Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz smilecat #4956 üzenetére
Ennyi idősnek minek kell dual sim? Vagy az csa kegy plusz extra?
Egyébként ez az a kor, ahol nem a tudás, hanem a márka számít inkább.ouzohuto #4954
Ezt igazán megindokolhatná valami valós érvvel azon kívül, hogy a gonosz kereskedők majd rápakolnak egy csomót, mivel nem így szokott történni. Az ÁFA különbözet pedig csak kb 4k-t emel az áron.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
agent_k
őstag
válasz smilecat #4956 üzenetére
nem jött meg, nem kapott tracking számot stb... ilyesmi
megmondom őszintén ez szimpatikus nekem:
i9300 gorilla glassolyan 200 dodó körül jön ki memkártyával, térképpel, bőrtokkal, fóliával, moddolt rommal, rootolva, google play stb.
Még gondolkozok.12 éves az tuti szifont meg galaxy 3 meg ilyeneknek örülne, de az meg szerintem túlzás
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz smilecat #5115 üzenetére
Ezt a fastcardtech-esek már többször eljátszották, így húzzák az időt.
Semmi köze nincs a valósághoz, peeeeeersze majd visszaküldik a gyárba saját költségükön csak azért hogy neked jobb legyen és 15%-al gyorsabb legyen a készülék. Normális cég helyben frissítene, ha fontos lenne, nem atomfizika.QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Jazz
veterán
Nincs nekik raktáron, ott akarják tartani a pénzed, nem akarják hogy refund-olj, és amíg szórakoznak veled, addig te meg reménykedsz....és adtál nekik egy vagy több hónapra ingyen kölcsön 200$-t, a többi tízezer társaddal egyetemben....
Ez undorító amit ezek művelnek. Kár hogy nem lehet őket feljelenteni. Szerintem refund-olok, veszek egy S1-eset az első magyar telefon boltban, ezek meg szikkadjanak el.free your mind
-
smilecat
aktív tag
Fastcardtech - további infok.
Megkérdeztem tőlük milyen upgrade lesz a telefonon.
Rövid velős válasz:
Hardware
Mégis milyen hardver?:
OSLehet én vagyok a hülye, sőt biztos, de szerintem az operációs rendszer, jelen esetben az android, az nem hardver. Én legalább is még így tanultam valamikor.
Vagy mégis? -
berigazek
őstag
válasz smilecat #5184 üzenetére
Igazad van....mindenkitől lehet rendelni csak nem mindegy,hogy milyen árért és milyen feltételekkel...ezt már leírtam sokaknak,hogy ,,tárgyalni" kell velük,azaz az Eladóval a vásárlás előtt és nem hirtelen az árut ,,leütni" és megvenni,mint a Vateránvagy e-bayen....(de még ott is meglehet beszélni velük különböző dolgokat)Hadd ne soroljam fel,hogy mik is azok....(ami Neked jók azért a pénzért) :-)
devast!Én többször kértem ,,refund"-ot és teljes összeget visszaadták,és nem fizettem semmit rá,sőt....
ztibor!Az tényleg jó kis készülék lenne...
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
-
kugli81
aktív tag
válasz smilecat #5660 üzenetére
Én 2 napot vártam a fizetésnél utána irtam nekik g2-t rendeltem és elötte megkérdeztem azért tuti van e persze volt csak amikor kifizettem utána derült ki mégsincs Lecsesztem őket chaten \msn,skype \ és mondtam akkor adjak valamit ami kb olyan és igy az ihtc one x lett helyette.Én mostam gyors postát fizettem tehát ne üljenek a pénzemen.Végül kb 1 hét lett mire a hajón van a telóm.....
[ Szerkesztve ]
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Vvarpi
tag
válasz smilecat #5742 üzenetére
Telefonálásra abszolút jó, maxon nekem már bőven sok és a mikrofonjára sem panaszkodott senki akivel beszéltem.
Zenehallgatáskor nekem nem torzít nem recseg max hangerőn sem.
A mélyek kicsit konzervdobozosak de a hangszínt szabályzóval lehet valamennyit korrigálni.
Egy jó fejhallgatóval használva sokkal szebben szól, szabványos 3.5mm-es csati van rajta.
Egyenlőre csak a saját lejátszójával próbáltam,de ha tudsz ajánlani valami hiper-szuper progit akkor meghallgatom azzal is. -
veterán
válasz smilecat #5784 üzenetére
Küldd el a paypal számlát, illetve készíts elő kb 16-17.000Ft-ot (Nem tudom pontosan, mennyit számol fel a DHL a vámkezelésért, a postán nekem 1300Ft körül volt laptop vásárlásnál), majd pedig a telefonra figyelj és annak örülj, ne pedig a költségeken bosszankodj. Elvégre nem a telefon tehet minderről
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
fcsabika1
tag
válasz smilecat #5922 üzenetére
Az a helyzet, hogy mindkettő gorilla glass a Newman is meg amit te rendeltél az is.
Newman N1:
http://www.youtube.com/watch?v=IUxc0ek8xFU
http://www.youtube.com/watch?v=4awxT4_o1cIBluebo L100:
http://www.youtube.com/watch?v=V9oEd4Ahyc0
http://www.youtube.com/watch?v=1Al-p6vkj7M -
-
-
berigazek
őstag
válasz smilecat #5913 üzenetére
Gratula!Ezek szerint megérkezett rendben,kissé más ,,színben",de megérkezett az a lényeg.
Ha időd van teszel fel egy képet,amit vele készítesz ,egy közeli képet.Tényleg 512 RAM van benne és 800X480 a képernyő felbontása?
(Tetszik amit írtál:,,azóta nem láttam sem a telót sem a lányom..." ) :-),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
feca81
aktív tag
válasz smilecat #7351 üzenetére
egy baromi nagy hajóra,amit aztán az ügyintéző egyszerre rögzít
más: ez a refundos dolog eléggé ijesztő... nem értem, mit akar a tudjukki.
gondoltam arra,hogy az első pár rendelőnek kiküld 1-2 fóliát, majd ezzel alaptőkét kovácsol össze,hogy a későbbieknek már telefont tudjon küldeni. mivel a DHL gyors,ezért gyorsan kiderült volna az igazság, inkább visszautalta. De akkor miért nem az összes DHL-eset? meg egyáltalán, miért hirdet ilyen akciót?
a másik ötletem,hogy mindig azt mondja mindenre,hogy van.aztán ha nem tudja beszerezni,akkor visszaküldi a pénzt. ez utóbbi életszerűbb ebben az esetben, de akkor mi van a G3-mal? mert azt tuti nem tudta beszerezni,hacsak nem volt előre pár darabja.
a 3. e kettő kombinációja, de akkor meg a megak.rvaanyját
Én át se veszem a csomagot,ha az csak boríték lesz. aztán irány a paypal, hogy nem kaptam meg a csomagot...
Túl sok a kérdés az oldal körül...[ Szerkesztve ]
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
feca81
aktív tag
válasz smilecat #7351 üzenetére
amúgy ha nem englishül nézed a kínai track oldalt,kidobja az infót:
RA240117921CN 2012 出口总包直封封发 HUNGARY 2012-10-10
RA240117921CN 2012 出口总包互封开拆 HUNGARY 2012-10-09
RA240117921CN 2012 出口总包互封封发 SHENZHEN HUNGARY 2012-10-06
RA240117921CN 2012 出口总包互封开拆 SHENZHEN HUNGARY 2012-10-06
RA240117921CN 2012 收寄局收寄 HUNGARY 2012-10-05
+ a 17track.net-en is változik a dátum,csak a szöveg nem[ Szerkesztve ]
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
Rawulf
őstag
válasz smilecat #7435 üzenetére
Csak kíváncsi voltam, hogy érdekel-e valakit, erre már mindenki árakat akar tőlem.
Remélem jól mondom és nem hagytam ki valamit:
A folyamat úgy nézne ki, hogy a gyárból elmegy a cucc a nagykerbe, ott a szervizes ember leellenőrzi, hogy a termék okés, rendben van-e. Kínai nagyker rátesz pici hasznot, aztán DHL-nek leadja a naaagy dobozban.
DHL elhozza a rendelt tabletekkel együtt, ami kell.
1kg esetén kb. 30dollár a DHL maximum, ahogy nézem. Havonta változtatja a Hong Kongi DHL az árakat, ezért pontosabbat nem tudok mondani.
Az áru 3-8nap alatt megjön. A vám gyors szokott lenni. Áfa átutal és másnapra már izgatottan bonthatom ki a naaaagy dobozt.
Papírok lead a könyvelésre, bevételezés leltárba, aztán forintosított beszerzési árra rámegy az áfa és a picike termékdíj.
Aztán mondjuk olyan 5-10% haszonnal máris lehet kiállítani a magyar számlát és gari papírt.
Persze ez most nagyon nyersen lett felvázolva.
Nekem inkább a belföldi tovább-szállítással van gondom, bár Budapest és Szeged megoldható lenne személyes átadással.
Ha azt nézem, hogy a MyAudio 5-öt 60ezer körül árulják, akkor..."Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
Rawulf
őstag
válasz smilecat #7442 üzenetére
Vettem a lapot részedről. Biztosíthatlak, hogy szólok, ha működik a dolog.
Hülye magyar posta az egyik tabletnek rögtön benyomta a kijelzőjét, mikor a bevételezés és csomagolás után elküldtük. Valami irdatlan nehéz cuccot tettek a dobozra, oszt behajlott a doboz és az érintőképernyőnek annyi. A vicc az, hogy a tablet burkolatának meg sem kottyant az egész és az üveg sem sérült meg.
Kínai emberem tud alkatrészt is küldeni viszont. Remélem telefonnál is működik ez majd. Mármint nem a Magyar belföldi postára gondolok."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Siendor
csendes tag
válasz smilecat #7542 üzenetére
Asszem veszem majd rá a fáradságot.
Elöljáróban: mindent töröl a telefonról de a userdata (belső tárhelyen lévő programok, beállítások) elvben visszaállítható. Azt nem tudom a visszaállítás mit tesz az internal-sd-re rakott cuccokkal (amik elvesznek szintén), de szerintem annak annyi...-= by Siendor =-
-
banderasz77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest