- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
mikrofon #124578 üzenetére
Xiaomi Mi4C-re gondoltam először, de ott az SD kártya bővíthetősége kimarad (asszem második kárára lehet), az Mi4S is hasonló, sőt elegánsabb és itt 64 GB a háttértár, sajnos ez utóbbinak kicsi a felhasználói bázisa (300 USD-hoz közelít az ára, annyiért ez nem olcsó), de azért páran vannak a PH-n is.
Mérete miatt vettem én is az Mi4C-t (sajnáltam a felárat az S-re), az S is hasonló méretű: 70.76 * 7.8 * 139.26 mm, kamerája sem rossz, szoftveresen nincs vele gond, MIUI-ban alapból van a gyorsmenüben "Lámpa" gomb a vakuhoz.
Androidon ingyenes a HERE WeGo térkép, de vannak alternatívák is offline navigációhoz.Azért ennél olcsóbban is találni hasonlót, lesznek még javaslatok gondolom, talán jobb is, bár egyre kevesebb fér bele a kb. 14x7 cm-es határba.
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #18903 üzenetére
Ezen a hsz-en keresztül eljuthattok az XDA fórumra, ahol létezik Modded MMS.apk, különböző verziójú androidokra. A módosítás azt tudja, hogy amikor írod az smst, akkor a sok helyet foglaló speciális karaktereket automatikusan átírja angol abc karaktereire. Sajnos nem mindegyik ROM alatt megy. CWM-ből zip-pel telepíthető. Mielőtt bárki neki áll, csináljon egy backup-ot, mert ha nem kompatibilis az adott ROM-mal, akkor eltűnik az üzenetek app.
-
oris
aktív tag
-
hun_gery
aktív tag
válasz
mikrofon #18570 üzenetére
RECSKA: innen valami?Ezekhez nem kell cwm.
mikrofon: részemről zenéhez playerpro v. n7player, videóhoz mxplayer vagy mobo
-
tvamos
nagyúr
válasz
mikrofon #18397 üzenetére
"gyártói hírek szerint most készül bevezetni az európai piacra"
Erre az opciora en is rakivankoznek. Akkor varok meg... Pedig mar majdnem vettem egy Samiut.
(#18407) Pítőr
Az akku lehet, hogy tudna yyyy mAh-t, de a keszulek nem biztos, hogy teljesen feltolti, meg kisuti. Sajnos. Es akkor persze mar kicsit modosul a kepleted!
-
konigjanos
senior tag
válasz
mikrofon #18310 üzenetére
Nagyon köszi, jó kis program. sajnos nem találtam meg a p-szenzor menüpontot.az engineer mode-> engineer mode (MTK) -> hardware testing fül alatt alatt kellene lennie?ott nekem csak audio,camera,cpu stress test,device manager,display, stb pontok vannak, semmi szenzor...
A zausan teszt proginál mindig 0 cm a distance, ha bele világítok zseblámpával, akkor felmegy 100%-ra egy villanásra. neked mond ez valamit? -
-
Dominó85
addikt
-
hun_gery
aktív tag
válasz
mikrofon #17163 üzenetére
hol: ebay.co.uk
milyet: amire van keret/igény
ez pl. vízálló 21-22k-ért -
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #16307 üzenetére
Köszi a válaszod :-)
gps76!
Az akksi kalibráló progik semmit sem érnek,ha egyszer egy akksiban a chip rossz,azt semmi nem hozza helyre.2 hónapja minden nap elindítom én is,ahogyan a nagykönyvben meg van írva,de mégis azt csinál amit akar..azaz egyből zuhan 13-20-6%-akokat és nem szépen lassan jön lefelé a töltöttségi szint.Ez telefononként változó,volt sok olyan telóm,amelyiknél kimondottan nagyon jól müködött ,reálisan jött lefelé %-ként,de ez nagyon becsapós,mert most 43% van és 20 perc múlva leesik 6%-ra és nagyon idegesítő :-( Nem tudok helyrehozni,chip problémás!
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #15977 üzenetére
Megoldottam!
Ennek a proginak van olyan widget-e, ami mutatja az áram felvételt, fogyasztást, csak valami kis átlagolással!
-
fPApi
őstag
válasz
mikrofon #15757 üzenetére
Én több etotalk romos telefonnál csináltam factory resetet, minden gond nélkül (magyar nyelvet a morelocale2 visszaállította). Persze ez nem biztosíték semmire, csak a tényszerűség kedvéért írom.
A nekik való írást pedig én is megerősítem, általában nekem is gyorsan és segítőkészen válaszoltak. -
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #15775 üzenetére
Azt hiszem a cégnek nincs adószáma, tehát nem is legális?!
és a magyar közlönyben sem találtam meg, hogy lenne cégbejegyzés... Persze az is lehet, hogy más néven szerepelnek....Ne haragudjatok, hogy itt offolok, de elolvastam a vásárlói véleményeket is. Eszerint az első 2011.11.02-án volt, tehát rendelhetnek rendesen, ha még mindig működik, vagy jó a haszon kulcs....
Kedvencem ez a két értékelés:
- Minden a megbeszéltek szerint zajlott, a magyaítás kicsit elhúzódott, de ez még belefér.
- A teló jól működik, a szállítás valamiért hosszabb volot a kelleténél, de korrekt módon választ kaptam a miértre. -
hevizms
addikt
válasz
mikrofon #15740 üzenetére
Szépen összeszedted a DHL vámolás leirását.Köszönjük.
1 dolog még úgy érzem hozzátartozik az egész DHL+áfa kérdéshez.
Mégpedig hogy a DHL beleszámolja a postaköltséget is a vámolás alá eső csomagoknál és ez a gáz.Hiába irja rá a kis kinai barátunk hogy pld 25$ toyphone,ha a szállitás meg pld 40$ az már akkor mindjárt áfa köteles. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
mikrofon #15706 üzenetére
Érdekes dolog a Mobiluncle ilyen szolgáltatása.. Megnéztem a G3-amon és volt sokféle de pont G3-hoz nem dobott találatot..( - Mondjuk pl. ha van újabb 5.5 utáni cwm, vagy egyáltalán..
Én meg spec a LeWa recovery "system"-jét is szeretném megvizslatni olyat ami nem kínai , ez már 2.0 verziónál tart és csak ilyen recovery dolgozik a lewaos site-ról töltött rom zippel, cwm recovery azt hibásnak gondolja. -
Sir Csimbók
tag
válasz
mikrofon #15628 üzenetére
ZP300+-ra tettem fel a hozzá igazított 12.12.14-i LeWa romot. Ebben már van egy kapcsoló, amivel állíthatod, hogy küldjön-e adatokat a "fejlesztéshez". Persze ez nem jelent tökéletes biztonságot, de legalább úgy tűnik kezdenek adni a látszatra. Mellesleg a rendszer nagyon jól összerakott, nálam mindössze annyi gondja van, hogy ezzel nagyon gyenge a telefon wifije. A lakáson belül ahol az eredeti rommal vidáman működött, ezzel folyamatosan megszakad, gyakorlatilag csak a wifi-vel egy helyiségben használható.
-
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #15482 üzenetére
Nálam kitűnő a THL W3+ nál így nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben.
Egyedül a Led Reminder nem müxik nálam,de használom a Missed Call-t több éve és az bevált :-)ÁrPi2!
Úgy kibírja,ha rögtön ki is veszik,de nem,hogy az akváriumban is töltsed fel :-)Mondom én csak ámultam-bámultam az este...
-
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #15404 üzenetére
Azért nem csak az EtoTalk teszteli a telefonját, a többi webshop sem téglákat árul.
Akiknek írtad megfelelhet a mod rom, bár én inkább várnék akkor is egy magyar fejlesztői csapatra (1-végtelen fő) és ha kell nekik fizetnék a munkájukért.
kiskatz, arra emlékszem, a minideal tényleg korrekt ilyen szempontból
-
Simon02
tag
válasz
mikrofon #15404 üzenetére
Igen, ezt olvastam is, de ebben a plusz dolog csak a (nem teljes) magyar nyelv és a root. A Google apk elvileg a stock android része, ami persze Kínában kivesznek, de máshova inkább azzal küldik. Én pl így kaptam és nem kértek érte semmi pénzt. Rootra van univerzális megoldás, és egyébként se a rom része. Amelyekre ezek nem elérhetőek, olyan telefont én nem vennék meg! Szóval ez alapján nem látok a magyar nyelven kívül semmit, pedig attól lenne custom, ha optimalizálnák, hozzáadnának plusz funkciókat, alkalmazásokat!
-
Simon02
tag
válasz
mikrofon #15394 üzenetére
Bocs, tudom megint nem nekem címezted: Tudom hogy beépítik az árba, nyilván ők se ingyen teszik, de amiket felsoroltál árakat, ott azokért ténylegesen meg is kapod (+4-5$ ha te fizeted a Paypalt), míg etotalkon rájon ahogy írtad 22$. Így kell összesíteni. Ez a sima airmail esete, amivel a legtöbben rendelnek ismert okok miatt. DHL egészen más, és azt én sem tartom fairnek, hogy sok helyen a DHL sokkal drágább, de van ellenpélda ahogy írtam is (Mixeshop).
fPApi: akkor plz linkeld be!
-
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #15394 üzenetére
Van benne igazság, de egy nagy baki is.
DHL szállítási idő 3-7nap (futár)
Singpost szállítási idő 14-40 nap (posta)A posta díj és a futár szolgálati díj (szállítmányozási keret) ellentétesen arányos a kézbesítési idővel. Ha ugyanakkora lenne az összeg, max a bolond rendelné hosszú átfutási idővel postai úton.
Nem is beszélve arról, hogy a kettő között a kézbesítés és értékbiztosítás esetén is igen nagy a differencia.
-
Simon02
tag
válasz
mikrofon #15389 üzenetére
Adom amit írsz, de az árat a szállítási költség döntően befolyásolja, így számolni kell vele! Ahogy írtad van más rejtett költség is, de pl a Paypal díj nem annyira jelentős. Azt nem tudtam, hogy etotalk ezt már nem számolja fel, de attól még mindig nem feléjük billen a mérleg nyelve árat tekintve. DHL tényleg más tészta és mindenhol van költsége (de pl a Mixeshopon csak +10$), de annak is lehet negatív vonzata is (nem az áfa fizetésre gondolok). Mi van, ha nincsen készleten és csak halogatják, és csak 2 hét múlva adják fel, akkor nem lesz meg a gyors szállítás, amit említesz - és ez Kínából rendelve gyakori.
Mindenkinek szíve joga onnan rendelni, ami a legszimpatikusabb, számára a legkedvezőbb, de a teljes kép fontos!Kimaradt, hogy Mixeshopon a Paypal díj nekem 4$ volt.
-
fPApi
őstag
válasz
mikrofon #15373 üzenetére
Ne húzd föl magad, én már rájöttem, hogy teljesen felesleges, egyes emberek csak a saját igazukat fogadják el, bármit is mondasz Te vagy a tények. Az infó megvan, aki akarja aszerint jár el.
A legjobban ez tetszik:
" a telefonok rootolva jönnek, hova akarod még rootolni?"
ez mindent elmond és az is, hogy Xabi78-on kívül senki nem reagált rá! -
Xabi78
aktív tag
válasz
mikrofon #15373 üzenetére
Mikrofon: a lenovok egyébiránt milyen összeszerelési minőségűek?
Nagyon esz a fene azért a p770ért...X.
Ps.: mindenki onnan rendel, ahonnan akar. Nyilván aki itt körbenéz, és tájékozódik, ki tudja választani, mikor, mit, honnan, hogyan érdemes megrendelni. Ha G3, akkor nyilván mixeshop standard postávan (vagy ha sürgős, DHLel, aztán majd lesz valami a vámon). P770et az etotalktól, mod rommal, esetleg DHL-el. Zopot a http://www.zopomobileshop.com -ról, ha gyorsan kell, mert EUn belül nem lesz rá vám, vagy ha ráér, akkor lehet kínából ahol a legolcsóbbra jön ki.
-
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #15296 üzenetére
Ne kampányoljatok már a "magyarított EtoTalk Mod Rom-ért"! Hihetetlen, hogy olyanok mondanak róla véleményt, akik még csak nem is látták, mennyire "100% magyar". Fizetni egy olyan rom-ért plusz 5 dolcsit, ami az angol rom 90%-os lefordítása? És ezt istenítik itt már több oldalon keresztül jó páran? Most komoly?
A G3-on nekem EtoTalk rom van, és ha kell screen capture-ökkel bizonyítom a sok okosnak, mennyire is magyar az az angol.
Ez az üzenet mindazon drága PHsoknak szólt, akik istenítenek egy félkész magyarosított rom-ot, amivel 5USD fejében jól átbax az EtoTalk. Elnézést, ha kicsit nyersen fogalmaztam.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
mikrofon #13128 üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-Newest-MTK6575-Mobile-Phone-THL-V12-Original-Android-Smartphone/603154288.html
Mondjuk fehérben,és adnak hozzá 2 hátlapot (pl: alma zöld,vil. kék,stb)
Igazi "csaj" telo.
A THL meg szerintem jó Kínai márka.....egy gond lehet még,hogy " Magyarítani" kell.
-
fa4hu
őstag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
mikrofon #12874 üzenetére
Egyébként elkezdtem kiváncsiságból nézegetni ezt a LeWaOS-t. Ma tette ki a mandarin-only szájtja letöltőoldalán a fejlesztője yi-g3 -ra is az újabbat.
Olyan rendszerességgel újítgat mint a Miui is, csakhát vannak különbségek...
Bármelyik zip ( akár nov30-i akár dec7-i ) file amit onnan letöltök, illetve a bennefoglalt állományok dátuma
2008.február29. Ezmiez
Ez a fejlesztő semmiképpsem kívánja hogy "bektrekkelhető" legyen miket módosítgat bárhol is a rom-ja zip-csomagjában. Vagy mi van emögött?
Miért tartják tesztsorozatban például azon a német Jiayu G3 fórumon ezt, ha ilyen ZÁRTságot mutat a package készítő nagy kínai zseni?
Keeperv85 ugyebár azt írja az inkorrekt kódrészekről hogy "Többen próbálták kiiktatni ezeket a kódrészeket, de nem tudom ez mennyire volt eredményes."
Ennek a fórumát vajon hol találom? -
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12753 üzenetére
Amire ti gondoltok szerintem, az két olyan topic, hogy:
- Dual sim-es (kínai telefonok) - kínából (ebbe beletartozik a "milyet vegyek", meg a "honnan és hol a csomagom")
- Dual sim-es (kínai telefonok) - mélyvíz (itt meg minden más)De a kettőt nem hiszem hogy külön lehetne szedni, hisz amíg valaki főzi a romot a mélyvízben, nem fog átmenni a másik topicba hogy leközölje a másik telefonja meg elakadt sri lankán.
- A második aksival ti mit csináltatok (akinek adtak a telójához)?
Ha hagyom állni akkor állásába megy tönkre (ez kb. mennyi idő?).
Ha azt is használom akkor az macera, onnantól cserélgetni kell az aksikat és azt is néha fel kell tölteni.- Ha a képernyő zárat kikapcsolom (nincs se elhúzás, se semmi), az normális hogy nem megy el a telefon deep-sleep-be, hanem csak simán kikapcsolja a képernyőt? (~15%/h fogyaszt úgy)
(#12754) vanezigy: egy megfelelő frissített ROM
-
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12651 üzenetére
Én ezt használom [link], itt azok a lépések vannak amit leírtam (kicsit más mint a tiéd). De a lényeg ugyan az, calibration = kitörli a bin file-t ami tárolja az aksi statisztikai infóját, az OS létrehoz egy újat, és nulláról indul minden.
Közben úgy néz ki lehet meg van a hiba. Mivel eddig minden jól működött, egyik napról a másikra nem mehet tönkre az aksi.
Átnéztem mindent amit lehet, és úgy néz ki hogy van még egy hiba a ROM-ban.
Továbbá egyszer sleep-ből visszahoztam a telefont (bekapcsoltam) véletlenül a hangerő gombbal, amivel nagyon nem lett volna szabad hogy működjön a bekapcsolás (eddig soha nem kapcsolódott be a hangerő gomb megnyomására)- Beállítások / Biztonság / Képernyő zár. Ha ezt "semelyikre" állítod (nincs elhúzás, se jelszó), illetve
- Hozzáférés / Főkapcsoló gomb befejezi a hívást.Nos úgy néz ki, hogy nem ment el "depp sleep"-be a telefon, hanem csak simán "sleep"-be, és valami 6%/órát fogyaszt. Alapból meg 0.4%/h-t kellene.
Ezeket kikapcsoltam, most már majdnem vízszintes a meredeksége a fogyasztás görbémnek, eddig meg egy 20%-os lejtő volt.
Úgy hogy az akkumulátor információ is egy nagy nulla, ahol azt nézed hogy mi mit fogyaszt, mert mint látszik semmit nem ér. Ugyan úgy 50-50%-volt mint most. De a különbség meg óriási. De lényeg hogy hiba elhárítva.
(bár a képernyő elhúzásra továbbra sincs szükség minden egyes bekapcsolásnál - értelmetlen is mivel a kijelző kapacitív, így ha be is kapcsolódna véletlenül a zsebedben, akkor sem tudna megnyomódni semmilyen gomb - de hát mindegy, ez van, úgy látszik nem lehet tőle megszabadulni)
-
Jazz
veterán
válasz
mikrofon #12632 üzenetére
Ezt jó tudni. Kalibráció után nem csináltam restartot, csak hagytam lemerülni (amit sajnos nem volt nehéz).
Most akkor nem úgy néz ki a kalibráció, hogy:
- Telefon 100%-ra feltölt
- Calibráció indít (azaz reseteli akku-diagnosztikát, tiszta lappal indul a rendszer) = akku history resetelés mintha kézzel törölném ki a bin file-t.
- Lemerít kikapcsolásig
- Bekapcsolod a telót, és elvileg kész.(#12613) Male: csak terheletlenül tudok feszt mérni, úgy pedig nem sok értelme van, továbbá mivel több cellára osztott, ez nem is olyan egyszerű. Nem ismerem az aksi felépítését.
Biztos nem zárlatos, hisz akkor nem hogy 6 órát nem menne, de 0.1mp-et sem. -
LámaZ
addikt
válasz
mikrofon #12456 üzenetére
Szerintem az volt okos, aki november elején és még pár napig rendel, mert az a közeljövőben látja az árut.
Mikulás utáni rendelésből már csak 2013-ban lesz valami, ha közben nem üt be a maja világvége.
Én kb. 6 csomagot várok, gps-vevőtől pótaksiig, meg tartóig, de a beszerzési tervem lassan teljesítem, és a jövőben szerintem már csak gyorsfutárok igénybevételével fogok üzletelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompakt vízhűtés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- VoLTE/VoWiFi
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest