Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Háát ja. A G2-t én 5-6 dollárral drágábbnak látom mint a G3.
Azt nem akciózzák tán? Mert azt a gyengébbet méginkább viszik mint a cukrot/és a jóhirnevet.../ ???? Húúú szóval : Gyanakvó vagyok. Akkor fogok rendelni ha az általam trekkelt fótumtársak jelzik valamelyik húú-s rendelésükről hogy gotcha
-
ÁrPi2
senior tag
válasz tuxihome #6762 üzenetére
Azt írta ő sokkal fentebb, hogy Zopo300+ -t rendelt (akciózott aznap is a húúútablet)
Én itt trekkelek :-) néhány fórumtársat , mert ha megkapják (pl. nem screen-protectort ("seller-mistake" ... ) vagy féltéglát) a rendelésüket, akkor tán én is felbátorodom a húúútablet.com-ra.
Jav: Átírtam úúú-ra kedvenc shopunk nevét hogy véltlenül se reklámozzam a szélhámos bizniszüket.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz sasa311 #6767 üzenetére
" He has already done a full refund but will also re-send and I will only have to pay as soon as I get the merchandise."
Ehhez az előző hozzászólásom fényében csak annyit fűznék hogy Húúú ez nagy pirospont
, ez még rávesz végül arra h hamarabb vásároljak (én is paypal-lal fogok) azaz mielőtt hogy korrekt és hibátlan árumegérkezésről olvashatnék... :-)
(pliz imigyötli report asz if jor hútábla.kom order und dö sipment iz ended vid full szakszesz!) -
ÁrPi2
senior tag
Viszont van " Freelander I10 " (amit némelyek azonosnak látnak a Newman-N1 -el )
Összehasonlítom:
A pandawill description lapján a fenti kettő között csak annyi differenciát látok hogy
a freelander-nek nem írnak IPS-t hanem annyit hogy TFT. Megjegyzem a tmallbox.com-on viszont ez a freelander IPS-es nek van leírva. -
ÁrPi2
senior tag
válasz nyuszi123456 #6958 üzenetére
Ha jól tudom a Huawei (Ascend) G312 . Nem duálSIM-es, de egyébként egyedi usa T-Mobilos.
Viszont ha a huaweit kitiltják usából (nacionálbiztonsági kockázatok miatt) akkor ide EU-ba hozhatna nekünk ebből... :-)És igazad van a "Retina Display" kérdésben. - Jó az a k-touch V8-as :-)
Itt meg egy PPI kalkulátor:
DPI Calculator - PPI Calculator
To all:
Mi újság a húútablival emberek? -
ÁrPi2
senior tag
válasz imicici #7296 üzenetére
"mi van ha megrendelem 1Gigával a telót, de 512 megával küldik ?"
Hát izé..igen..mindannyiunk számára tisztázni kellene a PayPal-ról néhány tapasztalatot!
Olyan jelenlévők mesélhetnének nekem, akik amolyan spec. esetben (védőfólia telefon helyett) vagy ilyen alkotórész-különbözőségek esetén re- claimoltak volna paypalnál:
Itt a PayPal "Protection for Buyers" infó-lapján
nézve ha TE off-ebay buyer vagy (ugye ezek a shopok off-ebay státusuak) akkor az az áldásos "PayPal védelem" NEM él,, nem érvényes (mert SNAD-ra nem él) .
Mi az amit itten talán félreértek?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
Jóéjszakát kívántok!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz sasa311 #7299 üzenetére
Aggasztó ez, bahhátom:
"Purchases made off-eBay:
For eligible items protection is available for INR only"a13.1 alatt a harmadik (és látszólagnegyedik) "felsorolópont" mellett írja.
Mindezért kérdeznék itten jelenlévő vénróka tapasztalt paypal-os gurumestereket!!
(Én magam nemrégiben regisztráltam PayPalra és csatolnom kell kártyát...)
-
ÁrPi2
senior tag
Nem tudom mennyit törték a fejüket, de nagyon ügyes; viszont a Paypal alapítóatyja amikor pihentagyú akkor ilyen szigetkolóniákról álmodik ((Keress rá az anarchizmus szóra ))
-
ÁrPi2
senior tag
válasz sasa311 #7338 üzenetére
Ezt leginkább wang-egymillótizenkettő-dapeng Úr elkúrásának (hoogyháát üzletszerű mennyiségben szabad-e másoknak) értelmezhetném, ha nem gyanakodnék...
Mertugye mivanha egy-egy refund megcsillogtatása csak a folytatódó beetetési stratégiájuk része?
(Megmondjam ki lőtte le Kennedyt? )De nézhetnénk a dolog végtelenül pozitivista megközelitését:
Ebben Wang Úrék korrektségvilágbajnokként nem kívánnak addig SEM ülni a pénzeden amíg neked (a buyer-nak) az order-edet kényszerüségből át kell varálnod, és csakis csupán ezért kaptál PayPal refund-ot tőlük. (Ha a PayPal pénzmozgások ingyen vannak, akkor senkinek nem fáj, nem költség, DDE valaki erősítse ezt meg nekem...)
Na ez elég rózsaszín?[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
like.
G3 az ejiayu.com-on 899 Yuan.
(899 yuan +Kínagyker százalék + kb.5 usd DHL-ráesőrész (és ? vám ráesőrész)) ,,forintositva ez X,,
rátesz Rawulf-Kft. 5-10 percent haszonkulcsot,, ezután 27% áfával megkapjuk a brutto fizetendő összeget.899x35+5x220=32600, +jó % (Rawulf-Ex-Im Kft)= annyi, +ÁFA=45-55 E huf, magyari számlával, garanciásan. Ha a gyárkapunál Kinai-nagykerrel még az ejiayu.com-os 899RMB-nél is kedvezőbben lehet beszerezni, akkor a vég ár is kedvezőbb lehetne!!
Dream.
Ja, Engem is érdekel a Dream X (ha 8GB ram-os mint a Kid) is :-)Tisztelt Rawulf Kereskedelmi ZRT.!
++ G3 :-)
-
ÁrPi2
senior tag
-
-
ÁrPi2
senior tag
Nem olvastam én félre amit írogattok, csak éltetem magamban az illuziót hogy ha valamelyik itteni fórumtárs
-sokakat meglepő módon- megkapja amit húú Wang-éktól rendelt, akkor hey belevágok én is hogy onnan vásároljak.Érted , - volt két svájci aki a védőfólia kipostázása miatt fraut-site-nak jelenti de ezt Nálam esetleg kiegyenlítené itteni fórumtársak Pozitiv jelentése.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz kaller1 #8349 üzenetére
Nagyon sajnálom, de mindakitől hírt hallottam itt a fenti 15.000, postban azok arról tudósítanak hogy jött ugyan csomag de SNAD (ez a paypal terminológiája) significantly not as described.
Húú...Nincs is mainapság már olyan karcmentes, kicsinyke telefon amelyre azok a képernyővédőfóliák eladhatóak lennének...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz sasa311 #8431 üzenetére
Én még nem rendeltem külországbúl!
Hogyan megy ez a vám_nemelkerülés , hogyan kalkulál összeget a tax-customer?Milyen konkrét adatokon, papirokon, dokumentumokon alapszik az áfafizetésem mértéke?
Ez azon alapszik hogy (ha felvan) akkor a csomagféleségen milyen forint vagy dollárérték van feltüntetve?
Na ÉS egy bemutatandó számlának a tax-customer-ek számára milyen hitelességi kritériumai vannak? Vagy kibontják csomagomat és ott keresnek értéket feltüntető papirost, és-vagy számlát amelynek értékéből vámot és áfát kalkulálnak számomra??
-
ÁrPi2
senior tag
válasz sasa311 #8442 üzenetére
Köszi a választ , én ezt úgy értem hogy ez a random szúrópróbaszerü kibontás és bele-vizslatás főleg a china, hk sing mailos küldéseknél áll fenn, nemde?
Viszont a dhl, ems stb..ilyen gyorsposta szervizek mind (vagy az elöbbinél nagyobb részben)
vámolással meg áfaterheléssel járnak, (jólsejtem? -szüzkéz vagyok ) namost
Mi a helyzet dhl és ems esetén, ha ezekkel szállíttatom akkor ezek milyen értéket tüntetnek föl a kis csomagocskámon? --!!-- Valamely konkrét rendelésem konkrét értékét, vagy rugalmasabbak,
pl háromötven(350 ) dolar helyett százhetvenötöt is el lehet érni?? -
ÁrPi2
senior tag
Igen írja, de valmi biztató jel, hogy (legalábbis a feketénél , lásd
itt ) a Q/A fülön olvasható (vagyishát megsaccolható) az áruérkezéseik periódusa.. ha levonhatunk abból valami okossságot.október 11-én írja hogy ""the first batch has been sold out, and the second batch will come within 2 weeks."
október 21-én pedig azt írja ""The third batch releasing of jiayu g3 comes and ready to ship,
but there are so many our xcustomers pre-ordered this phone, and we need to ship to them.
And we make the shipment based on the order payment date.
So, if you place the order now, you need to wait to the fourth batch release of jiayu g3.""Bizakodó vagyok, a network licenszet október legelején kapta meg a G3 és mostmár
Szerintem a Jiayu gyár már kezdi ontani a G3-akat és egyre egyenletesebb lesz az árufeltöltés,
az árak meg...remélem nem emelkednek a csillagos égigto all:
Mondjátokcsak ez a G3 tényleg mindegyik színben választva is fémházas gépezet??(A gizcsájna által promotált sopban grey silver és black van külön Q/A lapokkal is megkkülönböztetve)
-
ÁrPi2
senior tag
Jiayu-G3:
Engem még foglalkoztat ez a fém kérdés (is). Van a gizmochina blog Gadgeter nevü szerzőjének egy szeptember 5-i marketing-gyanús , előzetes ismertetője, amit egy jiayu G3 -mal megajándékozott, Rózsamintás retikülös hölgyszemély beszámolója alapján írt-készített-gyártott és adott ITT közre a Gizmochina.com blog.Ez írja a fém infót:
"Since the body made from metal alloy, it’s make the phone feel so strong and light,
so this phone is targetting for male user, but ..." (ésatöbbi...hogy ez a rózsás-retikülös is tetszését nyílvánította neki.. )Viszont ezen a Techideki reviewer linken azt írja a kicsi szaki hogy:
"G3 has a thin body with metallic finish for highlights that gives it an elegant look and feel."
Ez már nekem csak metálszürkeséget jelent, valami nemfém de mégis elegáns műanyagot.
Eccerüen hitetlenkedem! (mint sokszor...)
Létezik a ttmalls-hoz valami elsővásárlásnál is befutó kuponkódotok??
-
ÁrPi2
senior tag
Már rendeltél valahol ha jól sejtem, de itt silver van a ttmalls-on és ezt írják:
Jiayu g3, October 22, 2012
- Hi, Could you send an email, when it will be in stock?I
Reply by ttmalls.com:
- hello, it will be in stock this week.Most itt fenn a hátlap fotóját nézve szerintem nem fém..
-
ÁrPi2
senior tag
..izé mi 267 dollár? 239, nem?
Egyébként valaki a "customer reviews"-ben kiváncsiskodik az árképzésről:
(Innen: Etotalk - jiayu-g3)"" October 17, 2012
Why is this phone here so expensive? In many other shops is price under 200$ with free shipping.
Reply:
This phone is very hot. There is only a little batch in the market. So the price is expensive. Thanks ""Abbban bizakodhatunk hátha talán majd ha nagyobb lesz a g3-batch, és enyhül a forróság,
akkor az etotalk majd 200 alá akciózza ezt a phone-t. (ami 899népipénz in factory) -
ÁrPi2
senior tag
Igen, presale. A teló alatti "customer reviews"-ben egy olasz fascista kérdezett legutóbb tizennegyedikén a g3 stock-ról. Az ügyfélszolgát rabszolgának szólítva
October 14, 2012
Slave I would like to know if it is in stock, if it supports the language in italino and if pottet ship in Italy. thanks Massimiliano
Reply:
It will be in stock before November. -
ÁrPi2
senior tag
hm..én tisztelettel köszönöm a tájékozott, tapasztalatról árulkodó piaci információidat!! ...
Mi a véleményed, fogják még feljebb srófolni ennek a manufakturális olcsótelónak az árát
az itt legtöbbet emlegetett shopok is? - a ttmalls, tmallbox meg panda is?A Mediatek 6588 vagy (ami kétmagos de új) 6583-as telókat mikortól öntik piacra?
Köszi.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Sir Riccio #8879 üzenetére
Frontkamera 6515-ösben, amiben csak kinai 3g van ?
Ha Kínában vagy (vagy egyébként wifi-s zónában vagy, pl. netkávézó vagy intercity vagy bkv-hajóka akkor videotelefonosan skypolhatsz viberolhatsz. Én életemben először egy ipodtouchon próbáltam ki a "mobilis" videoskypolást.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz cappa72 #8872 üzenetére
World Exclusive Microsoft Surfice Unboxing!!
Novicsok kollega majd a feliratokat is lefordítja..
Ezen a vidijón megfigyelhetjük a füstöt is!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz easy...rider #8969 üzenetére
"MTK6577 soc-cal szerelt 1280x720-as kijelzős telefonról?
Attól tartok hogy kicsit sok neki ez a 720p felbontás. Mit gondoltok?"Én is töprengtem már ezen a lelkes (pl. Thl W3) tulajdonosi beszámolók ellenére IS!
Azt írja a Mediatek Platform Features overview (itt ahol a négymagos bejelentéséhez egy roadmap grafikát adnak illusztrációként ) a display sorban hogy a mt6577:
qHD 960x540
Mivel és hogyan oldják meg a HD kijelző "full kihajtását" ha egyáltalán kihajtják, a például W3 W3+ -os telókban?
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
"megmondták hogy pénteken érkezik."
Most a ttmalls-ban való bizalomhoz EZT jó tudni.
Ha mondjuk péntek délután jött meg a boltba egy kisebb-nagyobb "batch", akkor már nem kezdtek postázásba aznap-tegnap, hanem az már csak hétfőre vagyis a köv munkanapra marad a postáradobás.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz berigazek #9402 üzenetére
Jóóóreggelt,
Megadtál tehát egy valaKiféle adószámot egy VÁMárunyilatkozatban, és mostan azon aggódsz és a rosszul részletezett kérdésleírásodban arról tudakozódnál (itten a duálsimes okostelefon topikban),
hogy kell-éé és --ha igen-- mikor kell az adószám tulajának fizetnie (majd) eme vámügylettel kapcsolatosan.(PONT, NEM kérdőjel)
Merthiszen TE ezen a "belépésiponton" egy fillért sem fizettél.(PONT, NEM kérdőjel)
Mondcsak berigazek! Mit jelent az a mondatod hogy: "3800,-ft volt rairva a csomagomra" ???
MI a válaszom??? AZ hogy ebben az ügyletedben a adószám szerintem csakis mint bürokratikus identifikáció kell a taxcustomereknek.
Fölhívnám a figyelmedet hogy természetesen a vámos,tax-customer szigorúan nem rendelkezik infóval arról hogy 40eurós a szálítmányodról a számla! (Amely összeg SEM díjköteles vámolásnál)
THL W6 -osról mi a véleményed? (régebben nézegettél 5.3 incses telókat...) 232,-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz XM-L T6 #9417 üzenetére
( 220? Jobbára is van.. 217. ) Néhányan régebben..régebben megbízható shopként jelezték a mixeshopot:
Nézd itt a ZP Leader900 ??másolatának?? jelöli a shop ezt a h9500-t
(itt is 1 GB ram!! és 2x 2300as akksi !! )Alapos videó pedig a PandaW shopjában van a (zp900ról)
Rajta van a listámon ,de a g3 a másik.
-
ÁrPi2
senior tag
ZTE U950
A képernyőfelbontásáról ellentmondásos ez a két forrás:
Mobilarénás srácok (AnDante) közlésében bízok:
"az előzetes információk szerint 540 x 960 képpontos panelre lehet számítani"EZ szimpatikusabb is lenne nekem.
A micgadget.com viszont kisebbet ír:
"the down side is, it only comes with a 4.3-inch display with 800×480 resolution."Hol a tutibb infó?
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
A külföldi mobiltelefonos- webshopok megbízhatóságáról megosztom ZaXXoN kigyűjtését:
-
ÁrPi2
senior tag
válasz berigazek #10044 üzenetére
Star b29m 12MPixeles camjáról:
Írod:
"Látnom kéne a vele készített képet...
Ez a Star sem rossz,nekem ilyen kéne 4.7"...,de a kamera nekem az egyik legfőbb szempont,hiába van ráírva,hogy mennyi,ha nem tud szép képet készíteni..."Kikerestem helyben: body007-nek van ilyenje, okt24-én kapta kézhez és van három fotó a 12MP-s kamerával
Itt ""Az uccsó 3 a telóval készült.""
Mondj véleményt berigazek a 12mega szted tényleg annyi, vagy 8 esetleg csak 5??
-
ÁrPi2
senior tag
Szerintetek romlik szonbatig 5dollárnyit a forint? vagycsak 2-3-at? Vagy javul?
(Figyelek Mastercarddal!! )[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz feca81 #10114 üzenetére
Kedves fórumtársak és a dílerek !
Hogyan kell érvényesíteni a FCT-nél ezt a mybirthday 5percent-off diszkountot/bónuszt?
Beregisztráltam a Fastcardtech-nél de még nem tudom mikor van a szülinapom,
hát érdemes -e még tudni?(Ha az fct mókázik az N1 versus G3 videóval akkor én a vevőjelölt is mókáznék
((egyébként a nap folyamán pont annyival följebbszaladt fct-nél az ár 195ről 205re...Mókásak)),remember bonusz kédés aliexpresszre: Romlik-e 5dollárt szombatra a forint)
-
ÁrPi2
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest