Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adolfo01
tag
Hello.
Mi a külömbség a Zopo ZP 900 és Hero H9500+ között?
A benchmark adatai jobbak a Hero-nak és még olcsóbb is!
A Hero 9500+ gyári akksija 3000MAh a Zopo Zp 900 meg 2800MAh.
Mindkettő 4Gb ROM és 1Gb RAM.
Egyébbként ki gyártja a Hero 9500+ -t?
Én inkább a Hero 9500+ -al szemezek!üdv.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz adolfo01 #12601 üzenetére
Olvasd el angolul itt "metanastis" kommentelő kommentjeit (meg akár az egész nemtúlhosszú topikot)
A Hero9500-ra felmegy a zp900 zopomobileshop.com-nál letölthető romja (kínai, angol nyelvvel is ellátva,azután meg valami Bart-tal magyar lokalizációt csinálva teljesen magyaríthatod, ahogy itt fönnebb Jiayu-G3-mal ilyenről már beszámolnak, vagyishogy a zopo romba tán már ott a shopban is bele van főzve magyar nyelv is... )
mert ugyanis
, az ottani fórumozók szerint csak akksiban és kamera-megapixelben (és support talán) különbözik a hero vs. zopo."only different housing"
( korábban már )
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz Sanyesz. #12598 üzenetére
Gratula
Valamit nem értek.
Az enyém is a nov 15-i.
Elárulod hogyan csináltad a BART-al?
Valami trükkje van?Vagy lehet nem ugyanazt a ROM-ot töltöttük le?
Te honnan szedted le a nov15-i gyári ROM-ot?
Én hungobungo leirása alapján töltöttem be az egész rom-ot.Te másképp csináltad?
A múltkor azt irtad hogy neked sem csinálta meg a phone.apk magyaritását.
Most másképp csináltad?[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
válasz hun_gery #12589 üzenetére
U8836D, qHD
3 hete használom 2 SIM kártyával, Nova Launcherrel, gyárilag Bruno féle V2.0-s ROM-val
ez idő alatt fagyás nem volt, teljesen belaktam, gyors és gördülékeny, nem akad
1GB RAM nagyon jót tesz a multitaskingnak, Chrome teszi a dolgát és szinkronizálja a tabokat az asztali gépekkel
kb 1,5 napot bír az akksi, játék közben érezni, hogy melegszik, de nem vészespárom XPERIA Sola-ja érezhetően lassabb (1GHz Dual core, 512RAM, stock ICS)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
tib123
csendes tag
Sziasztok,
Egy Umi X1 vásárlásán gondolkodom fastcardtech-ről 200 dollárért vagy a etotalk-ról 210-ért, de biztos, ami biztos, megkérdezném tőletek:ezekkel a paraméterekkel biztos lehet itthon 3G-n használni?
Dual Sim Dual Standby, supports W+G / G+G
2G:GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
3G:WCDMA/HSPA: 900/2100 MHz
Ja és igaz, hogy a paypal lehúz 4-5 százalékos jutalékot az utalás összege után???
köszi
T. -
Male
nagyúr
Rendesen beindulhattak a magyar vásárlások: már van külön "Hungarian Android Smartphones" kategória is a CellPhoneMic-nél
-
Jazz
veterán
Nem. Este csináltam egy battery calibration-t, azaz akkor 100%-ra fellett töltve. Lefekvéskor 67%-on volt. Reggel már nem ébresztett a csörgő, annyira lemerült.
V1277, 2000mA/h-ás aksival. Valaki érti ezt? (és az akksi használat: telefon tétlen: 50%, cella készenlét 50%)
free your mind
-
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #12604 üzenetére
Semmi trükk nincs benne. A ROM-ot innen töltöttem még pár napja, ahogy szerintem mindenki más.
Viszont én JBART-ot (Java) használtam.
Mondom, a konvertálás után egy az egyben feltöltöttem a G3-ra és ez lett belőle.
Nem 100%-os itt sem a magyarítás, mert egy-két kifejezés azért angol maradt (Speed dial, IP dial), de ezeknek majd még utána nézek."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Jazz
veterán
válasz csepelball #12609 üzenetére
Az mi, és hogy kell csinálni?
Ezek szerint, lehet hogy a telefon kikapcsolja saját magát akár 50%-on, mert úgy érzékeli hogy lemerült? Vagy lehet fel sem tölt 100-ra mert sokkal hamarabb megszkítja?
free your mind
-
Male
nagyúr
Este 100%, lefekvéskor 67%? ...Hacsak nem telefonáltál egész végig, akkor ez fura... Vagy kifeküdt az akksi, vagy csak azt hiszi, hogy lemerült teljesen... Ha van mivel, akkor egy feszt mérhetnél az akksin, kivéve a telefonból... nem tudom most a pontos értékeket, de valahol 4V fölött kell lennie üresjáratban... ha zárlatos esetleg az akksi, akkor közel 0V-ot fogsz mérni.
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Egy kérdésem volna hozzátok,találtam egy készüláket itt[link]és valahogy ellentmondásokba keveredtem a leirásnál,az antutu leirása szerint tegra3 proci van benn de a gpu pedig csk pover vr sgx531,a képen amit feltettek az egyik helyen ott az mtk 6577,most akkor milyen ez a telefon??A másik kérdésem,ha jól láttam az oldalon nincs pay-pall fizetési lehetősé,valaki rendelt már innen erről az oldalról közületek,megbizható egyáltalán,a forumon már többször hallottam a alirólol de a táblázatba csak egy embert találtam aki innen vásárolt.Válaszotokat előre is köszönöm!!
-
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #12614 üzenetére
Amit írtam, hogy nem fordítódik le, az - ha jól látom - a Contacts.apk-ban van. Ezek valószínűleg olyan új kifejezések, amelyek hungobungo repo-jában még nincsenek benne. Megpróbálom megnézni, hány ilyen van.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
blackfox
csendes tag
válasz b0bcat #12616 üzenetére
Azt én is gondoltam,hogy a Samsungba nincs Nvidia tegra 3 mivel ö saját maga fejleszti az Exynos 4412 őt illetve a Gpu is mali400 az eredetiben,de a kis kinaiak mindent öszzeraknak amihez hozzáférnek,erre is azt irták a megszokott Gpu-val van (Power VR SGX531)amivel az összes klont gyártják.DE ha mégis összerakták és müködik akkor egy jó árban lévő telefon vagy nem??
-
nagyúr
válasz devast #12551 üzenetére
Nem tudom sikerült-e előrébb jutnod.
Viszont fura dolgot tapasztaltam.
(Rájöttem, hogy Linux alatt virtualbox-ba telepített winen is működik a flashtool.No épp ezért egy kicsit szítama v970 driver-ével)
Nem akart jó drivert feltenni, hiába a linkelt v970-driver-t használtam.
Mérgemben a SonyEricsson-hoz készült Flashtool drivers-ben található exe-t telepítettem, majd a linkelt d918-hoz tartozót is.
A vezérlőpult-új hardver hozzáadása-egyéni, com-port driver telepítésénél a már ekkor megjelent a Mediatek rész, aminél megvolt a pre-loader is. Telepítettem.
Na ezek újraindítottam a virtual-win-t, csatlakoztattam a telefont és ment, bekapcsolt és kikapcsolt állapotban is.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
devast
addikt
-
Male
nagyúr
válasz blackfox #12618 üzenetére
Mivel a Tegra tartalmazza a GPU-t is, ahogy az MTK6577 is, így kevéssé valószínű, hogy a kettőt összerakták volna. Amit b0bcat kiemelt, hogy a képen még el is van írva, az "r" betű felesleges... szóval jó eséllyel hamisított a kép (főleg ha kicsit lejjebb nézel, ott meg már Exynos van benne a kép alapján)... vedd meg máshol a telefont. i9300 klón itt is van, és gyanítom sok más helyen is.
-
Hulot
tag
válasz blackfox #12615 üzenetére
blackfox: Nekem jó tapasztalatom van velük. Ügyfélbarátabb mint sok csak telefonnal foglalkozó kóceráj bolt. A Paypalt ne sajnáld, drágábban vásárolsz ha velük bonyolítasz.
Ez és B92M S3 klónok. Ennyiért nem valószínű a quad core, talán MTK6588. Kérdezz rájuk nyugodtan (milyen proci, memória, felbontás, akku - mert itt igen jókat írtak alá)![ Szerkesztve ]
-
Szekaa
tag
G3 telón CWM-es ROM telepítésnél láttok bármi infót, vagy csak áll az Installing update... feliratnál?
-
danih
veterán
Sziasztok!
Mo-on elérhető dual simes android készüléket keresek a feleségemnek. Mi most az ajánlott? Láttam Galaxy S Duos-t, ami jónak tűnik.
A dual sim egyszerre használható simeket jelent? Ilyenkor kiválasztható, hogy melyik simen történjen a 3G adatforgalom? Mert lenne benne egy adatsim és egy hívó-sim...
Köszi a választ... -
mikrofon
veterán
battery calibration után egyből újra kell indítani a telefonodat. Elvileg nem okoztál fizikai kárt, csak elállítottad a 100%-ot. Csináld meg még egyszer, és miután végeztél az összes lépéssel indítsd újra a telefonod. Én minden ROM telepítés után legalább egyszer lefuttatom. Lefekvés előtt elindítom a kalibráló szoftvert, felteszem töltőre, reggel befejezem a kalibrálást, lehúzom töltőről és újraindítom....
-
GIJoe
addikt
Ha valakit érdekel megválnék az új G3am tól!
Rootolva, van még magyarítani nem mertem... -
Jazz
veterán
válasz mikrofon #12632 üzenetére
Ezt jó tudni. Kalibráció után nem csináltam restartot, csak hagytam lemerülni (amit sajnos nem volt nehéz).
Most akkor nem úgy néz ki a kalibráció, hogy:
- Telefon 100%-ra feltölt
- Calibráció indít (azaz reseteli akku-diagnosztikát, tiszta lappal indul a rendszer) = akku history resetelés mintha kézzel törölném ki a bin file-t.
- Lemerít kikapcsolásig
- Bekapcsolod a telót, és elvileg kész.(#12613) Male: csak terheletlenül tudok feszt mérni, úgy pedig nem sok értelme van, továbbá mivel több cellára osztott, ez nem is olyan egyszerű. Nem ismerem az aksi felépítését.
Biztos nem zárlatos, hisz akkor nem hogy 6 órát nem menne, de 0.1mp-et sem.free your mind
-
-
krics
tag
válasz Buccer #12554 üzenetére
Ez az U9508 csak egy simes. Nekem egy hete erkezett meg a telo, az 1 gb ramos verzioban. Azt akartam irni, hogy a legjobb telo amit valaha lattam, de ma nalunk volt a sogorom, s neki galaxy s3-ma van, igy ez az allitas mar nem lenne igaz . Mindenesetre az antutu benchmark 2.9.4-ben a kovetkezo eredmenyt erte el:[link]
az uj antutuban pedig: [link][ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Te melyik fórumot olvasod? A "tele van hibával" egy kicsit gáz.
Itt a kameráját kifogásolták páron - én nem voltam köztük. Én telefonálni szeretnék vele. Nekem tökéletesen működik, mint telefon, mint navigáció, mint böngésző stb.
Most, hogy már tud magyarul is, a legnagyobb kifogásom is elmúlt. Egy megmaradt: kicsit nagy a kütyü."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
feca81
aktív tag
Szia!
Magyarországon főleg a Samsungnak van dual simes készüléke. Abból viszont töménytelen mennyiség. Van alap kivitel (kis kijelző+gombsor), szétnyitható, érintős, és androidos is. Minden csak pénz kérdése. Előfordul Nokia és Sony-ericsson is. Utóbbi készített egy egész használható androidosat, persze nem olcsóért.
Ami igazán megéri mostanában, a kínai típusok. Ezek rendelése nehézkesebb, mint az itthoniak. Kell hozzá türelem, angol nyelvtudás, paypal és türelem. apropó, a türelmet említettem? A kínaiaknak előnye, a tudásuk, és az áruk. Hátránya a support.
A mostani dual simes telefonok legtöbbje dual standby, ami annyit tesz,h egyszerre elérhető (vagyis bármelyikre jöhet be hívás), de ha egyikre bejött a hívás,a hívás idejére a másik lekapcsol. A hívás befejeztével újra elérhető. Ez átirányítással orvosolható. Néhány készülék dual active,vagyis a hívás idejére is hálózaton marad a másik Sim. Ezek ritkák. A Samsung D880 pl dual active, ez tapasztalat,ma is ezt használom.
A 3G forgalom mindkettőn mehet,de csak egyik képes WCDMA-ra, vagyis gyors mobilnetre. Amire te akarod használni,arra kiváló szinte bármelyik dual simes, dualy standby-os telefon. Sokan csinálják úgy, ahogy te szeretnéd.
Röviden ennyi, ha akarja vki majd kiegészíti.Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Male
nagyúr
válasz smilecat #12636 üzenetére
Minden simán, gyorsan ment velük... mondjuk így beszélni sem beszéltem velük. Amit rendeltem, valóban volt készleten, mert másnap feladták, megjelent az azonosító szépen, 2-3 nap múlva már a követőben is ment, ahogy ígérték.
Jazz: Azt nem tudtam, hogy azóta működik azért.
Több cella: nem hinném, szerintem a telefonok akksijai egy cellásak csak.
Terheletlenül annyi azért kimérhető, hogy:
- kuka az akksi
- túlzottan lemerült
- csak a telefon tudja rosszul, és nincs is lemerülve, hanem fel van töltve rendesen
...persze azt nem, hogy rossz állapotú az akksi már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest