- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #139270 üzenetére
Ó én még később. De igazából olyan 2015-16-ra tehető az az időszak, amikor a Redmi Note elkezdte kiszorítani az egzotikus gyártókat. Én 2014 decemberében még itteni ajánlásra vettem THL T6 PRO-t, talán az volt az utolsó nem-Xiaomi, ami itt a topikban jött-látott-győzött.
Az EUstock is azzal indult el. Egyébként sajna nem vált be. Öcsém egy THL 5000-et rendelt az én hatásomra, még ma is használja.
Aztán a Redmi Note 2-3 indult be, mint a gőzhenger és letarolt mindent. Kb. az utánavaló évtől (2016) került át az okostelefonok közé, mint ajánlott készülék (a hármas), és onnantól kezdte átvenni az a topik ennek a szerepét is.
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #139267 üzenetére
Bizony. Azt hiányolom igazából.
De igazából kárpótol az, hogy mi voltunk az úttörők, kvázi innen indult ki az a hullám, ami széles rétegeket ért el, és tette szalonképessé az olcsó, de minőségi gyártókat. Főleg a Xiaomit persze. És a webshopok kínálatába, sőt, a szolgáltatókhoz is ezért került (szerintem javarészt).
A kollégámnak is ezt mondtam, aki nem értette, mit fórumozgatok én.
Mondom okostelefónia.
Ja hát azt minek, tiszta fölösleges.
Kérdem milyen telefonod van?
Xiaomi.(mondtam is neki, hogy a többéves fórumos próbálkozásaink és a tanulópénz megfizetése nélkül (lásd pl. Jiayu) ma valószínűleg nem ilyen telója lenne)
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #139264 üzenetére
Igen.
Meg aztán az okosteló ajánló amióta ~80%-ban Xiaomikat ajánl, azóta lenyúlták az "ügyfélkörünket". -
DJGABI
addikt
válasz
Sanyesz. #139239 üzenetére
Egyértelműen 8T. Az értesítő LED sajna már a RN7-en kb a használhatatlan kategória, nagyon a keret szélén van, meg csak 1 színű (fehér). 4X-en sokkal kellemesebb volt.
Támogatottság, NFC, alap. Még decemberben vettük, érdekes mód mikor utoljára ránéztem nem volt rá OTA miui 11... De korrekt kis készülék. Árban se sok különbség van köztük.
-
-
paolinho
őstag
válasz
Sanyesz. #138582 üzenetére
A garancia érvényesítés úgy általában gond Kínából, de nekem még eddig ilyen gondom (lekopogom) sosem volt.
Az már zavaróbb tényező, hogy lesz-e valamilyen támogatottsága a szoftvernek, bár a Lenovo nem egy új-keletű csapat, szóval, hátha.
Mindenesetre azt hiszem, hogy kihagyom a tesztet, 120e elég magas kockázati tényező erre. -
-
válasz
Sanyesz. #138263 üzenetére
Mivel a MiStore és az Eustock árai között alig volt különbség, így feltehetőleg nem igazán volt akkora tömeg az egyéni kiszolgálásnál.
A viszonteladók viszont tán elég jól vitték a termékeket.
Abban megegyezhetünk, hogy a viszonteladók a Mi Store árai fölé nem lőhetnek, mert annak semmi értelme akkor... Így a jó árak a viszonteladóknál garantáltak, a garancia pedig ugyanúgy a WayteQ-hez fog szólni.
Én mondjuk ha kell a Xiaomi.hu-ról megveszem ami olyan. Kedvező az ára.
-
törölt tag
-
-
-
-
salaud
aktív tag
válasz
Sanyesz. #125837 üzenetére
Lassan egy éve van Y100 Pro-m, hibamentesen működik. A családban egy másik ami két hónappal idősebb, már kapott mindent, a hátlapja repedt, az akkuja haldoklik, fél napot bír, de maga a telefon tökéletesen üzemel. Kap 5 dollárért új akkut, meg még ötért hátlapot és tovább marad.
-
attiati
veterán
válasz
Sanyesz. #124816 üzenetére
igen, de pont a két nem szűrhető paramétert kérdezném, hogy közülük hol jó és optimalizált a szoftver és hol erős a gyári támogatás?
Illetve ugye az aksi is szubjektív, de annak majd utánaolvasok.
Elég karcsú a kínálat, főleg, hogy a listából még lejönnek a be nem szerezhető dual simes változatok. (habár léteznek)
Mondjuk a listáról szerintem hiányzik 1-1 lenovo készülék.
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #123772 üzenetére
Rendben, de tényleg sehol nem volt szó B20-ról. Pl. Doogee F5 vagy Ulefone Power. Különösen a Doogee-ról olvastam eddig dicsérő véleményeket. Persze a "B" kategóriához mérten. De annyit megér, akárcsak az Ulefone. 200 dödölét már nem adnék "B" vagy "C"-re.
Még a Xiaomim se volt annyi az összes költséggel, +2 év eur. garival, tokkal, üveglappal se.
-
-
svgyula
addikt
válasz
Sanyesz. #123675 üzenetére
Szia! Nekem meg a múlt héten sehogy sem volt net elérés. A Telekomnál ill. egy Telenor-os
hálózati szakember homályosított fel erről. Igaz az csak internetes kártya nem hangalapú, de ez itt sem derült ki. Én is tudtam a routeren keresztül sms-t küldeni de nem volt net! Amit írtam két változtatás és azonnal lett internet elérés! Amúgy a telefonomon nekem a hangalapú kártya internet elérésével soha nem volt gondom! Azt tudta/tudja a telefon automatikusan! Pedig nincs benne falusi LTE!
-
viktorhu
veterán
válasz
Sanyesz. #123091 üzenetére
Igen, a Kínát kell postázásra választani, azért van ott külön a link a no tax postára. Meg tudod kérdezni, mikor tudja küldeni. Én a p6000 prot vettem tőle, pénteken rendeltem, szombaton küldte - én nem a no tax opcióval, mert nekem sürgős volt, szóval expressz postát kértem. Én még egy kivétellel csak Aliról rendeltem kínai telefonokat.
-
Remiel
őstag
válasz
Sanyesz. #123091 üzenetére
Én is pont ezt néztem... szívesen kifizetnék érte 55-60k ha itt lenne, de így egyelőre nem fogom megrendelni sajnos, főleg, hogy ahogy elnézem raktáron sincs.
(#123092) PainKiller13 és mennyi idő volt míg ideért? egyébként mindenkinek vannak pozitív és negatív tapasztalatai, kérdés az, hogy milyen %-ban oszlanak meg
-
Outlander
addikt
válasz
Sanyesz. #122753 üzenetére
Ha mostanában kell akkor Umi, ~ 2 hét és a kezedben.
Az apollo előrendeléses, a hónap végén jut az eladókhoz és gondolom érkezési sorrendben szolgálnak ki ha jut az elsőkből akkor onnantól kb 2 hét..Szaal én úgy számolom, h az apollo az erősen július vége felé kerülne a kezedbe és akkor ott van még, hogy ki tudja milyen lesz a hw/sw, lásd a thor, aminél azért vannak bajok.
-
paolinho
őstag
válasz
Sanyesz. #122629 üzenetére
Köszi! Rendi, akkor ugyan ma még csak beleköltözöm, de rendesen nekiesek a hétvégén, aztán referálok felőle!
Igazándiból csak reménykedtem, hogy valaki már kitaposta az utat nekem(#122630) viktorhu Igyekszem majd odafigyelni a kérdéseidben feltettekre, noha én nem vagyok akkor spíler, mint itt sokan mások, de csak sikerül majd megbirkózni a feladattal
-
válasz
Sanyesz. #121400 üzenetére
Én pont nem ezt hallottam olvastam.
Hanem az egyik gyártósor saját márkája
azt ne kérdezd melyiké, persze nevezhetjük start-upnak, de kész ökoszisztémát használnak
@Milestone2: Elvileg az egy Vowney V5-ös készülék, csak épp sokadik néven
Hogy van-e hozzá köze, azt passzolom. Lehet újrapróbálkozás
-
A texasi
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Sanyesz. #120799 üzenetére
Egy cégnek aki saját maga dönt arról, hogy a készülékeibe milyen chipkészlet kerüljön bele, nem lenne szabad gondot okozzon ezen eszközök frissítése sem.
Egyszerűen tipikusan a "megvetted és kész HAHAHA, vegyél másikat ha nem felel meg" elvét követi.
2 éves a T11-es készülékem, hardveresen semmi gond nem volt vele soha (sem a kamera, sem az aksi, sem a bekapcsológomb ezek voltak a "gyakoribb problémák) nem jelentkeztek.
Nem indulgat újra, jó az értesítőled stb, mivel saját romot használok.(tehát ezeket sem ők oldották meg)
Vajon a THL T7-re lesz valaha marshmallow frissítés? (Az android N-t már meg sem merem említeni)
Ha nem lennének a lelkes portolók sehol sem lenne a THL legutóbbi 10-15 készüléke.
Tehát nagyon rendben van a készülék, szeretem is, de a support és a vásárlókezelés miatt "most" úgy tűnik, hogy soha többet nem veszek THL készüléket. -
105kacsa
őstag
válasz
Sanyesz. #119433 üzenetére
Van másik teszt is napi szinten használom és fent tartom azóta is ,,ZTE Axon Elite szerény véleményem szerint teljes jogú játékosa az elit ligának."
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #116367 üzenetére
Mondjuk ezen pont a mikrofon nincs rajta.
És a Cubotnak nem ez lenne az első ilyen fiaskója...
-
válasz
Sanyesz. #116087 üzenetére
Pedig nem akkora "kunszt"! A másik topic-ban le is írtam...
Oké, csak MT-es SOC-cal müxik, meg kell egy kicsit játszani vele, de azért nem egy NASA-s fellövés.
-
Surda-
őstag
válasz
Sanyesz. #115004 üzenetére
Ezek számomra is megfejthetetlen történetek...
Ha az ember vesz egy telefont, csak kér már hozzá egy nyomorult trackinget és egy kb 70centes biztosítást.
Ha EU raktárból jön,akkor tracking nélkül ki se küldik.
Ezek után mit nem lehet bizonyítani?
Gearbest ráadásul 5 napig indoklás nélkül vissza kell vegye,ha bontatlan, paypal 9300ig fizeti a csomagküldést is.Szóval miről beszélünk?
-
RVR400
veterán
válasz
Sanyesz. #115001 üzenetére
Az hagyján, de a Gearbest számomra az utóbbi idők egyik leghasznosabb webshopja. Amit eddig rendeltem EU-raktárból, minden pár napon belül küldték is, és meg is jött legkésőbb 10 napra. Ezt még némelyik itthoni webshop sem tudja teljesíteni. Jah, ha valami elfogy EU-s készletről, akkor azt is jelzik, és nem hagyják ott a terméket hetekig még.10-szer rendeltem már tőlük, és volt olyan, hogy egyszerre 3-4 telót, eddig minden rendben ment.
-
-
válasz
Sanyesz. #114496 üzenetére
Na igen, én a focalprice-szal jártam így. Harmincnégy rendelés (telefon, tablet) és többezer dollár után egy öt hónapos készülékre azt mondták, hogy már túl rég volt vásárolva ahhoz, hogy vállalják a garanciát. Azóta nem vásároltam náluk.
Pl Pandawill sokszor kamuzott a készletrőll, viszont több garanciális ügyem is volt velük, és mindig elvégezték. Máshol volt, hogy visszaküldés után nondták, hogy fizessek rá 40USD-t, akkor javítják "garanciában".
Szóval többnyire itt buknak el a boltok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest