Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Ha az akku használatnál 70-80% a nem nevesített "Egyéb alkalmazások", akkor konkrétan mikről van szó? Nejem készüléke egy ideje látványosan merül (Mi 9T). Esti töltés után reggelre 85-88%. Tegnap gyári állapotra visszaraktam, majd pár appot újratelepítettem, de nem nagyon javult a helyzet.
Hogyan lehetne kideríteni, mi szívja ennyire az akkut? A készülék nem rootolt. -
Sanyesz.
őstag
válasz
nyisziati
üzenetére
Mondasz valamit.
Pedig, ha jól emlékszem 2013 nyaráig még semmiféle sarc (értsd: ÁFA, ügyintézési díj) nem volt. Utána döbbent rá a tisztelt hatóság, hogy ebből is lehet pénz beszedni.
Addigra már elláttam Jiayu (G3 ás G4 variánsok) telefonokkal a rokonságot, barátokat, kollégákat a'la Minideal.
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Barátomnak keresünk készüléket 60 ezer Ft körül.
Gyakorlatilag kettőre szűkítettük a listát:
Xiaomi Redmi Note 7 és Redmi Note 8T.
Az első már kifutó modell, értesítő LED-del, a másik újabb modell, de nincs rajta LED, van viszont NFC.
Egyéb tulajdonságaikban meglehetősen egyformák.Mit gondoltok, főleg a gyakorlati használatból adódó vélemények érdekelnének?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
atee_13
üzenetére
Nejemnek vettem Mi 9T-t. Ő meg van vele elégedve és szerintem is jó készülék.

Elég pörgős a topikja, de már nagyon nem követem, mert kifejezetten statikus, ciklikusan ugyanazok a témák váltogatják egymást (honnan vegyem meg, milyen tokot, milyen fóliát, milyen ROM-ot)
Mi a gyárilag kapott ROM-mal hasznájuk. GPS-e jó, fényképezőgépe nekünk megfelel, szép a kijelzője, nincs "noccs". -
Sanyesz.
őstag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Jól tapasztalod. Ez valóban így van, legalábbis a Xiaomi-k esetében.
-
Sanyesz.
őstag
Ha ragaszkodsz a "hivatalos" Magyarországi Xiaomi eladóhoz, akkor Xiaomi.hu. Minden más esetben ott veszel, ahol akarsz.
Hivatalos garit elvileg csak ők adnak.
Más kérdés, hogy pl. a Mi9 még nem is kapható náluk, ennek ellenére egy csomó embernek már van. -
Sanyesz.
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Hát igen. Az azért figyelemre méltó, hogy az Eustock gyakorlatilag ebből a fórumból nőtte ki magát, ha lehet így fogalmazni. Talán az első hazai (na jó szlovákiai) webshop, aki normális körülmények között kezdett el kínai telefonokat, egyéb kütyüket árusítani. Most változott a profil...

-
Sanyesz.
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Tőled teljesen függetlenül olvastam és csak pislogtam.
Arra vártam, mikor jelenik meg kínálatukban a MI 9, aztán most meg már teljesen érdektelen.
Ennyire jól megy a bolt, hogy már nem éri meg magánszemélyeket kiszolgálni?!
Gyanús volt, mert gyakorlatilag szinte minden akciós volt eddig. Hát ezért. -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Szeretnek a tulajok kísérletezgetni. Sokakat idegesít, hogy nincs rá 7-es, 8-as Android és mindenféle portolt ROM-okat próbálgatnak.

Nekem történetesen a mostani a második ROM, amióta megvan. Én elégedett vagyok ezzel a készülékkel, bár az akkuja lehetne nagyobb.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hogy nem mai példány a Leeco Max2, azt nem vitatom, de azt igen, hogy sok szoftveres nyűg lenne vele.
Nekem szűk másfél éve van meg és az eddigi legjobb telefonom, pedig pár kínai modell megfordult a kezemben az elmúlt hat évben.Ezért is van meg ennyi ideje.
Ha az alap EUI-ra épülő ROM-okkal megelégszel, nem csalódsz benne. -
Sanyesz.
őstag
Erről a magyar raktárról csak annyit, hogy múlt csütörtökön rendeltem egy "In stock" 4X-et. Ma rákérdeztem, mert semmi nem történt, erre közölték, hogy majd december 15. körül jön a szállítmány, legyek türelemmel.
Nem leszek türelemmel, kértem a rendelés törlését és PayPal refundot.
Csókoltatom a SpeMall-t.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Én tavaly október óta használok egy Le Max2-t, igaz az 4/32GB-os. Az eddigi legjobb telefonom.
Az ultrahangos ujjlenyomatolvasó volt pár vevőnél problémás, nálam szerencsére nem. Garanciában javítják, bár kissé hosszadalmas.
Én ajánlom.
Nekem nagyon bejön az 5,7" 2k kijelző. Az akku lehetne combosabb. A Spemall-nál is körülnézhetsz. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Mclarenöcsi
üzenetére
Attól jó, hogy ennek költségén felül nincs egyéb "meglepetés". A csomag eredendően Kínából jön, jellemzően Franciaországba. Ott "vámolják" és küldik tovább Neked (DPD).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Lesz, de ÁFA.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
chesterboy
üzenetére
Van, bár nem tudom, mire gondolsz. Én UMI Super-hez vettem, talán kétszer-háromszor használtam, csak közben eladtam a készüléket.
Tette a dolgát, azaz feltöltötte a telefont. Kb. úgy, mint a Blitzwolf "sima" töltő. -
Sanyesz.
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Talán a Doogee F7 Pro. Doogee fóbiások ne olvassák.

Bár, ahogy nézem, már van, ahol kapható.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
citkar
üzenetére
A Leeco azért nem kicsivel kerül többe, hiszen más műszaki tartalom.

Én éppen a Vernee Apollo Lite-ot vártam, mint a Messiást, de folyton tologatták a megjelenését, ezért vettem egy UMI Supert, hogy majd kicserélem Apollo-ra. De már nem akarom kicserélni.
Nekem teljesen jól működik egy, már ismert és többek által is jelzett problémát leszámítva: a 0616-os ROM-ot követő frissítésekben nem jól működik a bluetooth kihangosítás. Remélhetőleg hamarosan javítják.
Egyebekben rendben van a készülék. -
Sanyesz.
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Akkor gyakorlatilag meg is adtad magadnak a választ.

Finomítsd tovább max. 300 EURO-ig -
Sanyesz.
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az lehet, de aki ragaszkodik ehhez a kijelzőmérethez, az ezzel tisztában is kell legyen.
Amúgy a kenyérpirító nem fér a zsebedbe, hogy csak egy okot mondjak, miért nem azzal telefonálunk.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
klampfer
üzenetére
Az UMI-nak és az Apollonak is van topikja, bár utóbbit még kevesen birtokolnak. Én az Apollo Lite-ra vártam-vártam, aztán nem győztem tovább a várakozást és berendeltem egy Supert, miközben már kapható lett a Vernee.

Mondjuk kb. 20.000 Ft-tal drágább az Apollo, ha az itthoni árát nézzük. Ehhez jobb processzort kapsz, talán jobb kamerát, itthoni garanciát, de kisebb (névleges) akkut.
B20-at mindkettő tud. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Taktoj
üzenetére
Gyakorlatilag "meg kell vásárolni", mint egy terméket.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ezt a kérdést inkább ITT tedd fel.
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Valaki rendelt már "presale" Vernee Apollo Lite készüléket? Honnan a legköltséghatékonyabb?

Most már lassan elkezdik szállítani - talán.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
NORBl
üzenetére
Inkább a saját topikjában érdeklődj.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
IldiH
üzenetére
Igen, képben volt (van) az Oukitel K6000 Pro is. Még lehet akár befutó is.
A ZTE, az Axon Elite-ból kiindulva, ami volt már többször a kezemben, nem jött be. Különösen a nagyon hiányos magyar lokalizáció és a MiFavor/MiAssistant bizonyos korlátai miatt.
A THL 7 sajnos nem FHD és "csak" 16GB.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Kár volt ezzel előhozakodnod, mert zord kritikusok azonnal lehurrognak. (Nyilván komoly UMI Super felhasználói tapasztalattal a hátuk mögött).

Pedig 5,5"-B20-nyolcmag-FHD kategóriában nincs nagy választék. Na, majd a Vernee Apollo...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gagyilovag
üzenetére
Nem egészen értem. Miért nem használ képernyőzárat?

(#123335) woodworm: vagy azt
-
Sanyesz.
őstag
válasz
viktorhu
üzenetére
Érdekes, mert a három EU-s raktáruk egyike sem szállít Magyarországra, csak a kínai.

Ott meg a "Delivery: 39-60 days (ships out within 7 business days)".
Hát nem tudom. Nekem is tetszik a Super, de ez a variáció már annyira nem.
Álláspontom nem változott: Aliról, eBay-ről telefont nem rendelek. -
Sanyesz.
őstag
válasz
paolinho
üzenetére
Adódik a kérdés, hogy UMI Super vagy Vernee Apollo Light. Kb. 10$ az árkülönbözet, a Vernee-ben jobb a processzor, de van olyan vélemény, hogy "elavult" dizájn, illetve (papíron) gyengébb az akku.

Ha jól látom, akkor csak a Spemall-tól rendelhető EU-s opcióval (+17-20$), a többi helyen csak Kína/HK.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Nem tudom, de a Vernee eggyel több "e"-t tartalmaz...

-
Sanyesz.
őstag
válasz
Roli5
üzenetére
Egy ideig szemezgettem az Umi Touch-csal, de elég vegyes vélemények vannak róla. Miután EU-s raktáron senkinek sincs, csak a Spemall van monopolhelyzetben e téren az EU-s szállítással.
Mondjuk nem rosszabb a hozzáállásuk a Banggoodénál.
Ulefone Power tulajdonosokat kérdezem: mennyire elégedettek a készülékkel?

-
Sanyesz.
őstag
válasz
üzenetére
A "gond" abban nyilvánul meg, hogy azonos modell (pl. THL T100s, THL 5000) különböző chipkészlettel jelent meg, emiatt úgy kell kiválogatni, ha egy ROM-ot akarsz feltenni rá. Az általad említett készülékekből az első három volt nálam, kymco által említett is.. A support hiánya jogos probléma. Van egy-két fogyóeszköz bennük. Barátom THL 5000-ben már másodszor kell hangszórót+GSM antennát cserélni, de legalább lehet kapni, pedig ez nem egy mai darab.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Itt is lehet, csak ne a főoldalon nézelődj. Pl. itt
-
Sanyesz.
őstag
Mivel saját topikja nincs, a tesztje pedig nem pörög, ezért ide is beírom, hátha van pár ZTE Axon Elite tulajdonos:
Ma megérkezett az egyik, barátomnak szánt akciós készülék (250$). Kézbe véve, bekapcsolva, kicsit vegyes érzéseim vannak.
A magyar nyelv beállítása után kb. 60%-os
lokalizációt tapasztalok, azaz nagyon sok az angol nyelvű kifejezés, különös tekintettel a beállításokra. Annak ismeretében, hogy barátom és párja, akinek egy ugyanilyen készülék érkezik hamarosan, egyáltalán nem jártas az angol nyelvben, eléggé borítékolható, hogy a kezdeti örömök hamar alább hagynak. 
Ez így általános dolog, azaz együtt kell vele élni vagy van valami megoldás? -
Sanyesz.
őstag
válasz
n@p@lm
üzenetére
Önálló topikja nincs, de a róla szóló cikkhez vannak (régebbi) hozzászólások. Bár inkább bősz kritikusok, akik sosem fogtak a kezükben ilyen készüléket.

-
Sanyesz.
őstag
válasz
siminhu
üzenetére
Még mindig "akciós" a ZTE Axon Elite.
Fel/le mozog az ára, most éppen az "UK plug"-os ennyi.
(Szállítással 256$)
Kettőt rendeltem ismerősöknek. Nekem is jó lenne, de most nincs rá keret.
-
Sanyesz.
őstag
Esetleg a ZTE Axon Elite, most még 250$.
-
Sanyesz.
őstag
Öröm olvasni az elmúlt kb. két tucatnyi hozzászólást.

Tényleg szinte minden napra esik valami "problémás" eset.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
vlevi
üzenetére
Talán a GG üveg és az NFC maradt ki, bár ez utóbbi alig van egy-két modellben.
Ennyiért nem tűnik rossz vételnek.Az akku kérdéshez egy mondat: jelenleg egy másfél éves THL 5000 készülékem van. Nem mértem le a pontos akku kapacitást, de a nejem 2200 mAh-s telefonját napokkal veri.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest