Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Nektek hogy állnak a HONGKONG/CHINA POST csomagok?
Iszonyat dömping lehet odaát, az összes szirszar amit rendeltem késik, van ami már 1,5 hónapja úton van.
Olyan is van, hogy ugyan 16-18 nap alatt ideért, de már egy hete vámolják, pedig kis értékű. Vagyis Mo-n is torlódás lehet...QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Sanyesz.
őstag
válasz hungobungo #12436 üzenetére
Ráfuttattam a Bart-ot a G3 ROM-jába. Ahogy írtad is, több apk-val nem bírt. Nálam ezek voltak:
- CellConnService
- DownloadProvider
- Email
- MtkWeatherSetting
- PhoneEste ezeket még megpróbálom konvertálni.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
osztraksajt
őstag
válasz hungobungo #12452 üzenetére
Nálam még rosszabb a helyzet, 3 hete még egy tracking numbert se sikerült kiizzadni annak a boltnak kettő, pár nap eltéréssel rendelt csomagra, aki pedig évközben max 2-3 napon belül adott. De legtöbbször másnapra már a fotó is fenn volt a csomagról, most meg sűrű bocsánatkérések közepette tologatják a határidőt, teljesen el vannak havazva. Mondjuk mintha nem lenne elég munkaerő Kínában....
-
mikrofon
veterán
válasz hungobungo #12452 üzenetére
Igazából nekem most jött egy csomagom, meg két hete, mindegyik kb. 30 nap alatt ért ide, mondjuk ezek e-bay-os cuccok, töltők, és tokok....
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz Sanyesz. #12453 üzenetére
- CellConnService: ne foglalkozz vele, nem látod működés közben.
- DownloadProvider: ez sem látható, a DownloadProviderUI a felülete, nem kell vacakolni ezzel sem.
- Email: nem sokan használnak pop/imap/exchange levelezést, ha mégis, van rá jobb alkalmazás, hagyhatod első körben.
- MtkWeatherSetting: csak kínai időjárásokat tud mutatni, ezt is hagyhatod.
- Phone: EZZEL VACAKOLJ ELŐSZÖR!QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
hungobungo
senior tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz hungobungo #12457 üzenetére
Köszi az infót.
Az ApkChanger-ből a Beta 1 a legfrissebb verzió, mert ezt a progit még sosem használtam?"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
LámaZ
addikt
válasz mikrofon #12456 üzenetére
Szerintem az volt okos, aki november elején és még pár napig rendel, mert az a közeljövőben látja az árut.
Mikulás utáni rendelésből már csak 2013-ban lesz valami, ha közben nem üt be a maja világvége.
Én kb. 6 csomagot várok, gps-vevőtől pótaksiig, meg tartóig, de a beszerzési tervem lassan teljesítem, és a jövőben szerintem már csak gyorsfutárok igénybevételével fogok üzletelni.Legyen minden jó!
-
csepelball
tag
Ez a magyar rom és magyarítás herce-hurca nagyon kemény. Miért nem használjátok angolul? Ennyire fontos, hogy kiírja magyarul, hogy "APPOK"!
-
nagyúr
válasz hungobungo #12438 üzenetére
Ismét egy és egy neked.
Már nem először.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
nagyúr
válasz csepelball #12461 üzenetére
Valami időpocsékolás kell, mert úgyis mindenki unatkozik, esetleg lehet mindenféle blőd magyrítást is csinálni, vagy egymás munkáján röhögni jó nagyokat. (emlékezzünk csak kitekintő gyorsvonatra, bár ez nem androidból fordított cucc volt )
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Sanyesz.
őstag
válasz csepelball #12461 üzenetére
Csak a magad nevében beszélj...
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
hungobungo
senior tag
Ha visszaszámolsz nekem szeptemberi-októberi rendeléseim vannak függőben...
És nem az a gond, hogy sunyulnak az eladók és a ragszámhoz tartozó csomagot fel sem adták, a cuccok a postai forgalomban vannak - valahol a nagyvilágban[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Novicsok
tag
10. Gotovo?
Pfujj, már megint az oroszok...
Nu, ladno! -
LámaZ
addikt
válasz hungobungo #12465 üzenetére
Én, ha csak lehet, a DX-től rendelek. Utána jönnek az Aliexpress jobb boltjai. Nálam az ebay nem szereplő.
Legyen minden jó!
-
smilecat
aktív tag
A hozzáértőket kérdezném.
Olyan programot keresek ami nem a "belső SD-re" pakolja át(app2sd) az alkalmazásaimat hanem egy általam berakott SD-re. Mert így hamar elfogy a tárhelyem ha játszani akarok (pl Bard's Tale 1.7GB)
Mivel a telefon vagyis a rendszer úgy osztja szét a belső tárhelyet hogy kialakít neki egy 2GB-os részt így az általam berakott 32GB-os kártyára nem tudja átmozgatni az alkalmazásokat mert nem látja az APP2SD.
Van erre valami egyszerű megoldás? -
fa4hu
őstag
Nem próbálta ki senki rootolt G3-mal? Az enyém határozottan jobb lett tőle. (Ma landolt a G3-am az ölemből, és mivel a tokból a sarkok kicsit kilógnak, az aszfalt mélyebb benyomást is tett a hátlapra. Mindenesetre gyorsan berendeltem egy tartalék hátlapot. Esetleg nem tud valaki itthon kapható, a telefont teljesen beborító, tokot ajánlani? (A mostani is S3-as tok, csak ugyebár az S3 sarkai lekerekítettek.)
-
pmikloska
aktív tag
Az a baj, hogy egyszer már én is leírtam, hogy mitől lett magyar a telefonod. NEM az a bizonyos alkalmazás magyarít, AZ CSAK ELŐHÍVja a magyar nyelvet, HA a magyar nyelv benne van már a ROMBAN. Magyar nyelved úgy lett, hogy kértél ETOTALK MOD ROM-ot, amibe beletették. Így a gyári vissza után azt csak újra elő kellett hívni, mert az bizony ott volt benne, nem tűnt el belőle. Tehát azért kéri mindenki a ROM mentését, nem pedig azt a kis alkalmazást, mert azzal tudsz segíteni a G3 tulajoknak.
-
pmikloska
aktív tag
válasz hungobungo #12440 üzenetére
hungobungo, benne lennél abban, hogy összefoglald szépen megfogalmazva, helyesírásilag, esztétikailag összeszedve, összerendezve ezeket a hozzászólásokat és kiegészítéseket, egybeolvasztva azokkal, amiket még hozzáfűztél később, és így kitennénk az első hozzászólásba? Vagy írsz róla egy cikket a blogodban, és az arra hivatkozást tennénk ki az első hsz.be?
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
A német fórum szerint G3-ra a béta 4.1-es ROM-ot az MTK-val közösen fejleszti a Jiayu, és várhatóan jövő év elejére kész lesz.
[ Szerkesztve ]
-
kiskatz
tag
Mivel sajnos senki nem tudott segíteni, ezért féláron megválnék a Star N9770-es 2 napos telefonomtól, mivel nem tudom bekapcsolni.
-
veterán
Tapasztalatok alapján ezután még mennyi idő míg kihozza a posta? Már nagyon türelmetlen vagyok...
2012.11.30
10:55Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countr -
GIJoe
addikt
2012.11.21
09:56Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.11.21
10:37Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.11.23
08:39Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2012.11.26
16:42Küldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered -
-
hevizms
addikt
Köszönjük szépen!
Megpróbáltam ezzel a módszerrel a magyaritást a G3-on.
Sajnos nem sikerült.
A leirásodnak megfelelően megcsináltam az új módositott romot,de amikor a cwm-el telepiteni kartam a következő hibaüzit irja ki,miután hanyatt dőlt a zöld kicsi robot
assert failed:getprop("ro.board.platform")=="MT77_H958_ICS"II
E.Error in/sdcard/rom/modrom.zip(Status 7)Vajon mi lehet a baj?
-
pmikloska
aktív tag
válasz hungobungo #12480 üzenetére
Okéj, írj légyszíves, ha kész vagy, és mehet is ki az első hsz.be.
MÁS: valaki írta itt, hogy a Viber stb. streaming-et tiltja a Telenor vagy Voda, de nem találom azt a hozzászólást. Ha valakinek megvan, vagy maga az infó, akkor jelezze légyszíves.
-
GIJoe
addikt
válasz hungobungo #12480 üzenetére
G3 root videó, szerintem egyszerű...
-
Male
nagyúr
válasz pmikloska #12486 üzenetére
Ezt már ő is tudja... Kapott egy programot, amitől magyar lett a telefonja a reset után, de ez csak a külön rendelt ROM-mal éri ezt el. Megosztotta, hogy a többieknek segítsen, erre mindenki nekiesett, hogy ez a program nem jó semmire, nem is ezt csinálja, stb... én nem csodálom, hogy elege van az egészből...
Egy "köszönjük, de ez így nem jó a miénkhez, mert..." sokkal szebb lett volna. -
tiger71
aktív tag
válasz hevizms #12490 üzenetére
Gyerekek... Folyik itt a vita a "nemlétező" támadásokról...stb
Egyszerűen le kellett volna húzni azt a romot, feltolni valahová, és kész! Pár perces meló, és meg van oldva a dolog...
Ennyi idő alatt már rég kész lenne, ha a hozzászólásokra fordított időt, arra tette volna kolléga...
És itt a pont!
Predator Helios 300...
-
-
hevizms
addikt
Á korai volt az örömöm.
Sajnos nincs play áruház és a böngésző sem működik.
Holnap újra próbálkozom.
Amúgy nagyon király igy magyarosan[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest