- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Cyborg #138212 üzenetére
hihi jól tippeled, a 4G ramot, de mivel a M3Sbe 3G ram volt, és annyi mennyiségű facebook után szerencsétlen már akadozott bízom benne 4Gvel kevésbé fog, egyébként, csak berendeltem a 15 Liteot, mert szerencsére a kimovil-en van méret-összehasonlító rajz alul is,(ajánlom másnak is) kinyomtattam mutattam neki, "tepsi nem kell, de nagyon nem" ez a pár mm plusz, még belefér...
-
GIJoe
addikt
Üdv, ezen a szent napon adta be a kulcsot a feleségem telefonja Meizu M3S
a Meizu 15 Liteot, néztem ki helyette (144$) van e valami jobb alternatíva, nem szeretnék rossz döntést hozni...
bármit meghallgatok, B20 kell, jobb féle kamera, 4G ram min, "csajosabb, arany színű"... -
GIJoe
addikt
a válaszokat, a helyzet az hogy MX4 elhunyt és szerettem volna vmi jót gyorsba nem volt időm olvasgatni Redmi Note 6 pro lett merthogy milyen jó a kamerája, 1 rakás szamóca úgyhogy adom el 1 hónapos, vagy 15 (225$) lesz vagy az a 30-40$ megéri a 16ért a felárat, kép videó a fontos, babáimat dokumentálni, a 710ben az isp sokkal jobb elvileg, 14-bit Spectra 250 ISP vs Spectra 160 ISP csak kérdés ér e annyit...
-
GIJoe
addikt
Van vkinek Meizu 15-e? Kamera érdekelne, meg a videózás jó e?
-
GIJoe
addikt
Akinek van Doogee telefonja, az meg tudja mondani szokott jönni néha OTA update? Minőség javult vmelyest?
-
GIJoe
addikt
válasz
Cyborg #137940 üzenetére
igen voltképben de, a régi eustockos áron lenne jó, nem azon amit most dobnak rá... most úgy néz ki hogy az ali meizu storejából lesz a lite..
arfer: nekem 6 PRO van, de tuti eladom, nem tetszenek a képek amiket lő. 7 PRO ra fáj a fogam, persze B20al, 48 mp Sony szenzor...
-
GIJoe
addikt
válasz
elfelejtette #137929 üzenetére
a kimovilt nézegettem eddig, de nem ugrott be a Meizu 15 v. a 15 lite, elérhető/kapható, rajzolgatok neki mi mekkora a difi, na meg persze, rendes webshopot is keresek majd...
-
GIJoe
addikt
Sziasztok tudnátok nekem telefont ajánlani, ill a feleségemnek kéne, jelenleg egy Meizu M3s-e van de mivel véget ért a Google támogatás, semmi progi nem fut rajta v lefagy, újat kap, rendeltem is neki kuponnal egy ZTE, 89$ de brutál tepsi nem kell neki. Tehát elvárások a következők lennének:
5" max, 5,2" de akkor nagyon max 1-2 mm eltérés méretben a mostanihoz
B20
3Gram min.
MTK6750 min, v jobb...
jobb akku, 3000 Mah legalább
kamera ne legyen már rosszabb mint az M3snek
nőiesEzeket (1,2,)kilőttem, mert "nem nőiesek"
köszönöm a tippeket, itthonról is jöhet ha van jó, de emberi áru
-
GIJoe
addikt
Sziasztok tudnátok nekem ajánlani telefont, anyósnak vmi itthon is elérhető BBt. (csak telefonálás,max viber)
Nem rég a sziamóni Redmi 4A veszegettük, 25E körül, de most nem nagyon látok ilyet... -
GIJoe
addikt
Üdv, róla (Nubia M2) vélemény? szemre nem rossz...
-
GIJoe
addikt
látott vki jó áron redmi 4x goldot itthon?
-
GIJoe
addikt
Vernee M5öt fogdosott már vki, lagmentes?
-
GIJoe
addikt
nem tudjátok a tinydealre nincs vmi eu posta ?
-
GIJoe
addikt
MEIZU M5c nem is olyan rossz, innen van okos posta?
-
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
Tudom hogy már volt a készülékről szó ( Lenovo A588T), és csak 2G fog üzemelni, de akinek szánom ez nem fogja zavarni,arról kérnék megerősítést, hogy a 2G beszéd 100% működni fog e...
(esetleg ha jobb beszerzési forrástippje van vkinek, azt megköszönöm!) -
GIJoe
addikt
Szemezgettem a redmi 3Sel de itt a Redmi 4X, olvasott e valaki vmit, jobb e a kamera, a 435 is takarékos cpu?
-
GIJoe
addikt
Leagoo M5 2 hete vettem egy kollégámnak, és most hozta vissza hogy se kép se hang. Fekete képernyő, azt mondta 65%on volt az akku, le nem ejtette, "egyszer csak eltűnt a kép..." Tudtok adni 1-2 élesztési tippet? (telefon akku ki,be megvolt..)
-
GIJoe
addikt
Xiaomi Mi 4c akcióban...
-
GIJoe
addikt
360 telefonok, paranoidoknak
-
GIJoe
addikt
válasz
Atomcsirke #124992 üzenetére
YT-on
-
GIJoe
addikt
válasz
paulkaresz #124984 üzenetére
rég hallottam az Etoról, ezek szerint kilépett a már, "nem ajánlott" webshopok közül?
a tréfát rászámoltad, vagy nekik is működik az "EU" posta? -
GIJoe
addikt
válasz
tibcsi0407 #124982 üzenetére
forma miatt kilőve, gyengébb kamera, mutattam már neki... de
-
GIJoe
addikt
Az asszonynak nézek telefont, ő a kiszemelt: M3S
Van e valakinek árban jobb ötlete, vagy olvasott e vhol vmit... -
GIJoe
addikt
Egész tűrhető ez az ASUS
-
GIJoe
addikt
válasz
PainKiller13 #123907 üzenetére
mivel presale, tapasztalat nem lehet róla, majd 30.a után szállítják...
miért nem rendelsz neki egy Doogee X5öst Tinydealnél, németből nem drága...
-
GIJoe
addikt
Xiaomi Phones (Qualcomm models): How To Flash Global Multilanguage ROM + Mega UNBRICK Guide
hasznos lehet, de óvatosan... -
GIJoe
addikt
Az EUStockból rendeltem Redmi 3at ismerősnek, és nem xiaomi hanem tronsmart töltő van mellette, ez ok?
Ez nem lenne rossz telefon (MX4 Pro), csak ne ebből a shopból jönne...
-
GIJoe
addikt
Nem mai gyerek, de EUból egész jó lenne...
-
GIJoe
addikt
válasz
Mr. Y #122546 üzenetére
Samsung Exynos 5430-t elég sok minden lenyomja már, 32 bites "csak" a képernyőt sokan dicsérik hogy szinte alig fogyaszt. Már a GPU is kezd soványka lenni, kamera ugyan az mint az enyimben, elmegy. Ahol van fény nappali sok fény ott szép, ahol nincs v kevés hallott... A 100-120$os Thorba is 3G ramot raknak...
Max 150-160$ adnék érte... -
GIJoe
addikt
válasz
Mr. Y #122541 üzenetére
Nekem sima MX4 van szuper, csak én valahogy nem vennék már 2014es telefont. Inkább vennék egy Vernee Apollo lightot
-
GIJoe
addikt
válasz
PainKiller13 #122378 üzenetére
Onnan jön, de van posta gondolom, azzal együtt meg 20E lesz már, nem is tudom így...
Mennyi is az EU posta? -
GIJoe
addikt
Alcatel Flash 2, elvileg jó kamerával, és kuponnal... (~120$)
-
GIJoe
addikt
DOOGEE X5 max, még presell de telefonálni való telefonnak elmegy
-
GIJoe
addikt
válasz
MonRo #122062 üzenetére
Vagy ha kalandvágyó vagy vehetnél Vernee Thor-t (EU shippinggel) COUPON Code: VENE20 (-20$)
-
GIJoe
addikt
Meizu PRO 6 review
-
GIJoe
addikt
Szia, nekem ez tetszene gyerek telefonnak, elegáns fémes, lehet vagizni vele. Van több szín is, EU raktárból is van... Jó nem a modernebb 4 magos MTK, de nekik... (szerintem)
-
GIJoe
addikt
ZOPO Hero 1 EUból 110$ nem tűnik rossznak, 5", van B20, akku egyedül ami nem combos, vélemény?
-
GIJoe
addikt
válasz
interstate76 #120761 üzenetére
felesleges túlbecsülni az optikai képstabit, pláne telefonba, én már estem ebbe a hibába, csak azért mondom...
-
GIJoe
addikt
Itt a Meizu M3 nem is értettem az M2est miért nem lehet kapni, szinte sehol...
-
GIJoe
addikt
Blackview Omega Pro? Nincs bé20, kicsi az akku, és only china,de 120$ és alma look like...
-
GIJoe
addikt
A tinydeal, úgy jelzi mintha az Infocus EU raktáras lenne, mármint menüpontból kikeresve (Oversearswarehouse>Euwarehouse>Smartphone) szerintetek EUból jönne?
-
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
Meizu M3 Note jó pofa a P10esbe végre combosabb gpu van..
-
GIJoe
addikt
Meizu roadmap elég jó... (lapközepe)
MX6 Mini , asszonynak várós ... 4,7" (hogy szépen fejezzen ki magam
-
GIJoe
addikt
"Breaking: Meizu Pro 6 will have exclusive use of the Helio X25 chipset"
Combos lesz a Meizu Pro 6... -
GIJoe
addikt
InFocus Bingo 50 kb. 111 $
5-inch 1280 x 720p display
1.3GHz quad-core MediaTek MT6735 processor
3GB RAM
16GB on-board ROM
Dual 8 mega-pixel cameras
2500mAh battery
Sandstone-like rear cover -
GIJoe
addikt
JiaYu S4 Hello X20 aprilisban...
-
GIJoe
addikt
Cubot H2 4G (B20) 5000mAh 3GB 16GB 5.5 rendelhető, elvileg.. (145$)
-
GIJoe
addikt
Én P8 liteot nem vennék a retro GPUja miatt...
-
GIJoe
addikt
InFocus M560, egész pofás, fém, csak kár a gyenge akku miatt, mondjuk ha pont annyi, és nem kamu...
-
GIJoe
addikt
válasz
Surda- #117752 üzenetére
Azért pont az említett villantott marketinget, + új stabilizáló techet, de később a Huawei fog villantani...
dReFiX: Én úgy tudom hogy kitkattól felfelé van automata ki bekacsolás, legalábbis MTK chipéknél... Kirin 620 most látom...
Surda: Ezt akartam még én is írni, hogy körömhegy méretű szenzortól most mit szeretnél, de nem akartam flamet generálni, egyébként a Samsung, majd kezdi teríteni az új isocelljeit...
-
GIJoe
addikt
Egyrészt nem 20 ért vette, másrészt akku kamu, összedobott cucc, 0 gyártói és közösségi támogatás, lcsóbban vehette volna meg a doggy régebbi vízálló modelljét, sőt még a BLACKVIEW BV5000 is jobb lett volna, és még mi minden fog hiba kijönni... (új simet bele egyébként...)
-
GIJoe
addikt
válasz
Graphics #117394 üzenetére
Xiaomi Redmi 3, talán az (Eu shippel kell kérni)
-
GIJoe
addikt
Asszonynak ígértem egy Meizu Pro 5 Minit 4,7" miatt, de olcsóbbra számítottam,
hátha lesz egy Meizu metal mini X10/P10el... -
GIJoe
addikt
-
GIJoe
addikt
Nem azt mondták az XFire 2re, hogy tri simes lesz? Elvileg fém, ennyiért, csak csevegni, csicsa...
-
GIJoe
addikt
válasz
Milestone2 #117097 üzenetére
be sem lehet építtetni bőr alá? Valami C vietnami márka lehet
-
GIJoe
addikt
Csak csendesen írom be 280,49 Ftért adja az OTP a $t... rég nem volt ennyi...
-
GIJoe
addikt
válasz
hoszibarat #116986 üzenetére
"Miután a Cubot X12-es telóval kicsit befürödtem " ha van időd erről írhatnál...
Esetleg a minőségibb irányba menni? Meizu M2?
-
GIJoe
addikt
válasz
b0bcat #116497 üzenetére
Elephone M3-ban elvileg MTK P10 van már, combosabb Mali-T860el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest