Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Kinéztem egy kínai dual sim-es telefont: A710 Star A710 Star
Másik leírás: alibaba a710
Megint másik: ahappydeal a710Amit sikerült kiderítenem róla, hogy:
- 800x480
- 50% eséllyel 16M színmélységgel rendelkezik (van hogy ugyan azon az oldalon írnak 256k-t és 16M-et is)
- GPS-t támogat, de mindenhol csak azt írják hogy "support GPS navigation" meg "built in GPS chip". Nagy valószínűséggel nincsen beépített GPS antennája. Ez akkor mit jelent?A GPS lenne a legfontosabb számomra. Szerintetek? Bemerjem vállalni? Tudtok erről a telefonról valamit?
A másik hogy néztem, a felső jack dugó az 4 érintkezős, az csak a hozzá adott mikrofon-headsettel üzemel, sima 3.5-es szeteró jack fülest rádugva mono-t fogsz hallani. (A Samsung Galaxy S1 is ilyen?) Az A920 Star-ról is ezt írják, oldal alja, kommentek: A920 Star
Meg hogy borzasztó gyatra a "fénykép" minősége.- Zene hallgatásra is használnám, fontos lenne hogy rádughassak egy sima jack fülest. Egyáltalán Stereo a telefon?
Még ezt találtam:
"Inquiries for A710 Android 2.3 3G Smartphone With Dual SIM 4.0 inch Capacitive Touch Screen WCDMA+GSM with WiFi GPS Analog TV (Black)
By PABLO Jul-16/2012 07:07:25
Inquiry : Hi there: Does it have GPS antenna built-in? Thank you.
Reply : Dear customer
The phone just GPS module, so there is not GPS antenna.
Best regards
Flower"
Most akkor hogy lesz így belőle rendes navigációs GPS-em?Minden info-nak, véleménynek örülnék!
Köszi!
Szerk.: Itt meg 2G-t írnak, meg 256k color-t. :S [link] Pedig dual sim és WCDMA az egyik sim, a másik meg sima GSM.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
Köszi a tippet!
Tényleg vannak egész pofásak. Nekem olyan kéne hogy 4"-nál lehetőleg ne legyen nagyobb, TV, GPS, Wifi, Dual sim, min. 800x480 16M, és jó minőségű sztereo jack dugasz....és akkor a 6577-esből
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz cossie023 #3138 üzenetére
Dehogy okoskodás, minden info-nak, véleménynek örülök.
Ezt jó tudni, hogy az analógok leállnak. Viszont lehet venni digiátális tunerrel ellátott telókat is ahogy néztem.
Azt nem tudom, hogy mennyire használhatóak ezek. Mivel sokszor még szobaantennával is körülményes befogni egy-egy adást.(#3141) berigazek: Az lesz, csak nem mertem kínaiért sok pénzt kiadni. Olvastam itt a fórumon hogy valakinek 17fok alatt nem működött a telója....na ilyet nem szeretnék.
Jó lesz a 4.3"-as, még azzal is kopmromisszum képes vagyok. Csak ilyen nagy táblákat nem akarok hordani, pont az a lényege a dual sim-esnek is, nem kell két telót cipelnem.
És ha lejjebb adok a CPU-ból és nem 6577, hanem 6575? Sok a különbség?
Vagy a CPU-n ne alkudjak semmiképp. Nekem játékra nem kell, csak annyi hogy gyors legyen, ne gondolkozzon, és a GPS is gyors legyen, ne szaggasson a térkép menet közben....(#3144) NivoSzaki: Jó ilyen vélményt is olvasni. És miért olyan jó az a nagy kijelző? 4.3-as kevés böngészéshez, internetezéshez? Nekem fontos hogy zsebben hordhassam, és nem farzsebben nyilván...
Ugye amin oda van írva hogy GPS, az tuti működik úgy önmagában is, és nem kell semmilyen külső antennát csatlakoztatani hozzá?
Ezeken a drágábbakon már mindegyiken van 3.5-es jack dugó? Működik sima sztereo fülest rádugva is, és mind sztereo?
Ha már ennyi pénzt kiadok, ennyiért lehet venni Galaxy S-t is. Szerintetek? Igaz nem dual sim-es.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz NivoSzaki #3152 üzenetére
4.5, 4.7, kvázi mindegy.
Az 5" már nagyon nagy mindennapos zsbben hordva?Én meg kinéztem ezt a telót, nagyon durva, ha ez mind igaz ami a leírásban van! http://www.fastcardtech.com/goods-7418-Jiayu-G3-MTK-6577-Dual-Dore-Dual-Simcard-Dual-Standby-1G-RAM-45-IPS-Screen-8MP-Camera.html
4.5", 1280x720, IPS panel
Gorilla Glass,
2750mAH -ás aksi
180$
Viszont: Nem látom hogy írná hogy GPS. Lehet tényleg nincs benne??? Az nagy kár, mert a specifikációk alapján best buy-nak tűnik.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Itt azt írják hogy van benne GPS, még hozzá A-GPS is.
[link]Szóval megnyugodtam. De milyen 350$? Innen elvileg rendelhető 180$-ért. Vagy ez akkor átverés? http://www.fastcardtech.com/goods-7418-Jiayu-G3-MTK-6577-Dual-Dore-Dual-Simcard-Dual-Standby-1G-RAM-45-IPS-Screen-8MP-Camera.html
Szerk.: Ennyi, nem is keresek tovább. TV-n kívül álom ez a teló. És a fekete verzió fog játszani. Ha a fém hátlap leárnyékol, majd veszek rá egy műanyag feketét, azon nem fog múlni.
És akkor miért nem lehet még rendelni? Hogy érted hogy mindenki erre vár.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
A legjobban a 2750mAH-as aksi tetszik.
hi sir thanks for u reply last time but if got exact date more better can u inform me when item in stock? btw when i item in stock does price still stay at 180$?
OnlineSupport Replay 2012-08-18 10:29:15 )
the end of this month.please closely focus on our websiteEzek szerint ha előrendeled, 180$ fog maradni az ára? Vagy az árváltoztatás jogát fenntartják?
Csak elfogyott a telefon, vagy sehol nem lehet még ilyen G3-at kapni?free your mind
-
Jazz
veterán
A Jiayu G3-on nem tudjátok hogy milyen az audio kimenet? 3.5 jack?
Van aki előrendelte már? És honnan érdemes?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
G3 csak a HDMi hiányában hibádzik. Létezik USB-HDMi átalakító, hogy akár az 1080i-t kapásból kilehessen tenni HDMi-n keresztül TV-re?
free your mind
-
Jazz
veterán
Itt 260-300$-árt írnak a G3-ra: [link]
free your mind
-
Jazz
veterán
Pár kérdésben kérném a segítségetek:
1.: Szerintetek megszabad venni látatlanban egy épp piacra kerülő új terméket, nevezetesen a G3-at? Nekem minél hamarabb kéne a GPS miatt, szóval nincs időm tesztekre várakozni.
Továbbá jó lenne ha az a telefon menne és működne, nem akarok meglepetéseket, hogy lefagy hidegben, rom csere kell, nem látja a 16gigás kártyát....stb.
Magyar menü nekem nem kell, csak bug nélkül, hiba menten fusson, jó az angol, ha azon nem hibázik. Fusson rajta az iGO, lássa a GPS-t, és ennyi. Remélem ezt tudják a kínai telók.2.: Vagy még alternatíva lehet a THL W3, viszont G3 annyival többet nyújt, hogy az a két hét simán megéri. (illetve 1 hónap, mert meg is kell rendelni, és ide is kell érnie). Ennek a W3-nak vannak gyermekbetegségei?
4.: Valaki előrendelte már a G3-at? Gondolom rendelési sorrend szerint küldik ki. Honnan érdemes hogy biztosan és minél hamarabb megérkezzen?
(#3189) gps76: erre miért van szükség? így meg kell trükközni ezekete a kínai telókat hogy használhatóak legyenek?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #3193 üzenetére
Akkor linkelem:
Ezt akartam eredetileg, de erről lebeszéltek: Star A710Most ezek ezekkel szemezek:
IHTC ONE X
iHTC Titan II V12free your mind
-
Jazz
veterán
Ezt nem értem. A lent linkelt Titan, ugyan ezen a néven fut 6575 procival is?? [link]
Zeon: Erre 256k color-t írnak ZeonTouch Titan X825a Ez is tetszene, de nem 256k színmélységgel Erre meg 16M színmélységet. [link] Ez elírás?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Bocs, a Titan II még sem játszik. 370g a súlya?
Marad a HDC One X.[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Igen, ezt is néztem. Ez tetszik. Formára, tudásra, méretre, mindenre....
A-GPS-t is tud? Tényleg csak 256k a színmélysége? Nem csak elírás? Letudnád esetleg csekkolni?
Ez is 340g-os teló. Nem zavaró a súlya, folyamatosan zsebben hordva?Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz berigazek #3200 üzenetére
Nos, kerestem egy csomó típust ami tetszene. Még ez is Zopo300 de egy kicsit drága.
Nos mi a véleményed a lent linkeltekről?
Közben körvonalazódott mi az ami nekem fekszene:
- Hasonló stílus mint a HTC Titan
- 4.3" idális
- Ne legyen túl nagy, olyan Glaxy S1 méret lenne az ideális
- kijelző 540*960 vagy nagyobb, és 16M színmélység
- elég nagy különbségek vannak súlyban. 370g vs. 140g ?? Nagyon zavaró a 370g-os?
- jó ha tud TV-t, de ezek egyike sem tudo ahogy néztem
- a 6577 procisok egyáltalán kaphatóak? Összesen van 15 ha jól láttam? ugyan azt a ONE-X-et jó lenne megkapni 6577-essel....free your mind
-
Jazz
veterán
Ezt örömmel hallom. És akkor szerintetek melyik legyen:
One X 6577
Titan 2 V12 6577
ZeonTouch-Titan-X825a 6575A 6575 procis Zen Touch hogy hogy drágább mint a 6577-s Titan II V12? Illetve majd egy árban van a 6577-es One-X-el.
Minél kisebb könnyebb, annál jobb. Ha nem 340grammos akkor mennyi?
Ezek a telók közel mind azonos súlyuak?
Mind háromban IPS kijelző van? (kiírásnak már nem merek hinni ha ennyi hülyeséget írnak)(#3206) berigazek: "Volna?" Már nem kapható? Nekem ilyen 3D-s marhaság nem kell, azért plusz pénzt nem adnék ki.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
HTC ONE X kilőve.
Akkor maradt a 6577-es iHTC Titan II V12 Plus MTK6577 vs. 6575 ZeonTouch Titan X825a MTK6575
Ti melyikhez nyúlnátok? A Zeon érintése egy picit drágább a 6575 ellenére. Hogy tudom megnézni hogy a V12 kapható e, és nem csak átverés?
A V12-őn van HDMI kimenet, 2000MAh-s az aksija. Elvileg minden érv mellette szól.
Sima 3,5-es sztereo jack fülessel is sztereóban működik? Ezeknek milyen a hangminősége? (rákötnék egy sennheisert)
"Weight: 370g" Ez valószínűleg elírás és csomagolással együtt értendő. Gondolom... [link][ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
De jó. Írnak 850g-ot is a V12 Titan-ra "Weight:850gram" :S
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3222 üzenetére
Mindenképpen érdekelne, megköszönném.
De lehet már én is megrendelném minél hamarabb, nem találok ennél jobb telót hasonló árban.
A súly az ami aggaszt. Mindenhol azt írják hogy 340gramm a saját tömeg. A zen touch-nál elírták. De ennél, az összes oldalon ennyi van. :S Ezt nem akarom elhinni hogy nehezebb mint 2x Galaxy S1. Szerintem ez lehetetlen.És van tippetek hogy honnan érdemes rendelni? Ez a http://www.fastcardtech.com ez jó lesz?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3225 üzenetére
Akkor te innen rendelted? A free shipping magyar hon-ra is vonatkozik? Az a kevés árkülönbözet majdnem mindegy, fontosabb hogy ahonnan gyorsabban megjön.
Neked mennyit ígértek, 2 hét?(#3226) devast: Köszi. Megnyugodtam. (nehogy nekem valami beton mobilt szállítsanak, azbeszt és ólom béléssel. )
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Köszi!
Néztem a videót amit robit linkelt: A telón van alap kijelzővédő fólia (miután a csávó eltávolította a vastag védő fóliát) vagy általában nem adnak a telóhoz külön? Mondjuk ha már rendelek, akkor olyan helyről szeretném ahol egyben megveszek mindent, memória kártya, védő fólia, autós töltő....stb. Gondolom ez is sokkal olcsóbb kínából.
Az az 512Mb rendszer memóra szerintetek kevés lehet?
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3233 üzenetére
thx. Akkor a http://www.ttmalls.com lesz a befutó....így még nem nagyon rendelgettem. Szerintem akkor innen veszek memóriát, fóliát, meg autós töltőt bele. Ezt meg majd lelevelezem hogy így egy csomagban is free e az a shipping.
(#3234) berigazek: .....igen? Az jó vagy rossz?
(#3233) robit1973: Így már túl szép hogy igaz legyen. 156$ csak, és még ide is hozzák ingyen...huhh. Remélem összejön.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Ezen az oldaon sajnos nagyon kicsi a választék. [link]
A teló innen lesz, de a többit máshonnan kell beszereznem.
Esetleg közvetlenül a gyártótól, hozzávaló fólia, autós töltő, BT headset, meg ilyen gumis tok, galaxy s-nél láttam ilyet. Kiteszed a műszerfalla a km óra és a ford. mérő közé, és nem csúszik el és tartó sem kell.
Vagy ilyen bizbaszok beszerzéséhez tudtok valami jó helyet, ahol nagy a választék? és persze olcsó is, meg jó.
Jesszus, itt milyen árak vannak? Autós töltő 80 cent??? Meg kijelző védő fólia 1$??? Csak minket rabolnak le itthon, ezen árak 20x-osával???
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Htc Titan V12-ben van iránytű? Illetve skype telefon-video hívást is tud?
(#3454) RBJ: én ezt néztem ki
Thx
free your mind
-
Jazz
veterán
Ahogy nézem, ez a telefon nem rendelkezik magnetic sensorral V12 Titan Htc, vagy legalább is nem írták ki.
Csak ez az egy mód van (lenne) iránytűként használni? (vagy háromszögelés, progi, akármi....)
A GSM támogatás: "all over the world". Na most ez a 3G-re is igaz? Kicsi hazánkban is működni fog a 3G?
Köszi
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Az jó, köszi.
És a magnetic sensor részéhez is tudnál mondani valamit? Szerinted van benne csak nem írták ki (mert annyira alap ezekben a telefonokban), vagy software-el is meglehet oldani? (GPS, vagy háromszögelés, pár centis elmozdulással pl....)
Ehhez a modelhez tudtok screen prtectort? Én nem találtam.
Illetve, talán még az is megoldás lehet hogy a ZP300-ashoz veszek fóliát innen (ami nagyobb, 4.5"), aztán max körülvágom szikével. 4.5$. Kicsit sokallom érte. 1db kerül ennyibe?? :S
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Itt ezen az oldalon nem lehetett kapni hozzá valót, csak a lenovo 750-eshez. Olyat rendeltem, néztem, hogy néhány mm eltéréstől eltekintve a mérete megegyezik a V12-esével. 80cent-et megért.
A PayPal visszaigazoló e-mail-nél az egyik mezőben az van, hogy Shipping address - unconfirmed. Ez számít? Vagy a PayPal-on hogy lehet "confimálni" a shipping adress-t?
free your mind
-
Jazz
veterán
Az normális hogy a PayPal díjat velem számoltatták fel? Úgy tudom ezt a fogadó félnek kéne állni. De még is így nézett ki a total-om:
Sub-Total : US$188.60
Free Airmail 12-30 days (Free Shipping): US$0.00
PayPal Fee: +US$7.54
Grand Total: US$196.14free your mind
-
Jazz
veterán
válasz robit1973 #3578 üzenetére
Kár érte. Nem lehet ezt valahogy kijátszani? Kicsit (nagyon) sok az a 4%-os tranzakciós díj. Nem? Vásárolsz pl. 10.000$-ért és rád vernek 400$-árt??? Lol. Van más megoldás? Ez nagyobb rablás mint amit a bankok művelnek. Még ha lenne egy 1$-os általános díj, vagy valami....
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
Igen, többek között 32Gb SD karit. 6500Ft volt úgy mond. Meg bőr tokot 0.8$, meg fólia 0.9$, autós töltő 0.9$....kb. ilyesmik. (Jó ez a kínai cuccos. Passzol az itteni fizetésekhez. Dübörög a magyar gazdaság. )
(#3584) Stanley-B.: Ezt sajnálattal hallom. Ezek szerint az internetes pénzes adatforgalom 4%-át a PayPal zsebre vágja....jó durván persze. Akárhogy is, ez valami brutális összeg lehet.
(#3582) RBJ: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Mindegyik 512-es. Ha 1Gb, akkor vagy 300+$, vagy valam:i hibádzik ha ebben az árkategóriában van, vagy majd kapható lesz, talán valamikor ősszel, vagy télen, vagy tavasszal....nekem erre nincs időm.
512-nek bőven elégnek kell lennie arra hogy az ember telefonáljon, meg iGO-t futtasson....remélem.
(#3583) robit1973: Hurrá. Bár már lenne itt.
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz Stanley-B. #3654 üzenetére
És honnan kapom meg a tracking numbert?
A ttmalls oldalán csak a rendelési sorozatszám van. Ennyi a status/history:
Date .....................Order Status .....Comments
August 24, 2012 .....Pending
August 24, 2012 .....Processing .....PayPal status: Completed @ 0 Aug 24, 2012 PDT
Trans ID: XY
Amount: 196.14 USDA Trans. ID csak a pay pal-ra vonatkozik nyilván.
Ezek szerint még fel sem adták?
Közben az Order Tracking menüpont alatt ezt találtam:
Tracking Number: []
Ez mi? :S
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
devast, Stanley-B: köszi
free your mind
-
Jazz
veterán
Kéne egy kapcsolási rajz a telóról (ami nem lesz persze)l, aztán hozzá forrasztani egy magnetic sensor-t. Az Android ugye tudja... Valaki csinált már ilyen szintű módosítást?
[ Szerkesztve ]
free your mind
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.