Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz csepelball #3974 üzenetére
És hogyha esetleg a márkánál maradnál? [link]
Szerintem ez a ZTE meg a Lenovo talán amire azt mondom hosszabb távon is számítanék, de cáfolják meg a fórumtagok nyugodtan.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
fecg21
aktív tag
válasz csepelball #3974 üzenetére
Írta itt egy fórumozó hogy a pandawill-nél mostanság alszanak egy kicsit, csak óvatosan.
Az mtk6575-ös cpu-val szerelt telók már "mindenre" jók, igen. Az a 260k az hülyeség, ez is csak egy elírás-a kínai webshopoknál nagyon gyakori, a kamera és az akku adatait szokták még tévesen-(vagy szándékosan rosszul)-megtévesztően kiírni.
Én inkább nem ajánlanék neked telót, nagyon nagy a választék-nézd ki magadnak a 3 legjobbnak tűnő telefont, aztán majd a többiek megmondják hogy a 3 közül melyik a legjobb választás. -
Stanley-B.
őstag
válasz csepelball #3977 üzenetére
Jó a Pandawill, Amokbuy-nál nekem fel sem ajánlja a paypalt fizetéskor.
-
MotorBoy79
tag
válasz csepelball #5836 üzenetére
Inkább egy bazinagy visszapillantó tükör
-
DJGABI
addikt
válasz csepelball #6546 üzenetére
Ne viccelj, 45-ből a V970 van itt. [link] Ha belefér a keretbe akkor ez erősen ajánlott, van hozzá magyar rom, csomóan rendelték innen a topicból.
Nem tudom hogyan számoltad ki, az általad kinézett teló kb 35ből van itt. Sima air mail-nél nem valószínű az áfa/vám... Esetleg a kettő között pont 40ért: [link] ilyen is többeknek van itt.Ja, ha már a postázás a téma: [link] mondjuk persze, ha minden hónapba rendel, előbb-utóbb feltűnik a vámon, aztán jól lehúzzák. Amúgy gondolom nem ez a jellemző, de nyugodtan erősítsen/cáfoljon meg aki mostanában rendelt külföldről.
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dlaj
őstag
válasz csepelball #6545 üzenetére
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz csepelball #6546 üzenetére
Én ez vettem, a linkelt cégtől, és maximálisan meg vagyok elégedve! Vám nem volt 34k-ból kijött, Ha keszthelyenjársz meg tudom mutatni! [link]
-
smilecat
aktív tag
válasz csepelball #6869 üzenetére
Vedd meg mind, legfeljebb eladod azt ami nem tetszik
-
nagyúr
válasz csepelball #6869 üzenetére
Én az X12-t kizárnám az 512 MB RAM miatt (feltéve, ha ugyanazt az X12-t) néztük.
-
Vvarpi
tag
válasz csepelball #6902 üzenetére
Gratula.
Lassan külön fórumot kell nyitni annyi jiayu tulaj lesz. -
robit1973
aktív tag
válasz csepelball #8080 üzenetére
Lehet, hogy csak számot kaptál, de a csomagot nem adta fel. Velem is ezt csinálta, két hét után visszakértem a pénzem.
-
peter76bp
aktív tag
válasz csepelball #8082 üzenetére
Ezeket a hirdetőket sose értettem. Kihasználatlanság miatt ... a kérdésekre nem válaszol, nem frissíti a hirdetését, hogy eladó-e még valóban vagy mi van vele ... fenntartásokkal kezelendő az ilyen
-
mipityu
tag
válasz csepelball #8080 üzenetére
Ha lezártad a dispute-ot, akkor annyi.
Másikat nem nyithatsz ugyanarra a termékre.
Úgyhogy amit kapsz, azt eszed :-)
Remélem minden rendben lesz.Én ugyanígy mondtam vissza a tinydeales rendelésem. Nem válaszolt az e-mail-emre, nyitottam egy dispute-ot. Arra 1 órán belül válaszolt. Írta, hogy küldi, vonjam vissza. Írtam, hogy majd ha megérkezett. Akkor nem tudja küldeni. Ok, akkor vissza a pénzem. Már vissza is pottyant a számlámra. Ha lezárom a dispute-ot, elküldés előtt vagy után, akkor már nem tudok a PP-nél reklamálni.
Xiaomi Mi Note 10 Lite 8/128 - Teclast X98 Air 3G
-
robit1973
aktív tag
válasz csepelball #8095 üzenetére
Ha megadod a Tracking Number-t, akkor megmondom, hogy kamu-e. Sajnos már van tapasztalatom.
-
Prien
addikt
válasz csepelball #10287 üzenetére
Nekem is tetszik a G2, ajándéknak szánom...várandós a beszámolód!
A kevés is több a semminél.
-
hevizms
addikt
válasz csepelball #10323 üzenetére
Ezek után még rendelnél onnan?Te tudod!
A normális oldalak mint pld a minideal.net,a rendeléstől számitva a 2-3 nap már el is indittatják a postával.okt 29-én rendeltem meg a g3-at,nov 1-én indult el a posta és nov 8-án itt is volt.Ez a normális ügyintézés nem pedig hogy hetekig fel sem adják!
A csomagolásra mindenhol ugyanúgy figyelnek,szóval ne ilyen miatt dönts egy adott oldal mellett.
Ja és már többször rendeltem a minidealről és az egyik 12,a msáik 14 nap alatt a kezemben volt a rendeléstől számitva.
Na és nem utolsó szempont hogy náluk nincs kamuzás a raktárkészletről.Ami nincs,ott becsületesen odairják hogy nincs.[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
Magyar billentyűzet appnak a Multiling Keyboard-ot ajánlom, + a magyar kiegészítőt.
Legyen minden jó!
-
devast
addikt
Nagyon offtopic de:
A disputokat úgy nyitogassátok hobbiból, hogy másodszorra ugyanannál a rendelésnél már nem lehet nyitni online, ha lezártad az elsőt. Csak ha telefonálsz a paypal-nak.
Türelmesnek kell lenni gyerekek. Főleg a normálisabbakkal szemben (pl tmallbox).
Live chat-en érdemes rákérdezni a dolgokra, dispute-ot csak a végső esetben. -
pmikloska
aktív tag
válasz csepelball #10359 üzenetére
Szerintem nem érdemes; ha ide írsz egy mini cikket pár linkelt eredeti fotóval, az nekünk nagyon jó lesz, de a cikkírással én nem bajlódnék. Régen én is lelkes voltam, ha kaptam valami újat, máris fotóztam stb., de rájöttem, hogy ma már annyian írogatnak ilyesmit, hogy 12 egy tucat.
-
Male
nagyúr
Ha van időd színvonalas, objektív cikket írni róla, akkor szerintem igen. (Nem csak pár kép, meg az adatok, hanem részletesen bemutatod, előnyök-hátrányok, tapasztalatok, tesztképek, esetleg teszteredmények...)
-
Dot
őstag
Én szívesen olvasnám!
[ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
berigazek
őstag
válasz csepelball #10700 üzenetére
Használd egészséggel,jó választás! :-)
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
nyuszi123456
aktív tag
igen, amit lejjebb írtam, méretek, akku, képességek, az tévedésből az ulefone V12-re vonatkozik a tévesen írt G2 helyett.
Tehát megbízható kereskedőnél 157 dollár, 2x2200mAh aksi, 540x960 pixel felbontású 4.3"képernyő, külméretei pedig 128.2x65.8x12mm.
Természetesen a most kapható legmodernebb, kétmagos MTK 6577 processzort tartalmazza 1GB RAMmal.
Ezekkel a paraméterekkel és árral az ulefone V12 szerintem most a legjobb vétel a megbízható www.ttmalls.com-on.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
Stiletto107
csendes tag
válasz csepelball #10940 üzenetére
Nálam amikor bejön a kis zöld muki, meg kell nyomni a középső gombot. (X18i)
Utána már van recovery menu. -
Stiletto107
csendes tag
válasz csepelball #10943 üzenetére
Biztos, hogy valamit meg kell nyomni.
Próbálkozz! (persze szigorúan csak a saját felelősségedre!) bocs... -
peter76bp
aktív tag
Ha eljutsz a zöld droidhoz a hangerő felre jön be a menü és bekapcs gombbal tudod az egyes pontokat aktiválni. Legalább js W3+ esetén nekem így volt
-
tiger71
aktív tag
Szia!
Nálam Haipai X710d:
Bekapcs gomb + hangerő fel együtt nyom... bejön a felnyitott hasú zöld emberke, ott a középső gombbal (Haipai x710d) előjön a recovery menü... a hangerő gombokkal navigálsz, a power gombbal pedig aktiválod őket...
Üdv
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
hevizms
addikt
válasz csepelball #10946 üzenetére
Star n9770:bekapcs gomb és hangerő+ egyszerre nyomva felkiáltójeles emberke.Utána a jobb alsó gombot nyomva,érintve,mert az ugyebár nem fizikai gomb(visszagomb???)jön be a recovery menü.
[ Szerkesztve ]
-
Vvarpi
tag
válasz csepelball #10940 üzenetére
A MyBackup Pro megoldja a problémádat, és még root se kell hozzá.
-
csepelball
tag
válasz csepelball #11087 üzenetére
Szerkesztési idő elmúlt sajnos.
A megoldás a következő volt:
SDK-t telepíteni kellett, azon belül a GOOGLE USB drivers részt pipálni.
Eszközkezelőben az JY-G2-nél frissíteni a drivert az sdk mappában található android-adb-re, majd az adb-s RUNME.bat-os megoldás máris működött, a root checker is mondta, hogy már király vagyokHa valakit érdekel, akkor részletesen meg tudom írni privátban.
-
MotorBoy79
tag
válasz csepelball #11090 üzenetére
Hát engem érdekelne, ha aránylag egyszerű, mert ha nem nagy ördöngősség, akkor lehet, hogy bevállalom, hogy én legyek a G3 rootolás úttörője
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csepelball #11090 üzenetére
engem is érdekelne a rootolás folyamata (és mint még droidot nem használó) ez miért jó?
-
ZaXXoN
tag
válasz csepelball #11095 üzenetére
Kösz a tippet, a "nem rootolhatónak beállított 0829-es" V1277-es rom-ot gombnyomásra rootolta.
Ja, és linux alól, nagyon korrekt kis bug-ot használ ki.[ Szerkesztve ]
-
beers
addikt
válasz csepelball #11196 üzenetére
A w3+ azért elég jó, de ezt már kitárgyaltuk!
Ez a sok G3-as érdekesség viszont kezd aggasztani.....M&N
-
ans
aktív tag
Jó a videó. A fali töltője mekkora (hány A)? Van valami probléma a G2-vel azóta? Ha jól láttam a videón android 4.04-el jött?
-
ans
aktív tag
válasz csepelball #12082 üzenetére
Köszi! Rootoltad, vagy el lehet vele lenni root nélkül is?
-
GIJoe
addikt
válasz csepelball #12297 üzenetére
én meg most bosszankodom, létezik hogy a G3am csak vgat vesz fel?
a képei is szarok... -
tthom
senior tag
Egész jó videót vesz fel.. Érdekes amúgy, hogy a kínaiak kamerát nem tudnak értelmeset rakni a készülékekbe.. Mármint minőségre. De gondolom megdobná az árát. Én most agyalok, hogy lehet megvárom a G2S-t.. De a sima G2 125 dolláros ára elég csábító.. Persze az 1Gb ramos abból is drágább, az vagy 160..
-
hevizms
addikt
Te atyaúristen!Nem mondod hogy te ilyenekkel foglalkozol?
Még a hátam is beleborsódzott.
Azt mégcsak arra sem jöttem rá hogy most akkor verekednek vagy párosodnak?
A videó minősége szerintem nagyon is jó telefonhoz képest,bár sokat nem kellett neki csinálnia.
Egy mondjuk utcai változó távolságú video lehet többet mutatna a képességeiről,de amúgy határozottan jó.A g3 kameráját vagy szoftverét nem sikerült eltalálniuk.
Szar képeket csinál,remélem jön majd ki olyan rom amiben jobban kezeli a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
smilecat
aktív tag
és mi lett a végeredmény? vagy ez pókszex?
-
nagyúr
válasz csepelball #12461 üzenetére
Valami időpocsékolás kell, mert úgyis mindenki unatkozik, esetleg lehet mindenféle blőd magyrítást is csinálni, vagy egymás munkáján röhögni jó nagyokat. (emlékezzünk csak kitekintő gyorsvonatra, bár ez nem androidból fordított cucc volt )
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Sanyesz.
őstag
válasz csepelball #12461 üzenetére
Csak a magad nevében beszélj...
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Jazz
veterán
válasz csepelball #12609 üzenetére
Az mi, és hogy kell csinálni?
Ezek szerint, lehet hogy a telefon kikapcsolja saját magát akár 50%-on, mert úgy érzékeli hogy lemerült? Vagy lehet fel sem tölt 100-ra mert sokkal hamarabb megszkítja?
free your mind
-
Sir Riccio
addikt
válasz csepelball #13078 üzenetére
Köszi! Ha valakinek lenne erre ötlete egköszönném.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
LámaZ
addikt
válasz csepelball #13860 üzenetére
Gratula! Én is végigcsináltam, de ilyen szépen nem tudtam volna leírni.
Re: mobilnet
Aranytársmicsodával könnyű.
Bár ha belegonolok, nekem 1998 óta nincs t-omos mobilom, de a netem, tv-m tőlük van, így adhatnának kedvezményt.Legyen minden jó!
-
Fonix79
csendes tag
válasz csepelball #13860 üzenetére
Nahát, kicsi a világ. Köszi az útmutatást, este kipróbálom!
-
ans
aktív tag
válasz csepelball #14102 üzenetére
Ez milyen rom? Gyári?
-
attkaEOD
csendes tag
és a kamerájával meg vagy elégedve? (JY-G2)
tölthetnél fel 1-2 képet vhová amit a telával készítettél ( a pókos videódat /youtube/már láttam ... az egész bíztató )
[ Szerkesztve ]
-
minatomiray
csendes tag
Szia,
Most rendeltem egy G2H-t (MTK6577, 1G RAM) $155-lett a vége PayPalon, a mixeshopból, esetleg tudnál dobni egy linket vagy segítséget, hogyan tudnmám majd JB-re frissíteni? Köszönettel... minato
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs