planetes keltette fel az érdeklődésem, el is kezdtem nézni, kösz!

Esetleg valami kiborg, cyberpunk témakörben, mint amilyen a GitS?

(#27157) F34R válasza Synthwave (#27153) üzenetére


F34R
nagyúr

Nyugi nekem is fel oran keresztul kell keresni az Anidb-n mire talalok olyat ami erdekel es meg nem lattam, szoval elkepzelesem sem lesz kesobb mit fogok nezni. Mondjuk eleg lesz a szezonos az is dosztinger.

(#27158) Rimuru válasza F34R (#27157) üzenetére


Rimuru
veterán

Foglalkozz a Gentoo-d fordítgatásával. ;]

Vigyázat, csalok!

(#27159) F34R válasza Rimuru (#27158) üzenetére


F34R
nagyúr

shaddap bro ;]

(#27160) Synthwave válasza ígyvanferi (#27156) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Pár cyberpunk alap:

Koukaku Kidoutai-univerzumból megvolt az összes?
HYPER FUTURE VISION GUNNM
Bubblegum Crisis
Cyber City Oedo 808
A.D. Police (nem a sorozat, hanem az OVA-k)
TEXHNOLYZE
Ergo Proxy
The Animatrix
Mardock Scramble
PSYCHO-PASS
Armitage-univerzum
Eve no Jikan + movie
Pale Cocoon
RD Sennou Chousashitsu
Parasite Dolls
Genocyber
Seijuuki Cyguard
Akira gondolom, megvolt.

Dominion + Tokusou Senshatai Dominion
Patlabor-univerzum
Megazone 23

Post-apocalypse vonal:

Trigun
Sunabouzu
Cowboy Bebop
Shinseiki Evangelion
Needless :DDD

Sci-fi vonalon még alap a Macross-univerzum is (különösen a Plus és a Zero - de mind nagyon jó, látni kell őket). Aztán Steins; Gate. Meg Dennou Coil. Venus Senki-vel Ill. FREEDOM is bátran lehet próbálkozni.
Szóba jöhet még a Hoshi no Koe is.

Beleuntam. Ennyi egy ideig biztos elég.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27161) spammer válasza Synthwave (#27160) üzenetére


spammer
veterán

Na ha már Cowboy Bebop. 3 részt lenyomtam, de nekem túl "egyszerű". Lesznek később izgalmasabb, tartalmasabb részek, vagy mindig ennyi, hogy mennek valahova, elkapnak (vagy nem) valakit/valamit, aztán kész, ennyi? :F Izgalmasabb, érdekesebb történetre számítottam. Ha minden rész lényegében ugyanaz, csak más köntösben, akkor nem biztos, hogy folytatom, mert nem szeretem annyira az epizodikus sorozatokat, amikben nincs igazán átívelő szál vagy valami nagyobb történetfolyam.

GitS sorozat is ilyen, vagy ott egy nagyobb történetből áll az évad?

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27162) ígyvanferi válasza Synthwave (#27160) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Tyű, anemjóját. Ez életem végéig kitartana, ha szép kort élnék meg, az tuti.
Igazából már pontosan nem is tudom, miket láttam a Koukaku Kidoutaiból. A sorozat első évadját biztos. Aztán az alapfilmet, mind az eredeti, mind a felújított formában. Szerintem a Laughing Man is megvolt. De akkor még itt is van mit pótolnom.

Hyper Future Vision Gunnm-ot láttam, Animatrixot is természetesen, Ergo Proxy-ból talán már csak 3 rész van hátra.
Akirat nem láttam még, az ennyire alap? Akkor sürgősen pótolom.
És azt hiszem ennyi, végigböngészem, felírom őket, aztán apránként megnézem, ami felkelti az érdeklődésem.

Ja igen, a Neon Genesis Evangeliont is láttam már, csak nem ismerem az eredeti címeket. :B

Köszönöm neked is!

[ Szerkesztve ]

(#27163) Hintalow válasza spammer (#27161) üzenetére


Hintalow
senior tag

Akkor valószínűleg nem fog tetszeni a Bebop, mert igazán nincsen benne központi történet, nem a "megmentjük a világot" stílust képviseli. Amivel híres lett, azok a karakterei, a világ hangulata, és a zenéi.
Ez vagy bejön valakinek vagy nem.
A gits sorozatok a kettő között vannak, mert van bennük önálló sztori is több, de vannak központibb szálak is, amik többé kevésbé jelen vannak az egész sorozatban, de ott sincs ilyen legyszerűsített szál, ami végigmenne folyamatosan az egész sorozaton (sok benne a politikai machináció, filozófikus kérdéseket feszeget)

ígyvanferi:

nem olyan sok ez, mint elsőre látszik, jópár pár részes ova van közöttük.
Amúgy szintén cyberpunk rajongóként sem sokat tudnék hozzátenni fate listájához, max pár nagyon ismeretlen/középszerű darabot, minden benne van, ami említésre méltó a témakörben. (személyes kedvenceim a bubblegum crisis és az armitage III)
Amúgy majd te is észreveszed, hogy az igazi core cp animékért (megavárosok, kiborgok, beültetések, bűnözés, stb) a 80-as 90-es években készültek közül kell válogatni, a legújabb a listáról, ami tényleg hozta a hangulatot szerintem a Parasite Dolls, és már az is több mint 10 éves.

[ Szerkesztve ]

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#27164) alevan válasza spammer (#27161) üzenetére


alevan
őstag

Nope, ez ilyen lessz.

Ha szereted a stílusát, de mindenképp kell egy kerettörténet, akkor ajánlom a Samurai Champloo-t.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#27165) Synthwave válasza alevan (#27164) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Nem sok párhuzamot látok a kettő között.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27166) alevan válasza Synthwave (#27165) üzenetére


alevan
őstag

Nincs is szinte semmi közös bennük a fülbemászó háttérzenéken kívül. Viszont valahogy ha az egyikre gondolok, rögtön a másik is beugrik (meg a Trigun, de az más tészta).

Ám mi a baja az embereknek a HorribleSubs-al? Mindig szapulják minden animés fórumon.

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#27167) Hintalow válasza alevan (#27166) üzenetére


Hintalow
senior tag

Valószínűleg azért, mert mind a három atlagostól eltérő stílusú, kicsit western irányvonalas beütésű.
Viszont a samurai champloonak sincsen túl erős központi története.

A feliratokkal kapcsolatban pedig lehet hogy nem vagyok elég sznob :) de nekem ha nincs teli nyelvtani hibákkal, és normális mondatszerkezete van, valamint jól követi a történéseket, már jó. Ezt pedig szinte az összes angol felirat teljesíti (a kisebb fordításbeli hiányosságokat pedig nem érzékelem, mert nem beszélek japánul)

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#27168) Synthwave válasza alevan (#27166) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Mert olyanok, amilyen a nevük. Ratyik.
Az encode-ok se valami csodásak, tekintve, hogy CR-script-et (ami a legtöbbször elég szemét) nyomnak rá stream source-ra. + hardsub, trololo. Bleh.
Sokszor csak hallgatom, amit mondanak, közben olvasom a sub-ot és csak fogom a fejem. BD-t, neadjisten DVD-t ne is várj, de talán jobb is.

Van egy-kettő olyan munkájuk, ami elmegy, de azokhoz is csak a végső kényszer vezérel.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27169) Archanon válasza Hintalow (#27167) üzenetére


Archanon
őstag

"Viszont a samurai champloonak sincsen túl erős központi története."

Mégis köröket ver a Bebop-ra. :U

#spammer Bebop? Unalmas. ;] [link]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27170) spammer


spammer
veterán

Köszi mindenkinek a válaszokat! Akkor a Bebop egyelőre parkolópályán lesz, majd azért lehet, hogy apránként elnézegetem, de most akkor inkább bepróbálok mást. Samurai Champloo-t felvettem listára, annak is adok majd egy esélyt akkor, hátha jobban megfog. :)

[ Szerkesztve ]

„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

(#27171) Synthwave válasza spammer (#27170) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

CB-t én megnézném.

Meg a másikat is.

Mármint megnéztem. :>

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27172) Synthwave válasza Synthwave (#27171) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

HAPPY HOLIDAYZ BRUVZ :>

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27173) -=RelakS=- válasza ígyvanferi (#27156) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Eredetiben? :)

Mert egyébként én BD-et "szereztem" be. Néhol olyan tré a konvertálás, hogy agyonverném a stúdiót, de legalább a tömörítés miatti minőségvesztés sokkal kevésbé érzékelhető.

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#27174) ígyvanferi válasza -=RelakS=- (#27173) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ja, itt van a polcon, Elég profi, 5 lemezes kiadás. Egyszer böngésztem a film DVD-k között az egyik oldalon, és belebotlottam, valami akció volt rá. Épp akkor kezdtem nézni a sorozatot, így lecsaptam rá.

(#27175) Totheground


Totheground
addikt

Lil' brown girls are the best

[ Szerkesztve ]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#27176) Archanon válasza Totheground (#27175) üzenetére


Archanon
őstag

Eszméletlen, hogy ezek a japánok mennyire perverzek... khmm.. és nem csak a japánok.

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27177) Totheground válasza Archanon (#27176) üzenetére


Totheground
addikt

Ahogy a haverom mondta: "if we're going to hell anyway, why not enjoy the ride?" És mennyire igaz. ;]

Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/

(#27178) Synthwave válasza Totheground (#27175) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Ez így van.

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27179) Synthwave válasza Synthwave (#27178) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

: D

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27180) neko18


neko18
senior tag

Belekezdtem a Chobits-ba...nagyon jó eddig. Már az első részen szét röhögtem magam :D

kdxsv

(#27181) Nova96 válasza Totheground (#27175) üzenetére


Nova96
őstag

:C :DDD

Kijön az összes nézem is .

(#27182) unclefucka válasza Nova96 (#27181) üzenetére


unclefucka
senior tag

Én nem várok, az első évad már lent is van, azután jöhet a 2wei is. :K :C :DDD

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27183) Nova96 válasza unclefucka (#27182) üzenetére


Nova96
őstag

Pedig jó dolog az , egybe letolni. Egy ideig sz*patam magam ezzel, de inkább egybe megnézem.
Bár ahogy látom s2 perverzebb. :C S1-be csak néha-néha elsütöttek egy ilyet.

(#27184) -=RelakS=- válasza neko18 (#27180) üzenetére


-=RelakS=-
veterán

Chiii...

Szerintem fogsz később is sikítva röhögni, bár az egyik rész végén nem sok hiányzott, hogy elbőgjem magam...

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

(#27185) unclefucka


unclefucka
senior tag

Hát ez nem igaz basszus! A Naruto meg van átkozva, vagy mi. Először elkezdte fordítani a Dattebayo, aztán az megszűnt, akkor megtaláltam a másik értelmes fordító csapatot a Taka -t, most meg az is megszűnt. Hát komolyan mondom nem hiszem el. :((( :(((

Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.

(#27187) dokee78


dokee78
félisten

Valami minőségibb egész estés anime/rajzfimet tudtok?
Amiben mechek vannak,felirat azért legyen hozzá.

Appleseedek,Vexville megvoltak

[ Szerkesztve ]

(#27188) Crystalheart válasza dokee78 (#27187) üzenetére


Crystalheart
senior tag

Break Blade sorozat részei asszem egy órásak.

(#27189) Hintalow válasza dokee78 (#27187) üzenetére


Hintalow
senior tag

Mit értesz minőségibb alatt?
Mindkettő ami mondtál annyiban különleges, hogy cgi-vel készült, (kivéve az eredeti appleseed) ez viszonylag ritka (sci-fi mecha téma, meg csak tovább szűkíti)
Ami eszembe jutott: Spriggan, Gits: Innocence, Armitage III, Metropolis, Redline, ez utóbbi már elég távol áll a példáidtól, de egészestés, és az egyik legszinvonalasabb, pörgésben meg kb mindent maga mögött hagy.

Illetve két ínyencség: (ezeket nem láttam, így csak vakon ajánlom) Planzet, NEGADON - the Monster from Mars

Még vannak amik belevágnának a témába, de a mechás cuccok inkább a 80' - 90' években mentek, így nem éppen a példáidhoz hasonlítanak megvalósításban.
Ugyanez igaz a téma abszolút nagyjaira, a Gundam/Macross/Patlabor univerzumokra, amik teli vannak mechával, jók, movie is van belőlük, ellenben régiek, és nem mindig élvezhetőek az univerzumuk ismerete nélkül.

Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.

(#27190) oriic válasza dokee78 (#27187) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Angol vagy magyar felirat kell? Mert pl ott van a Gundam Unicorn.

Live-Die-Respawn

(#27191) dokee78 válasza oriic (#27190) üzenetére


dokee78
félisten

magyar felirat persze.

Hintalow Ezekre ránézek,mondjuk a CGI-t jobban bírom.Bár a rajzolt anime sem áll messze tőlem.

Crystalheart :R

[ Szerkesztve ]

(#27192) dokee78 válasza Hintalow (#27189) üzenetére


dokee78
félisten

Nagyon régen szerettem a Robotech szériát,azt hiszem a Sky channelen láttam '89 körül

(#27193) Archanon válasza Hintalow (#27189) üzenetére


Archanon
őstag

Gits: Innocence persze mit sem ér az első rész nélkül, ráadásul ez még nem is erőltetett. :U

#dokee78: Break Blade valóban ajánlott, ráadásul én még láttam is, nem csak azt hiszem, jó. ;] 6 epizód, mindegyik olyan 40 perc. [link]

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27194) alevan válasza Máté94 (#27186) üzenetére


alevan
őstag

Nem tudom, de nekem a leírás alapján a Soul Eater jutott először az eszembe. :D

"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."

(#27195) Archanon válasza Archanon (#27193) üzenetére


Archanon
őstag

Ráadásul.

Mai-HiME-t látta már valaki? Egész... érdekes rajzstílusa van, tök élénk színek, stb, annyira nem megszokott nekem. Jó ez?

Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

(#27196) Máté94 válasza alevan (#27194) üzenetére


Máté94
addikt

Pedig csak 12egytucat hárem, ecchi, school téma... megint. :)

Egyszer - fordítják az LN-jét - nem ártana olvasva is tudn, milyen egy ilyen történet, mert képernyő nagyon borzasztóak általában, de könyvben, írva minden teljesen másképp hat.

[ Szerkesztve ]

(#27197) Synthwave válasza dokee78 (#27187) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

Szigorúan mecha vagy post-apocalypse/cyberpunk is?

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27198) dokee78 válasza Synthwave (#27197) üzenetére


dokee78
félisten

akár az is.

(#27199) Synthwave válasza dokee78 (#27198) üzenetére


Synthwave
HÁZIGAZDA

[link]

+mecha: Break Blade, RahXephon, Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor.

Ja és igen, 100-adjára is Macross-ok, minden mennyiségben.

[ Szerkesztve ]

SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

(#27200) dokee78 válasza Synthwave (#27199) üzenetére


dokee78
félisten

:R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.